BMW X6 G06 2019 Manhatten metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz
X6 M50i
Shop The Look
Cena od92.970 EUR
Potrošnja goriva, kombinovano12.0–6.6 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizel

THE X6

BMW X6: SVI DETALJI.

Cena od92.970 EUR
Potrošnja goriva, kombinovano12.0–6.6 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizel
THE X6BMW X6: SVI DETALJI.

  BMW X6 se odlikuje jedinstvenim izgledom uparenim sa sportskim odlikama zahvaljujući snažnom motoru, preciznoj šasiji i opremi poput paketa xOffroad.

  BMW X6 M50i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 12.0-11.2
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 275-256

  Pročitajte više

  VOZNA DINAMIKA BMW-a X6.

  Vrhunske performanse 8-cilindričnog benzinskog motora s 530 KS, izvanredna preciznost adaptivnog M oslanjanja Professional ili laka saradnja između adaptivnog 2-osovinskog vazdušnog oslanjanja i xOffroad paketa čine BMW X6 vrhunskim Sports Activity Coupe-om na bilo kom terenu.

  M Sport izduvni sistem BMW X6 2019 G06 bliži prikaz

  M Sport izduvni sistem.

  Izduvni sistem M sport isporučuje zvuk koji se može prilagoditi još intenzivnijem zvuku motora pomoću dugmića za dinamiku vožnje u programima SPORT i SPORT+, dok program usmeren na udobnost daje prednost diskretnijoj akustici motora.
  Prilagodljivo M oslanjanje BMW X6 G06 2019

  Adaptivno M oslanjanje

  Adaptivno M oslanjanje može se elektronski podešavati u bilo kom trenutku kako bi se prilagodilo uslovima i kvalitetu podloge. Takođe možete podesiti i karakteristike sistema oslanjanja preko opcije Driving Experience kako biste aktivirali svoj omiljeni stil u bilo kom trenutku - od komfornog do ekstremno sportskog sa primetnom razlikom u agilnosti.
  M Carbon zadnji spojler BMW X6 G06 2019 bliži prikaz

  M zadnji spojler of ugljeničnih vlakana.

  M Carbon zadnji spojler naglašava snažan, sportski dizajn vozila, te primetno smanjuje neželjeno aerodinamično podizanje zadnje osovine.
  Sportska sedišta BMW-a X6 G06 2019 unutrašnjost

  Sportska sedišta za vozača i suvozača.

  Dinamično i udobno: standardna i individualno podesiva sportska sedišta za vozača i suvozača imaju brojne mogućnosti elektro podešavanja, uključujući širinu naslona i ugao sedišta. Zajedno s podesivim osloncem za bedra, viša sedišta i podupirači naslona nude izvrsnu ergonomiju i bolji bočni oslonac tokom brze vožnje u krivinama.
  Inteligentni pogon na sva četiri točka BMW X6 G06 2019

  BMW xDrive.

  Inteligentni pogon na svim točkovima BMW xDrive, rafinirano i varijabilno distribuira snagu na prednje i zadnje točkove s ciljem postizanja maksimalnog stepena prianjanja, vozne dinamičnosti i bezbednosti, bez obzira na situaciju u vožnji. Za bolju agilnost zadužen je elektronski sistem kontrole distribucije snage koji, između ostalog, vodi računa da u krivinama ne dođe do pre ili podupravljanja.
  xOffroad paket BMW G06 G26 2019 BMW izbor off-road funkcija izbliza

  xOffroad paket.

  BMW X6 nudi paket xOffroad koji vam omogućuje sigurno i brzo putovanje na putevima, kao i na manje čvrstim podlogama u svakom trenutku. Četiri terenska režima rada s pogonom na sve četiri točka prilagođavaju BMW xDrive još preciznije trenutnoj voznoj površini - za još bolju vuču na pesku, kamenju, šljunku i snegu.
  Driving Experience Control BMW X6 G06 2019 dugmići izbliza

  Driving Experience Control.

  Funkcija Driving Experience Control vozaču omogućava da bira podešavanja za vožnju i umesto standardnog režima COMFORT, izabere efikasniju ECO PRO vožnju ili dinamičnu vožnju za koju je zadužena opcija SPORT. Nova interaktivna funkcija Adaptive Mode neprestano vrši podešavanja prilagodljivog sistema oslanjanja, upravljanje i odziv Steptronic menjača kako bi sve bilo usklađeno sa trenutnom situacijom u vožnji.
  BMW X6 G06 2019 tročetvrtinski prednji prikaz vozila u toku vožnje kroz urbano okruženje

  DOŽIVITE VRHUNSKE KARAKTERISTIKE VOŽNJE BMW-A X6.

