BMW X6 pogled otpozadi iz ptičje perspektive

THE X6

DETALJI I OPREMA MODELA BMW X6

Novi BMW X6 demonstrira svoju dominaciju na svim nivoima. Opremljen tehnologijom orijentisanom prema budućnosti kao što je Adaptivno M ogibljenje Professional ili Adaptivno dvoosovinsko vazdušno ogibljenje i xOffroad paket, on nudi jedinstvenu dinamičnost vožnje. Inovativne tehnologije, kao što je BMW prednja rešetka „Iconic Glow“ ili BMW Lasersko svetlo u nezavisnom X dizajnu, pokazuju njegovu raskoš i pionirski duh. Najnovija generacija BMW sistema asistencije garantuje vrhunski nivo bezbednosti. U enterijeru putnike pozdravljaju revolucionarni elementi kao što su držači za čaše sa kontrolisanom temperaturom ili kontrolni koncept u BMW Operativnom sistemu 7.0 sa impresivnim ekranom na dodir od 12,3“. Status pro umesto status quo.

Pročitajte više
THE X6DETALJI I OPREMA MODELA BMW X6

MODELI I OPCIJE OPREME MODELA BMW X6.

Autoritet ima mnogo pojavnih oblika.

xLine

BMW xLine prenosi robustan sportski utisak. U eksterijeru, izražajni elementi dizajna stvaraju osobeni X karakter – prepoznatljiv po prednjoj rešetki i elementu zadnjeg panela u izvedni satinizovanog aluminijuma, kao i bočnim obrubima u satinizovanom aluminijumu, koje tako tvore savršeni okvir za sledeću avanturu.

BMW X6, xLine, konfigurišite.

BMW xLine prenosi robustan sportski utisak. U eksterijeru, izražajni elementi dizajna stvaraju osobeni X karakter – prepoznatljiv po prednjoj rešetki i elementu zadnjeg panela u izvedni satinizovanog aluminijuma, kao i bočnim obrubima u satinizovanom aluminijumu, koje tako tvore savršeni okvir za sledeću avanturu.

 • Eksterijer

 • Enterijer

M Sport paket

M Sport paket daje vozilu još izraženiji sportski izraz. Pored pojave izoštrene mnogim detaljima u eksterijeru i enterijeru, M sportski paket garantuje veće zadovoljstvo u vožnji. Adaptivno M ogibljenje, Steptronic Sport menjač, M Sport izduvni sistem, M Sport kočnica i M Aerodynamics paket primetno optimalizuju dinamičnost vožnje.

BMW X6, M Sport paket, konfigurišite.

M Sport paket daje vozilu još izraženiji sportski izraz. Pored pojave izoštrene mnogim detaljima u eksterijeru i enterijeru, M sportski paket garantuje veće zadovoljstvo u vožnji. Adaptivno M ogibljenje, Steptronic Sport menjač, M Sport izduvni sistem, M Sport kočnica i M Aerodynamics paket primetno optimalizuju dinamičnost vožnje.

 • Eksterijer

 • Enterijer

BMW Individual

BMW Individual opcije opreme naglašavaju osobenu pojavu novog BMW X6 sa ekskluzivnim završnim farbama u kombinaciji sa finim kožnim prresvlakama i unutrašnjim ukrasnim lajsnama.

BMW X6, BMW Individual, konfigurišite.

BMW Individual opcije opreme naglašavaju osobenu pojavu novog BMW X6 sa ekskluzivnim završnim farbama u kombinaciji sa finim kožnim prresvlakama i unutrašnjim ukrasnim lajsnama.

 • Eksterijer

 • Enterijer

DINAMIČNOST VOŽNJE NOVOG BMW X6.

Ne vozi već komanduje.

Bio posredi BMW X ili BMW M, nijedan teren nije pošteđen vrhunskih performansi. Sa komponentama dinamičnosti vožnje, kao što je Adaptivno M ogibljenje Professional u kombinaciji sa sistemom pogona na sva četiri točka xDrive, BMW X6 proizvodi vrhunske performanse na svakom terenu. Doživite dominaciju u detaljima.
Pogled izbliza na M sport izduvni sistem modela BMW X6.

