PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

BMW ConnetedDrive usluge i aplikacije u BMW X6.

Za start pre ostalih: Inovativni BMW ConnectedDrive sistem vam omogućava da uvek budete povezani. Putem ConnectedDrive usluga i aplikacija tokom vožnje imate pristup informacijama, zabavi i internet uslugama. Na primer, saobraćajne informacije u realnom vremenu vam dopuštaju da proverite saobraćajnu situaciju na ruti koju ste odabrali. Online Entertainment sistem vam omogućava pristup milionima pesama. Putem inteligentnog sistema poziva u pomoć uvek ćete dobiti pomoć u hitnim situacijama.

CONNECTED DRIVE USLUGE.

ConnectedDrive usluge formiraju osnovu za BMW ConnectedDrive funkcije, koje pružaju vozaču širok dijapazon informacija, zabave i usluga tokom vožnje.
Takve funkcije obuhvataju BMW Online opciju koja omogućava pristup trenutnim i lokalnim informacijama kao što su vremenski uslovi i vesti, internet pretraga uz pomoć GoogleTM pretraživača. U meniju aplikacija je moguće podesiti individualizovne usluge kao što je kamera za komunikaciju preko interneta, informacijama o ceni goriva, parking informacijama, kao i turističkim vodičima.
Sistem vam takođe omogućava jednostavan, bezbedan i neograničen pristup izabranim aplikacijama na pametnom telefonu. ConnectedDrive usluge takođe omogućavaju pristup BMW ConnectedDrive prodavnici, gde možete poručiti i produžiiti rok korišćenja aplikacija i usluga u bilo kom trenutku. Oprema ConnectedDrive usluge nudi sve ovo i više, praveći od svake vožnje u BMW automobilu pravi užitak.

 • BMW ConnectedDrive prodavnica

  Usluge i aplikacije koje odgovaraju svakoj potrebi se mogu kupiti pojedinačno u BMW ConnectedDrive prodavnici u svakom trenutku i mestu. Te usluge se mogu fleksibilno izabrati i poručiti čak i nakon kupovine BMW automobila. Na taj način korisnici mogu da izaberu BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije direktno iz automobila.
  BMW ConnectedDrive prodavnici se može pristupiti iz vašeg BMW automobila tokom vožnje ili putem „My BMW ConnectedDrive“ internet korisničkog portala. Poručene usluge i aplikacije se mogu koristiti u automobilu ubrzo nakon kupovine. BMW ConnectedDrive prodavnica pruža ažurirane informacije o dostupnim uslugama i aplikacijama
  Usluge i aplikacije koje se mogu poručiti iz BMW ConnectedDrive prodavnice su specijalno razvijene kako bi ispunile zahteve i potrebe BMW vozača. Trajanje individualnih usluga se takođe može izabrati. Ovo omogućava korisnicima da poruče usluge na određeni period, na primer tokom godišnjeg odmora.

 • BMW aplikacije

  BMW aplikacije predstavljaju platformu koja omogućava jednostavno korišćenje aplikacija na vašem pametnom telefonu unutar vašeg BMW vozila. Kako bi što više aplikacije bilo dostupno za korišćenje unutar automobila, BMW ne samo da razvija svoje aplikacije, kao što su „BMW Connected“ i „M laptimer“, već blisko sarađuje sa partnerima kao što su Napster, Deezer, AUPEO! I Audible, kako bi se te aplikacije takođe bezbedno koristile u automobilu.
  Jednostavno povežite pametni telefon putem adaptera ili USB kabla sa vozilom i pokrenite aplikaciju (potrebno samo za Apple iPhone uređaje). Sve funkcije aplikacije se lako mogu koristiti putem iDrive kontrolera. Izbor aplikacija koje se mogu koristiti u automoboli se stalo širri zahvaljujući partnerstvima između BMW i raznih kompanija. Dodatne informacije možete pronaći na www.bmw.com/apps.

