POVERITE POUZDANIM POMAGAČIMA.

BMW ConnectedDrive Sistemi za pomoć vozaču u BMW Z4 Roadsteru.

Brojne inovativne tehnologije vam pomažu na različite načine i garantuju najviši nivo udobnosti i bezbednosti. Tako da se možete fokusirati na jednu od važnih stvari u životu - bezbrižno uživanje u vožnji.

Read more
Asistencija dugih svetala
Asistencija dugih svetala

ASISTENCIJA DUGIH SVETALA.

Više svetlosti znači više bezbednosti: Asistencija dugih svetala iz BMW ConnectedDrive automatski prebacuje između dugih i kratkih svetala u zavisnosti od saobraćaja, i tako smanjuje pritisak na vozača.
Kada je sistem aktivan, kamera instalirana na unutrašnjoj strani retrovizora prati situaciju u saobraćaju i osvetljenost i utvrđuje da li treba uključiti duga svetla. Kada se vozilo približava iz suprotnog pravca ili se nalazi neposredno ispred ili kada je spoljašnjost dovoljno osvetljena, sistem automatski prebacuje duga svetla na oborena svetla.

Park Distance Control (PDC)

PARK DISTANCE CONTROL.

Jasan pogled u nejasnim situacijama: Park Distance Control u BMW Z4 Roadsteru vam omogućava potpunu preglednost i nove perspektive.
Opciona Park Distance Control (PDC) omogućava bezbedno parkiranje čak i u najužim prostorima. Ultrazvučni senzori mere razdaljinu između automobila i prepreke. Zvučni signal vas upozorava na moguće opasnosti i time smanjuje šanse za nastanak štete prilikom parkiranja. U kombinaciji sa sistemom za navigaciju, ova informacija se takođe prikazuje na kontrolnom displeju. Jednostavan sistem boja prikazuje udaljenost u zelenoj, žutoj ili crvenoj boji; što vam olakšava da procenite koliko imate prostora za manevrisanje.

NAVIGACIONI SISTEM PROFESSIONAL.

Navigacioni sistem Professional nudi vozačima dizajn u punom 3D-u u kombinaciji sa inovativnim konceptom interfejsa i brojnim funkcijama za navigaciju, office i multimediju.
Kao stalna funkcija u vašem vozilu, Navigacioni sistem Professional ima mnogo toga da ponudi. Displej visoke rezolucije u boji ima jedinstven izgled. Oštri kontrasti i kristalno jasna slika obezbeđuju odličnu čitljivost. Sistem se ističe funkcijom brzog starta, munjevitim proračunom ruta, individualnim savetima za smanjenje potrošnje i navigacijom pomoću 3-D mape za lakše snalaženje u gradu.