  Vozilo prikazano u videu pokazuje opcionu opremu koja više nije dostupna.

  Pročitajte više

  GLAVNE KARAKTERISTIKE DIZAJNA BMW-A X6.

  Welcome Light Carpet BMW X6 G06 2019

  Welcome Light Carpet.

  Welcome Light Carpet funkcija projektuju ambijentalnu svetlosnu grafiku ispred vrata vozila i stvara ambijent dobrodošlice na samom ulazu. Takođe čini izlazak iz vozila noću još ugodnijim i sigurnijim.
  Panoramski stakleni krov BMW X6 G06 2019

  Panoramski stakleni krov.

  Kada je otvoren, panoramski stakleni krov obezbeđuje puno svežeg vazduha. Zatvoren, stvara svetlu atmosferu u kabini. Otvara se i zatvara automatski klikom na dugme ili preko ključa vozila, te je opremljen sa kliznim i podiznim funkcijama i zaštitom od sunca i vetra.
  22-Inčni M dvokraki točkovi od lakih legura 742 M Jet crne boje sa različitim gumama BMW X6 G06 2019.

  22-Inčni M dvokraki točkovi od lakih legura 742 M Jet crne boje sa različitim gumama.

  22-Inčni M dvokraki točkovi od lakih legura 742 M Jet crni sa različitim gumama, dimenzija točkova napred 9,5J x 22 i gumama 275/35 R22, dimenzija točkova pozadi 10,5J x 22 i gumama 315/30 R22.
  Ambijentalno osvetljenje BMW X6 G06 2019

  Ambijentalno osvetljenje.

  Standardno ambijentalno svetlo, uključujući ambijentalno konturno osvetljenje na prednjim i zadnjim vratima, stvara opuštenu, ugodnu atmosferu osvetljenja u enterijeru. Welcome Light Carpet osvetljava prostor ispred vrata vozila prilikom ulaska i izlaska. Šest prigušivih ambijentalnih svetala u beloj, plavoj, narandžasto, bronzanoj, Lilac i zelenoj boji.
  „CraftedClarity“ delovi BMW X6 G06 2019

  „CraftedClarity“ delovi ua unutrašnje elemente.

  „CraftedClarity“ delovi se sastoje od ručno izrađenih staklenih elemenata koji vizualno i taktilno poboljšavaju unutrašnjost vozila. Detalji ručiće menjača, BMW kontrolera i Start/Stop dugmića su napravljeni od finog kristala.
  Panoramski stakleni krov Sky Lounge BMW X6 G06 2019

  Panoramski stakleni krov Sky Lounge.

  Sky Lounge panoranmski stakleni krov danju stvara osećaj velikog prostora, dok noću obezbeđuje atmosfersko raspoloženje laganim dizajnom koji se sastoji od više od 15000 svetlosnih elemenata. Dodatno, nasloni prednih sedišta imaju ambijentalno osvetljenje. Dizajn svetla i osvetljenje sedišta mogu se menjati u šest različitih boja ambijentalnog sveta.

  DODACI I BMW M PERFORMANCE DELOVI ZA BMW X6.

  BMW M Performance delovi vam omogućuju da svom BMW-u X6 obezbedite maksimalne karakteristike moto trka. Izaberite između vizualno unapređenih dizajnerskih detalja za eksterijer, kao i atraktivnih kovanih i lakometalnih točkova. Originalnim BMW dodacima prilagođavate svoj BMW svojim ličnim željama: proizvodi se savršeno uklapaju u BMW X6 u pogledu kvaliteta, dizajna i performansi.

  BMW krovne poprečne letvice BMW X6 G06 2019

  BMW krovni nosači.

  Krovni nosači mogu da se kombinuju s svim BMW krovnim kutijama, te predstavljaju savršeni vizuelni dodatak vozilu u celini. Jednostavno ih je ugraditi bez alata i udovoljavaju najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i sistemu zaključavanja protiv krađe.
  BMW krovna kutija 520 crna/titanijum srebrna BMW X6 G06 2019 spoljašnjost

  BMW krovni kofer 520 crna / titanijum srebrna.

  Moderna krovna kutija crne boje s bočnim panelima u titanijum sivoj boji ima kapacitet od 520 litara i kompatibilna je sa svim BMW sistemima krovnih nošača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obe strane i što ima trostruko centralno zaključavanje s svake strane, prikladna je za utovar i može da se zaključa u svrhe zaštite od krađe.
  Prostirka za prtljažni prostor BMW X6 G06 2019

  Prostirka za prtljažni prostor.