KONSIJERŽ USLUGE.

Ako ste se ikad pitali kako je imati sopstvenog batlera, sada imate priliku da saznate: sa Konsijerž uslugama uz BMW ConnectedDrive sistema. Pritiskom na taster vozač je povezan sa agentom u BMW korisničkom centru koji služi kao njegov lični asistent na putu.
Od određenog restorana do najbližeg bankomata ili apoteke – agent BMW korisničkog centra je tu da vam pomogne i čak pošalje informacije direktno u navigacioni sistem automobila. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od mobilnog telefona vozača i dostupne su u vašoj zemlji i inostranstvu, u svako doba dana noći, sedam dana nedeljno, bez dodatnih troškova.

Konsijerž usluge.

SAOBRAĆAJNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU.

Sistem informacija o saobraćaju u realnom vremenu (RTTI) vam pruža trenutne saobraćajne informacije u svakom trenutku. Precizni detalji o vremenu i trajanju gužvi su prenešeni u realnom vremenu.
Podaci se dobijaju iz izvora kao što su profili kretanja iz mreže mobilnih telefona, GPS podaci iz flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja. Ovi podaci se analiziraju tako precizno da je moguće locirati saobraćajne gužve u krugu od 500 metara. Ovo omogućava RTTI sistemu da pruži informacije u realnom vremenu o trenutnoj saobraćajnoj situaciji na autoputevima, glavnim putevima, seoskim putevima ili brojnim urbanim putevima, kao preporučenim alternativnim rutama.
Dostupno samo u saradnji sa opcionalnom opremom ConnectedDrive usluge.

USLUGE NA DALJINU.

Putem Usluga na daljinu i besplatne MyBMW Remote aplikacije (dostupna u Apple App Store i Google Play Store), razne funkcije vezane za vozilo, kao što je zaključavanje i otključavanje automobila, se mogu koristiti na daljinu. Takođe je moguće direktno prebaciti adresu vaše destinacije putem GoogleTM pretraživača u navigacioni sistem, ako postoji. Osim toga, lokacija vozila takođe može biti prikazana. Kako bi koristili ovu funkciju, mušterije jednostavno moraju da aktiviraju Remote Service opciju na „My BMW ConnectedDrive“ portalu za korisnike na adresi www.bmw-connecteddrive.com.

ONLINE ENTERTAINMENT SISTEM.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaku put i svako raspoloženje. Online Entertainment funkcija nudi direktan i neograničen pristup bazi podataka sa više od 22 miliona pesama – bez korišćenja pametnog telefona i ostalih uređaja. Postoji puno muzike koja odgovara svačijem ukusu. Čim pustite pesmu ili album nekog umetnika unutar automobila, ta numera je automatski snimljena na hard disk automobila. Radi zagarantovanog slušanja bez prekida.
Sa Online Entertainment ponudom, korisničkim nalogom za internet koji traje jednu godinu se može otvoriti kod BMW muzičkog partnera, na primer Napster, koji se može koristiti u šest različitih Evropskih zmalja bez dodatnih troškova: Nemačka, Francuska, Velika Britanija; Italija, Holandija i Španija.
Dostupno samo u kombinaciji sa dodatnom opremom ConenctedDrive uslugama i Professional navigacionim sistemom.

INTELIGENTNI SISTEM ZA POZIV U POMOĆ.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode garantuje brzu i odgovarajuću pomoć u svako doba dana i noći kao i podršku obučenog osoblja – na vozačevom maternjem jeziku, čak i kada se nalaze u inostranstvu.
Ako se prilikom nezgode aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnih pojaseva (na primer), sistem automatski vrši poziv. Relevanti podaci kao što je tačan položaj automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za pružanje pomoći i pružiti pomoć preko telefona dok hitna služba ne stigne.
Poziv u slučaju nezgode se takođe može aktivirati ručno ako drugim korisnicima puta treba pomoć.