M Sport izduvni sistem.

M sportski izduvni sistem isporučuje zvuk koji se može podesiti na još intenzivniji zvuk motora sa tasterima za dinamičnost vožnje u programima SPORT i SPORT+, dok program orijentisan na komfor kao prioritet ima diskretniju akustiku motora.
BMW X6 Adaptivno M ogibljenje.

Indikator pritiska.

Indikator pritiska u gumi pokazuje tačan pritisak vazduha u svim trenucima i automatski vas upozorava na svaki gubitak pritiska. Sistem koristi senzore za praćenje podataka za svaku gumu pre bežičnog prenosa do kontrolne jedinice. Na ovaj način indikator pritiska u gumama sposoban je da prikaže i spor i brzi gubitak vazdušnog pritiska.
BMW X6 sa pogledom izbliza na M Carbon kape ogledala.

M Carbon kape ogledala.

M Carbon kape ogledala naglašavaju moćan, sportski dizajn vozila.
BMW X6 sa pogledom izbliza na M Carbon zadnji spojler.

M Carbon zadnji spojler.

M Carbon zadnji spojler naglašava moćan, sportski dizajn vozila i primetno smanjuje neželjeno odizanje na zadnjoj osovini.
BMW X6 enterijer sa fokusom na sportskim sedištima.

Sportska sedišta za vozača i suvozača.

Dinamična i udobna: standardna i individualno podesiva sportska sedišta za vozača i suvozača sadrže brojne opcije električnog podešavanja, uključujući širinu naslona za leđa i ugao sedišta. Zajedno sa podesivom potporom za butine, više sedište i jastučići na naslonu pružaju odličnu ergonomiju i više bočne potpore prililkom brzog skretanja.
BMW X6 sa pogonom na sva četiri točka xDrive.

xDrive.

Inteigentni BMW xDrive sistem pogona na sva četiri točka nesmetano i varijabilno distribuira snagu pogona na prednje i zadnje točkove za maksimalnu vuču, dinamičnost vožnje i bezbednost u svakoj voznoj situaciji. Za još bolju agilnost, elektronski kontrolisano distribuiranje snage na primer kompenzuje preupravljanje ili podupravljanje u krivinama.
BMW X6 enterijer sa fokusom na modovima za terensku vožnju.

xOffroad paket.

Novi BMW X6 sadrži xOffroad paket koji vam omogućava da putujete bezbedno i brzo po putu kao i po manje čvrstim površinama u svakom trenutku. Mogu se odabrati četiri terenska moda koji prilagođavaju pogon na sva četiri točka xDrive još preciznije za trenutnu površinu po kojoj vozite – za još bolju vuču na pesku, kamenu, šljunku ili snegu.
BMW X6 enterijer sa fokusom na sistemu Driving Experience Control.

Driving Experience Control.

Driving Experience Control nudi vozaču izbor između standardnog COMFORT moda, ECO PRO moda, usmerenog prema efikasnosti, i SPORT moda, koji omogućava još dinamičniju vožnju. Nova interaktivna funkcija Adaptivnog moda stalno podešava adaptivno ogibljenje, upravljanje i Steptronic menjač tako da odgovara trenutnoj voznoj situaciji.

GLAVNI ELEMENTI DIZAJNA NOVOG BMW X6.

Dominira brzinom vašeg pulsa.

Na prvi pogled, mišićava karoserija novog BMW X6 ukazuje na čistu snagu koja spava u močnom benzinskom motoru BMW TwinPower Turbo sa 8 cilindara i 530 ks. Njegov atletski dizajnerski jezik krunisan je stamenim M aluminijumskim točkovima od 22“ u V-spoke stilu zajedno sa dodatnim sportskim detaljima. Opcije opreme kao što su BMW prednja rešetka „Iconic Glow“, BMW Lasersko svetlo u X dizajnu i Panorama stakleni krov Sky Lounge daju dodatne osobene akcente. Enterijer je jednako impresivan sa ekskluzivnim dizajnerskim detaljima kao što su staklene aplikacije „CraftedClarity“, sportska sedišta i ambijentalno osvetljenje.
Čovek naslonjen na BMW X6 u bočnoj perspektivi ispred urbanog prizora.
Pogled izbliza na prednju stranu BMW X6 sa BMW prednjom rešetkom „Iconic Glow“ iz ptičje perspektive.

