PRETVARA KABINU U LUKSUZNU LOŽU.

Udobnost i funkcionalnost u BMW X6.

Zavalite se i uživajte. U BMW X6 postoji samo jedan centar pažnje. To ste vi. Počev od Comfort Access sistema, ulaska u prostranu i neverovatnu funkcionalnu unutrašnjost. Neprimetno se nastavlja sa dodatnom opremom kao što je Bang&Olufsen audio sistem ili Professional sistem zabave na zadnjem sedištu. Na ovaj način vi i vaši putnici možete uživati u svakom putovanju u BMW X6.

Kontrolni ekranai prikazuju npov dizajn korisničkog interfejsa koji bi trebalo da bude dostupan u oktobru 2016.

Pročitajte više

BANG & OLUFSEN KVALITETNI SURROUND AUDIO SISTEM.

Zahvaljujući novom Dirac Dimensions sistemu za procesiranje signala, Bang & Olufsen surround sound audio sistem stvara otvorenu i zivopisnu atmosferu sa odličnom akustikom. Neverovatan zvuk se stvara putem 16 zvučnika sa ukupnom snagom od 1,200 W, uključujući centralni zvučnik koji se automatski podiže iz kontrolne trable. Centralni zvučnik je srednjetonac i opremljen je Acoustic Lens tehnologijom, što garantuje odličan kvalitet zvuka na svim sedištima. Sistem nudi izbor dva podešavanja zvuka: „Studio“ radi savršenog zvuka i „Expanded“ koji stvara utisak većeg akustičnog prostora. Audio vizuelno iskustvo je upotpunjeno osvetljenjem individualnih zvučnika.

FUNKCIONALNOST.

Zona dobrog osećaja: Unutrašnjost BMW X6 ne samo da impresionira sa ekskluzivnim materijalima i odličnim dizajnom, već pruža puno prostora za svih pet putnika. Iako izgleda kao elegantni dvosed, ako je potrebno zadnja klupa može primiti tri osobe. Brojne praktične pregrade za odlaganje stvari su dostupne širom vozila, uključujući velike pregrade u vratima i centralnom naslonu kao i ispod poda prtljažnika (deo dodatnog paketa opreme za odlaganje stvari). Prednji centralni naslon za ruke sadrži dva držača za čaše, koji se mogu sakriti klizajućim poklopcem. Vrata takođe mogu primiti flaše od 1.5 litara. Putnici na zadnjem sedištu imaju na raspolaganju dva držača za čaše u centralnom naslonu za ruke.

 • Naslon zadnjeg sedišta deljiv u odnosu 40:20:30

  Sa uspravljenim naslonom zadnjeg sedišta, prtljažnik BMW X6 nudi 580 litara dostupnog prostora. U zavisnosti od vaših potreba, naslon zadnjeg sedišta iz tri dela se može preklopti u odnosu 40:20:40, na taj način proširujući dostupan prostor. Kada su sva tri dela preklopljena, dobijate impresivnih 1,525 litara prostora u prtljažniku.

 • Storage paket opreme

  Bez obzira na vaše planove, BMW X6 je više nego spreman. Visok nivo funkcionalnosti je dodatno povećan uz pomoć Storage paketa opreme. Unutar automobila ovaj paket uključuje pregradu za naočare na krovu. Unutar prtljažnika, fleksibilna mreža, kuke sa leve strane, mreža sa leve strane prtljažnika, kao i traka za vezivanje stvari sa leve strane i četiri šipke za vezivanje na kukama sprečava pomeranje prtljaga.
  Idealna pratnja: „Pro“ torba za skije i soubord, koja se može direktno vezati putem tačaka za vezivanje. Kao deo Storage paketa opreme može se koristiti za prevoz četiri para skija ili tri snouborda – i dalje ostaje dovoljno mesta za na zadnjem sedištu za dva putnika. Torba se može lako skinuti i poseduje točkiće, što olakšava transport i garantuje da se može koristiti izvan automobila. Lako se može odložiti unutar prtljažnika.

 • Kuka za vuču prikolice

  Kuka za vuču prikolice se može elektronski podesiti i sklopiti ispod zadnjeg branika. Sistem takođe poseduje sistem za kontrolu stabilnosti prikolice. Maksimalna nosivost je 3,500 kg, u zavisnosti od motora u vašem modelu.

COMFORT ACCESS SISTEM.

Inovatnivan i lak za rukovanje – comfort access sistem omogućava otvaranje vrata vozila i startovanje motora bez korišćenja ključa. Ključ koji se može nalaziti u džepu pantalona ili tašni, se automatski prepoznaje nakon približavanja vozilu. Kada se vrata automatski otključaju (uključujući prtljažnik), vozač može ući u vozilo i startovati motor pritiskom na taster Start/Stop.
Paket takođe obuhvata osvetljenje oblasti oko vozila, iz prednjih i zadnjih ručki za otvaranje vrata.