  Protivklizna, vodootporna i izuzetno izdržljiva podloga za prtljažni prostor, s izdignutim obrubom sa svih strana štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. U crnoj boji savršeno dopunjuje unutrašnjost vozila s osnovnom opremom.
  BMW zadnje podne prostirke BMW X6 G06 2019

  BMW zadnje podne prostirke.

  Pouzdana funkcionalnost u kombinaciji s atletskom elegancijom: protivklizne, vodootporne i izdržljive BMW podne prostirke sa svestrano podignutim rubom štiti zadnji prostor nogu od vlade i nečistoće. U crnoj boji sa umetkom od nerđajućeg čelika. Specijalni 3D format koji savršeno se savršeno uklapa i izgleda.
  M Performance 22-inčni točak od lakih legura u obliku zvezdastih krakova 749 M dvobojni BMW X6 G06 2019

  M Performance 22-inčni točak od lakih legura u obliku zvezdastih krakova 749 M dvobojni

  Visokokvalitetni 22-inčni M Performance naplatak od lakih legura optimizovane mase u obliku zvezdastih krakova 749 M je dizajniran u dvobojnoj crnoj mat boji, visokog sjaja, sa M logotipom u boji i natpisom M Performance Pojedinačni prednji točak, veličina točka 9,5J x 22, bez gume.
  M Performance 22-inčni točak od lakih legura u obliku zvezdastih krakova 749 M Jet mat crna boja BMW X6 G06 2019

  22-inčni M Performance točak od lakih legura u obliku zvezdastih krakova 749 M u Jet crnoj mat boji.

  Kvalitetni 22-inčni M Performance naplatci od lakih legura u obliku zvezdastih krakova 749 M je optimiziran u pogledu težine i dizajniran u Jet crnoj mat boji sa natpisom M Performance i logotipom u boji M. Pojedinačni prednji točak, veličina točka 9,5J x 22, bez gume.
  M Performance prednja rešetka od ugljeničnih vlakana BMW X6 G06 2019

  M Performance prednja rešetka od ugljeničnih vlakana.

  Iskažite svoj sopstveni stil: Okvir M Performance prednje rešetke napravljen je 100% od ručno izrađenih premium ugljeničnih vlakana, dok su ukrasne letvice izrađene od izuzetno čvrste plastike. Vizuelni vrhunac na prednjem delu vozila za posebno elegantan, sportski i individualan izgled.
  M Performance zadnja peraja u crnoj boji visokog sjaja BMW X6 G06 2019

  M Performance zadnja peraja u crnoj boji visokog sjaja.

  Za elegantni dodir sportskog duha: M Performance zadnja peraja ističu dinamičnu eleganciju vozila. Oni poboljšavaju sportski karakter i individualnost vozila.
  M Performance zadnji spojler od ugljeničnih vlakana BMW X6 G06 2019 spoljašnjost

  M Performance zadnji spojler od ugljeničnih vlakana.

  Još impresivnije: M zadnji spojler od ugljeničnih vlakana naglašava vrhunski, te dinamičan izgled vozila. Visokotehnološki materijal od ugljeničnih vlakana čini ga izuzetno laganim, a istovremeno vrlo čvrstim. Izuzetnog kvaliteta ručne izrade od visokokvalitetnih ugljeničnih vlakana, savršeno je prilagođen dizajnu vozila, kao i ostalim komponentama M Performance izrađenim od ugljeničnih vlakana.
  M Performance poklopci spoljnih retrovizora od ugljeničnih vlakana BMW X6 G06 2019 spoljašnjost

  M Performance poklopci spoljnih retrovizora od ugljeničnih vlakana.

  Pedantno ručno rađeni od karbonskih vlakana, upečatljivi poklopci spoljnih ogledala podvlače visokotehnološki pedigre vozila. Njihov dinamičan dizajn osigurava privlačan premium izgled i dodaje individualni atletski dojam.
  M Performance adhezivni film u Frozen crnoj boji BMW X6 G06 2019

  M Performance bočne nalepnice u frozen crnoj boji.

  Atlecizam širom sveta: M Performance adhezivni film u Frozen crnoj boji (crna/mat siva) daje vozilu vrlo individualan i dinamičan izgled. Položaj nalepnice iznad bočne strane naglašava karakteristične dizajnerske odlike i proporcije vozila.
  M Performance volan BMW X6 G06 2019

  M Performance volan.

  Činjenice o priajanju: Zahvaljujući području hvata koji je obložen alkantarom, M Performance volan pruža odličan osećaj i prianjanje - što doprinosi direktnijem i odzivnijem iskustvu upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka od crvene kože naglašavaju njegov sportski stil.