BMW prednja rešetka „Iconic Glow“.

BMW prednja rešetka „Iconic Glow“ predstavlja impresivan vizuelni element. Sa inovativnom tehnologijom LED vlakna, ona omogućava senzacionalne scenarije sa belim svetlom – na primer dok vozite ili otvarate i zatvarate vozilo.
Pogled izbliza na BMW X6 sa fokusom na Laserskom svetlu.

BMW Lasersko svetlo.

U modu laserskog dugog svetla, BMW Lasersko svetlo u jedinstvenom X dizajnu obasjava do 500 m, gotovbo dvaput više nego konvencionalni farovi. Bolja vidljivost u mraku značajno pojačava bezbednost. Plavi X potpis i slova „BMW Laser“ naglašavaju tehnološke standarde vozila.
Pogled sa strane na BMW X6 sa fokusom na Svetlosnom tepihu dobrodošlice.

Svetlosni tepih dobrodošlice.

Funkcija Svetlosnog tepiha dobrodošlice projektuje ambijentalnu svetlosnu grafiku ispred vrata vozila i stvara okolni ambijent dobrodošlice pri samom ulasku. Svetlosni tepih takođe omogućava da udobnije i bezbednije izađete iz vozila po mraku.
Pogled izbliza na BMW X6 Panorama stakleni krov.

Panorama glass roof.

Kad je otvoren, Panorama stakleni krov pruža mnogo svežeg vazduha. Zatvoren, stvara jarku, svetlom preplavljenu atmosferu u enterijeru. Otvara se i zatvara se potpuno automatski pritiskom na dugme ili pomoću ključa vozila, a opremljen je i funkcijama klizanja i naginjanja, roletnom i štitnikom od vetra.
BMW X6 eksterijer sa foksuom na aluminijumskom točku.

22“ M light alloy wheels Double-spoke style 742 M with mixed tyres.

22“ M aluminijumski točkovi u Double-spoke stilu 742 M Jet Black sa mešanim gumama, napred 9.5J x 22 sa gumama 275/35 R22, pozadi 10.5J x 22 sa gumama 315/30 R22.
BMW X6 kabina sa pogledom na ekran od 12,3“ i ambijentalno osvetljenje.

Ambijentalno osvetljenje.

Standardno ambijentalno osvetljenje, uključujući i ambijentalno konturno osvetljenje na prednjim i zadnjim vratima, stvara opuštenu, prijatnu atmosferu osvetljenja u enterijeru. Svetlosni tepih dobrodošlice obasjava oblast ispred vrata vozila pri ulasku i izlasku. Dostupno je šest svetlosnih dizajna koji se mogu podešavati, u Beloj, Plavoj, Narandžastoj, Bronzanoj, Ljiljan i Zelenoj varijanti.
BMW X6 enterijer sa fokusom na staklenim aplikacijama „CraftedClarity“.

Staklena aplikacija „CraftedClarity“ za elemente enterijera.

Staklena aplikacija „CraftedClarity“ sastoji se od ručno rađenih staklenih elemenata koji vizuelno i taktilno ulepšavaju enterijer. Detalji na ručici menjača, kontroli jačine zvuka, iDrive Controller i Start/Stop dugmetu izrađeni su od kristala.
Enterijer sa pogledom izbliza na BMW X6 Panorama stakleni krov Sky Lounge.

Panorama stakleni krov Sky Lounge.