OTVARANJE I ZATVARANJE PRTLJAŽNIKA BEZ DODIRA.

Kada želite da otvorite prtljažnik nakon kupovine, obično morate tražiti ključ po torbama, sve dok stojite ispred automobila sa kesama u rukama. To više nije potrebno sa inovativnim Comfort Access sistemom.
Sistem omogućava – u saradnji sa automatskim otvaranjem prtljažnika – otvarnje i zatvaranje prtljažnika bez dodira. Brz i usmeren prelazak nogom ispod zadnje branika omogućava otvaranje ili zatvaranje prtljažnika putem senzora.
Nakon prelaksa stopalom sistem otključava i otvara ili zatvara prtljažnik. Senzori instalirani na različitim visinama na zadnjem braniku detektuju prelazak nogom i otvaraju prtljažnik. Ova inovativna funkcija iz BMW ConnectedDrive ssitema olakšava otvaranje, utovar i zatvaranje prtljažnika. Pristup je omogućen samo ako sistem detektuje prisustvo odgovarajućeg ključa.

PROFESSIONAL SISTEM ZABAVE NA ZADNJEM SEDIŠTU.

Zabava Professional na zadnjim sedištima pruža odličnu zabavu putnicima pomoću dva zasebna ekrana u boji. Dodatni Blu-ray plejer ili HDMI spoj pozadi omogućava čak i da puštate različite filmove na oba monitora dijagonale 10,2" u rezoluciji od 1.280 x 720 piksela. Putnici pozadi mogu da gledaju i televizijske programe, surfuju internetom, pristupaju onlajn uslugama (zavisno od ugovora o mobilnoj telefoniji), koriste MP3 plejer, zabavljaju se konzolom za igre, itd. Zvuk se emituje preko zvučnika ili slušalica (mogui se koristiti i bežične slušalice). Zabavom Professional na zadnjim sedištima može se zgodno upravljati i daljinskim upravljačem. Putnici pozadi mogu čak pristupiti i navigacionim funkcijama za sugestije za planiranje trase (ako je uključen i navigacioni sistem).

MULTIFUNKCIONALNI INTRUMENT EKRAN.

Mutlifunkcionalni instrument ekran sa Black Panel tehnologijom i dijagonalom ekrana od 10.25“ pruža impresivnu vizuelizaciju iskustva u vožnji. U isto vreme, sistem pomaže vozaču da se koncentriše na put ispred njega tako što prikazuje relevantne informacije i smanjuje ometanje vozača. Tri različita režima i njihove karakteristike – od kojih svaka ima sopstvenu šemu boja i grafički stil – se mogu prikazati na instrument tabli: Comfort, ECO PRO i Sport režimi. Dok Comfort režim uglavnom zadržava izgled sličan običnom, plavi tonovi dominiraju ekranom u ECO PRO režimu, gde novi EfficientDynamics i Bonus Ragne ekranu prikazuju pomoć vozaču kako bi postigao najefikasniji stil vožnje. Nasuprot tome, Spor težim je prepoznatljiv po njegovim crvenim bojama i uključuje informacije o performansama.
Multifunkcionalni Instrument ekran takođe dozvoljava prikaz navigacionih informacija, uključujući savete iz sistema za prepoznavanje rute, kao i listu iz sistema za zabavu i telefonske funkcije.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Sa BMW Service Inclusive uslugama, korisnici mogu izabrati određen period pokrića, bez brige o naknadnim troškovima za redovno održavanja i servise. Ove usluge, uključujući orginalne BMW delove, su pokrivene BMW Service Inclusive uslugama. Ova opcija je dostupna ne samo u vašoj državi, već širom sveta u svim BMW radionicama i ovlaščenim BMW zastupnicima. Ukoliko prodate vaše BMW vozilo, BMW Service Inclusive paket opreme se automatski prenosi na narednog vlasnika, povećavajući prodajnu vrednost vozila. korisnici mogu izabrati BMW Service Inclusive paket koji odgavara njihovim potrebama. On pokriva redovno servisiranje kao što je zamena ulja sa filterima, servisiranje i promena mikrofiltera, filtera za gorivo, vazduh i svećića, proveru vozila i dodatne usluge u skladu sa BMW standardima.

 • BMW Service Inclusive Plus paket

  Kada korisnik izabere BMW Service Inclusive Plus paket opreme, on takođe dobija sledeće dodatne BMW Service Inclusive usluge: zamena prednjih i zadnjih kočionih diskova i pločica, kvačila (ako je potrebno) ili brisača (ako je potrebno, zajedno sa promenom ulja). Service Inclusive paket je dostupan sa periodima pokrića od tri do deset godina ili na osnovu pređene kilometraže, od 40,000 do 200,000 km.