  DRIVING ASSISTANCE SISTEMI U BMW-u X6.

  Uz sve tehnologije i odlike poput BMW Head-up ekarana, ​​BMW X6 i dalje ima više nego dovoljno prostora za brojne pomoćne funkcije i usluge.

  Driving Assistant Professional BMW X6 G06 2019 kabina

  Driving Assistant Professional.

  Driving Assistant Professional se tokom vožnje brine o vašem komforu i bezbednosti u svim kritičnim i monotonim situacijama. Pored svojih funkcija Driving Assistant obuhvata i sisteme za kontrolu upravljanja Steering and Lane Control Assistant sa proširenim funkcijama, Lane Change i Emergency Stop Assistant i Lane Keeping Assistant uz aktivnu funkciju zaštite od bočnih sudara.
  Connected Music BMW X6 G06 2019 ekran

  Connected Music.

  Slušajte svoju omiljenu muziku gde god se nalazili. Klasična na autoputa, džez za vreme špica i pop kada krstarite. Connected Music s Spotify-em znači da možete direktno da slušate milione pesama bez ikakvih ograničenja putem BMW-ovog muzičkog partnera Spotify, koristeći SIM karticu instaliranu u vašem vozilu.

  DRIVING ASSISTANCE SISTEMI U BMW-u X6.

  Uz sve tehnologije i odlike poput BMW Head-up ekarana, ​​BMW X6 i dalje ima više nego dovoljno prostora za brojne pomoćne funkcije i usluge.

  Driving Assistant Professional BMW X6 G06 2019 kabina

  Driving Assistant Professional.

  Driving Assistant Professional se tokom vožnje brine o vašem komforu i bezbednosti u svim kritičnim i monotonim situacijama. Pored svojih funkcija Driving Assistant obuhvata i sisteme za kontrolu upravljanja Steering and Lane Control Assistant sa proširenim funkcijama, Lane Change i Emergency Stop Assistant i Lane Keeping Assistant uz aktivnu funkciju zaštite od bočnih sudara.

  TEHNIČKI PODACI ZA BMW X6.

  BMW X6 xDrive40i i drugi motori.

  Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

  245 (333)/5,500-6,250

  Najveće brzina u km/h:

  248

  Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

  5.7

  Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

  10,5-9,0

  Emisija CO2 u g/km (kombinovana):

  239-206

  Red sa ilustracijom dimenzija modela BMW X6

  SERVIS I PODRŠKA ZA BMW X6.

  Zaposleni u BMW-ov servisu uslužuje klijenta

  ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

  Ako imate bilo kakvih pitanja, tražite dodatne informacije, odnosno ako želite da dobijete posebne ponude za model BMW X6, kontaktirajte BMW-og partnera u vašem okruženju. Naši iskusni BMW savetnici sa zadovoljstvom će obezbediti sve informacije, telefonski ili direktno u salonu.

  BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW X6.

  Zaposleni u BMW-ov servisu pozdravlja klijenta

  #štagoddasedesi. Sveobuhvatno bezbrižno putovanje: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja kada su u pitanju vaš odabrani rok trajanja ili kilometražu.

  Sadržaj paketa usluga:

  • Usluga provere vozila u skladu s BMW smernicama
  • Zamena polen filtera
  • Zamena kočione tečnosti

  Potrošnja goriva i emisija CO2 BMW X6 automobila.

  BMW X6 M50i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 12,0-11,2
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 275-256

  Zvanični podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 utvrđeni su u skladu sa obaveznom procedurom merenja i u skladu su sa Uredbom (EU) 715/2007 koja je važila u vreme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP -u uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Kada su pitanju nedavno testirana vozila od 01.01.2021. godine, službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o merenju po postupcima WLTP i NEDC pogledajte sledeći link: www.bmw.de/wltp.

  Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih putničkih automobila možete naći u „priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih putničkih automobila“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html

  Pročitajte više

  Potrošnja goriva i emisija CO2 BMW X6 automobila.

  • BMW X6 M50i:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 12.0-11.2
   Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 275-256

   Zvanični podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 utvrđeni su u skladu sa obaveznom procedurom merenja i u skladu su sa Uredbom (EU) 715/2007 koja je važila u vreme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP -u uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Kada su pitanju nedavno testirana vozila od 01.01.2021. godine, službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o postupcima merenja WLTP i NEDC pogledajte sledeći link: www.bmw.de/wltp.

   Za više informacija o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 novih putničkih automobila, pogledajte „Vodič za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije novih putničkih automobila“, koji je dostupan besplatno na svim prodajnim mestima, od Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, kao i na adresi https://www.dat.de/co2/.