Panorama stakleni krov Sky Lounge stvara velikodušni osećaj prostora tokom dana, dok noću donosi atmosfersko raspoloženje sa svetlosnim dizajnom koji ima više od 15.000 svetlosnih elemenata. Svetlosni dizajn se može menjati među šest ambijentalnih boja svetlosti.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE NOVOG BMW X6.

Budućnost je čekala na ovo.

Lako je biti predvodnik sa BMW X6: sa ponudom ultra-modernih tehnologija i elemenata koji dopuštaju da svako putovanje bude dizajnirano sa maksimalno mogućim komforom. Inovativni elementi kao što je Digitalni ključ, držači za čaše sa kontrolom temperature ili impresivni Kontrolni ekran na dodir od 12,3" pružaju vam podršku u svakoj situaciji. I, zahvaljujući sistemu zabave Professional za zadnja sedišta, komfornim sedištima sa funkcijom masaže i ventilacijom pored paketa Ambijentalnog vazduha, u ponudi je maksimalna količina zabave i odmora.
Pogled izbliza na paket za prtljažnik u BMW X6.

Paket za prtljažnik.

Paket za prtljažnik obuhvata ne samo fleksibilne mreže za pričvršćivanje i klizne ograde protiv smicanja u ptrljažniku, već i fleks-mrežu koja se može prikačiti za različite držače i koristiti se kao vrećica za kupovinu.
Pogled izbliza na BMW enterijer sa fokusom na držačima za čaše sa kontrolom temperature.

Držač za čašu sa kontrolom temperature.

Držači za čaše sa kontrolom temperature u centralnoj konzoli mogu pojedinačno hladiti ili držati toplotu odloženog pića. Kontrola temperature se aktivira preko tastera levo i desno. Ambijentalno osvetljenje takođe ukazuje na funkciju (plavo za hlađenje ili crveno za grejanje).
BMW X6 kabina sa pogledom na Head-Up Display.

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display u punom koloru projektuje sve informacije relevantne za putovanje direktno u vaš vidokrug, dopuštajući vam da se potpuno koncentrišete na vožnju. Prikazuju se informacije kao trenutna brzina, uputstva navigacije, ograničenje brzine uključujući indikator za zabranu preticanja, uz telefonske i liste za zabavu.
BMW X6 kabina sa pogledom na BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional sa navigacionom funkcijom obuhvata mrežu od dva visoko-kvalitetna ekrana i to Kontrolnog ekrana visoke rezolucije od 12,3" Control Display koji se može koristiti dodirom i potpuno digitalnim ekranom sa instrumentima od 12.3".
Pogled izbliza na BMW enterijer sa fokusom na zvučnicima.

Bowers & Wilkins Diamond Surround sistem zvuka.

Bowers & Wilkins Diamond surround sistem zvuka sa dva dijamantna visokotonca daje izvanredan zvuk studijskog kvaliteta za svako sedište u vozilu. 20 pažljivo raspoređenih zvučnika sa ukupnom izlaznom snagom od 1.500 vati daju opčinjavajući zvučni doživljaj. Pojedini zvučnici su naglašeni specifičnim osvetljenjem, što vizualno prati izuzetan zvučni kvalitet sistema.
Pogled izbliza na BMW enterijer sa fokusom na sikstemu zabave Professional za zadnja sedišta.

Sistem zabave Professional za zadnja sedišta.

Sistem zabave Professional za zadnja sedišta obuhvata dva zasebna ekrana u boji visoke rezolucije od 10,2" sa funkcijom dodira koji se mogu naginjati, i Blu-ray drajv. Na ovaj način, postaje moguće koristiti navigaciju i funkcije interneta u vožnji (ako postoji ugovor za mobilni telefon). Dodatno, uključeni su USB port i konekcije za MP3 plejere, konzole za igranje i slušalice (čak i bežične).
BMW X6 close-up on Ambient Air Pakage fragrances.

Paket Ambijentalnog vazduha.

Paket Ambijentalnog vazduha sadrži funkciju raspršivanja mirisa i funkciju jonizacije vazduha. Može se birati između nekoliko mirisa, a svi su specijalno sastavljeni za vozilo. Dva od njih mogu se koristiti paralelno i birati alternativno.

