BMW Z4

VOĐEN SRCEM.

BMW Z4.

VOĐEN SRCEM.

BMW Z4.

VOĐEN SRCEM.BMW Z4.

Ubrzanje od 0 -100 km/h u sekundama (35is)

4.8

Maksimalna snaga u kW (KS) u obr/min (35is)

250 (340) / 5.900

7-stepeni Steptronic sport prenos sa dvostrukim kvačilom

Da

Sklopiv tvrdi krov u sekundama

19

Vođen srcem: BMW Z4 je logična reinkarnacija klasičnog roadstera - sportski, elegantan i inspirativan u svakom smislu te reči. Pokreću ga dinamični i efikasni BMW TwinPower Turbo 4- i 6-cilindrični benzinski motori. Opremljen sklopivim tvrdim krovom koji transformiše roadster u pravi sportski kupe na dodir dugmeta - za 19 sekundi i do brzine od 40 km/h. I sa dizajnom koji se proteže od duge haube, preko dinamičnih bočnih linija, pa sve do prepoznatljivog zadnjeg dela i obećava jednu stvar: čisto uživanje u vožnji.

 

Naručite BMW Z4 u svojoj sopstvenoj originalnoj konfiguraciji iz fabrike. Ili stupite u kontakt sa svojim BMW Partnerom kasnije da pronađete svoj BMW Z4 iz snova.

IZRAŽAJNIJI. EFEKTNIJI. UZBUDLJIVIJI.

Strast koju čine detalji.

BMW Z4 je automobil sa karakterom. Njegovi oblici i linije ocrtavaju spoljašnjost koja odiše klasičnom elegancijom i upečatljivim sportskim duhom.

Read more
BMW Z4 Dizajn

Dizajn.

Čak i na prvi pogled, jasno je da je vožnja u BMW Z4 jedinstveno iskustvo. Dve upečatljive linije protežu se preko haube, ističući ravan i širok prednji deo roadstera. Dominantna prednja svetla sa ksenon tehnologijom daju atraktivan vizuelni fokus, kao i karakterističan zadnji deo. Unutrašnjost je moderno opremljena do najsitnijih detalja, što omogućava intuitivno upravljanje i udobnost. Sa prostranim prtljažnim prostorom i mogućnostima za skladištenje, BMW Z4 vam olakšava savladavanje svakodnevnih izazova. Zahvaljujući sklopivom tvrdom krovu, 365 dana u godini.
Read more
BMW Z4 Dinamika vožnje

Dinamika vožnje.

Superiornost koja oduševljava: kada je u pitanju demonstracija snage, BMW Z4 ne pravi kompromise. Opciono Adaptivno M vešanje nudi odlično prianjanje podlozi bez žrtvovanja udobnosti. Driving Experience Control prilagođava podešavanja za šasiju vašem stilu vožnje pritiskom na dugme - udoban ili sportski stil, BMW Z4 vam omogućava da birate. Sedmostepeni Sport automatski prenos sa dvostrukim kvačilom obećava neprekidno ubrzanje. I dinamično iskustvo vožnje u posebnoj klasi.
Read more
BMW Z4 Driver Sistemi za pomoć vozaču

Sistemi za pomoć vozaču.

Brojne inovativne tehnologije vam pomažu na različite načine i garantuju najviši nivo udobnosti i bezbednosti. Tako da se možete fokusirati na jednu od važnih stvari u životu - bezbrižno uživanje u vožnji.
Read more

BMW Z4 ROADSTER NA PRVI POGLED.