SISTEMI ZA POMOĆ U VOŽNJI I ELEMENTI KONEKTIVNOSTI U NOVOM BMW X6.

Pionir savršenstva.

Uz sve tehnologije i elemente kao što je BMW Head-up Display, novi BMW X6 i dalje ima više nego dovoljno prostora za brojne asistente i servise. Opremljen najnovijom generacijom BMW sistema za asistenciju kao što je Asistent za vožnju unazad ili Asistent za profesionalnu vožnju sa uključenim Asistentom za upravljanje i praćenje te podrškom za manevrisanje na tesnom prostoru, upozorenjem na lokalnu opasnost i napuštanje kolovozne trake s aktivnom zaštitom od bočnog sudara, on garantuje maksimalni nivo bezbednosti u svakom trenutku. I, zahvaljujući inovativnom sistemu kontrole glasom BMW Intelligent Personal Assistant, možete se koncentrisati na ono što je najvažnije: čusto zadovoljstvo vožnje.
BMW X6 kabina sa pogledom na Head-Up Display.
BMW X6 kabina sa pogledom na Connected Music na prikazu Head-Up Display.

Connected Music.

Slušajte svoju omiljenu muziku gde god da se nalazite. Klasiku na autoputu, džez za vreme špica i pop dok krstarite. Sa sistemom Connected Music možete direktno da strimujete čak 30 miliona pesama bez ikakvih ograničenja, zahvaljujući BMW-ovim muzičkim partnerima kao što su Spotify, Deezer i Napster, korišćenjem SIM kartice ugrađene u vaše vozilo.
Podrška vozaču od BMW X6 ConnectedDrive usluga.

ConnectedDrive usluge.

ConnectedDrive usluge otvaraju vrata digitalnom svetu BMW-a. Koristite aplikacije u vozilu da biste ostali potpuno obavešteni u svakom trenutku o vestima i vremenskim prilikama. ConnectedDrive usluge jesu osnovni paket koji je potreban kada se kupuju druge digitalne usluge.
BMW X6 kabina sa pogledom na Parking Assistant Plus na prikazu Head-Up Display.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i manevrisanje vozilom. Između ostalog sadrži i sistem Surround View uključujući Top View, Panorama View, Remote View 3D, kao i bočnu pomoć u parkiranju, sistem senzora Active Park Distance Control, funkciju hitnog kočenja, asistenta za parkiranje sa linearnim navođenjem i asistenta za vožnju unazad.
BMW X6 kabina sa pogledom na sistem Driving Assistant Professional na prikazu Head-Up Display.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalni komfor i maksimalnu bezbednost u mnogim kritičnim ili monotonim voznim situacijama sa asistentom za upravljanje i kontrolu kolovozne trake uključujući podršku na tesnim mestima, sistem Emergency Stop Assistant, upozorenje na lokalnu opasnost, asistenta za zadržavanje kolovozne trake s aktivnom zaštitom od bočnog sudara i druge bezbednosne funkcije.
Čovek u interakciji preko sistema Connected Command sa zadnjeg sedišta.

Connected Command.

Da li biste voleli da se potpuno koncentrišete na put pred sobom? Onda prepustite neke kontrole svojim putnicima. To je lako sa sistemom Connected Command. Korišćenjem aplikacije BMW Connected putnici sa vašim ovlašćenjem mogu da pristupe sistemima zabave i navigacije. Mogu takođe da podese ključne elemente sistema klimatizacije.
BMW X6 tehnički podaci

BMW X6 TEHNIČKI PODACI

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW X6 M50i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,7–10,4
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 243–237

  Vrednosti za vozila sa oznakom (2) preliminarne su.

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj i prikazani opseg uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile može se naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 novih putničkih vozila“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern,Nemačka, te na adresi https://www.dat.de/co2

  Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedni natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedila uporedivost vozila. Za poreze i druge dažbine vezane za vozila i zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.