IMAJTE SVE. ROK I SOUL.

BMW X6 M50d: 381 ks, 280 kW.

BMW M Performance

IMAJTE SVE. ROK I SOUL.

BMW X6 M50d: 381 ks, 280 kW.

IMAJTE SVE. ROK I SOUL.BMW X6 M50d: 381 ks, 280 kW.

Iskustvo BMW M inženjera se u potpunosti ispoljava u interakciji između pogona, tehnologije šasije i dizajna prisutnoj u modelu BMW X6 M50d. Krajnji rezultat je M Performance automobil koji nudi ushićenost kombinacijom čiste dinamičnosti, komfora i svestranosti. On beskompromisno kombinuje kvalitete modela BMW X sa predanošću performansama kompanije BMW M GmbH te tako stvara sopstvenu klasu.

Vrednosti za BMW X6 M50d:
Potrošnja goriva (kombinovano): 6,6 l/100 km
Emisije CO2 (kombinovano): 173 g/km

Design

M PERFORMANCE DIZAJN MODELA BMW X6 M50d.

M genI I beskompromisna dinamičnost modela BMW X6 M50d očigledni su već na prvi pogled. Raspon osobenih i ekskluzivnih detalja dovodi do toga da se M Performance automobil optički ističe u okviru svoje Serije. To obuhvata specifične otvore za vazduh u širokom prednjem panelu iz M Sport paketa koji su standardna oprema. Oni ovom atleti od 381-ks daju još impozantniju pojavu. Sa dodatnim doterivanjem vozne dinamičnosti i zajedno sa većom emocionalnom privlačnošu i jedinstvenim ekskluzivnim karakterom, BMW X6 M50d postavlja standard u segment kupea za sportske aktivnosti kako što se tiče eksterijera, tako i enterijera.

EKSKLUZIVNA SVOJSTVA MODELA BMW X6 M50d.

Design features

Elementi dizajna naglašeni bojom.

Specifične pruge u završnoj obradi boje Ferric Grey unutar otvora za vazduh na širokom prednjem panelu daju modelu BMW X6 M50d još impozantniju pojavu.
M Double-spoke 468 M

20'' M Duplokraki 468 M.

Ekskluzivno dostupan kao opcija za M Performance model, ovaj aluminijumski točak naglašava atletski karakter i ekskluzivnost vozila.
Exterior mirror caps

Kape spoljnih ogledala naglašene bojom.

Zaobljene kape ogledala su u završnoj obradi boje Ferric Grey. Njihov aerodinamičan dizajn jedva da nudi bilo kakav otpor strujanju vazduha.
M logo

M logo u boji Dark Chrome.

M logo u boji Dark Chrome elegantan je način da se naglasi činjenica da je BMW X6 M50d zaista M Performance automobil.
Exhaust pipe finishers

Trapezoidni završni elementi izduvnih cevi.

Jedinstveni izgled izduvnih cevi u boji Black Chrome sa obe strane naglašava dinamičnu pojavu.
Model designation

Oznaka modela u boji Dark Chrome.

Specifična oznaka modela pozadi naglašena bojom ukazuje na blisku vezu između modela BMW X6 M50d i modela BMW M.
Door sill finishers

Završni elementi pragova vrata sa oznakom modela.

Ekskluzivni aluminijumski umeci sa oznakom modela dovode do radosnog iščekivanja doživljaja vožnje kako kad je reč o vozaču, tako i kada se radi o putnicima.

M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO REDNI 6-CILINDARSKI DIZEL MOTOR.

M Performance TwinPower Turbo redni 6-cilindarski dizel motor u modelu BMW X6 M50d inspiriše svojom kombinacijom naglašene dinamičnosti i zaprepašćujuće efikasnosti. Među svojstvima koja to omogućavaju nalazi se i trofazno turbopunjenje sa varijabilnom turbinskom geometrijom. Veoma razvijeni motor reaguje ekstremno spontano. Čak i pri malom broju obrtaja, dostupan je visoki obrtni moment, a raspon upotrebljivih brzina motora posebno je širok. Statistički iskazano, to znači: 280 kW (381 ks), 740 Nm obrtnog momenta pri 2.000 do 3.000 obrtaja u minutu, od 0 do 100 km/h za 5,2 sekunde i najveća brzina od 250 km/h. Istovremeno, kombinovana potrošnja goriva iznosi 6,6 litara na 100 km dok su prosečne emisije CO2 173 g/km. Zahvaljujući tehnologiji Blue Performance, proizvodna verzija modela BMW X6 M50d u skladu je sa standardima za emisije EU6.

M PERFORMANCE DINAMIČNOST VOŽNJE MODELA BMW X6 M50d.

Koncept dinamičnosti vožnje modela BMW X6 M50d dizajniran je sa performansama na umu. Pojačano zadovoljstvo u vožnji kombinovano sa jedinstvenim komforom i inspirativnom svestranošću glavni je cilj. Visoki nivo agilnosti i preciznost upravljanja te uravnotežena podešenost svih komponenti osetni su kad god vozilo izlazi iz krivine. Svojim iscrpnim modifikacijama, inženjeri BMW M GmbH optimalizovali su karakteristike vešanja i upravljanja u ovom ekskluzivnom kupeu za sportske aktivnosti sve do najfinijih detalja.

 • Više sporta: podesivo M vešanje

  Podesivo M vešanje obezbeđuje da tipična agilnost modela BMW X6 postigne kvalitet još orijentisaniji prema sportu u modelu BMW X6 M50d. Obuhvaćeno je paketom koji sadrži i sistem Dynamic Damping Control kao i vazdušno vešanje na zadnjoj osovini, podešeno za posebno sportske reakcije u vožnji. Jedna od pogodnosti za vas jeste i precizna kontrola karakteristika upravljanja.

 • Više agilnosti: paket vešanja Dynamic

  Opremljen paketom podesivog vešanja Dynamic, model BMW X6 M50d postiže maksimalni nivo agilnosti, preciznosti i lateralne dinamičnosti. Sistem Dynamic Performance Control i Dynamic Drive specifični za model garantuju još neutralnije upravljanje i redukuju bočno naginjanje šasije u krivinama.

 • Više vuče: BMW xDrive

  Model BMW X6 M50d ima inteligentan sistem pogona na sva četiri točka BMW xDrive sa sistemom Performance Control kao standardom, te tako postiže jedinstveni nivo dinamičnosti, agilnosti i vuče. Kakva god bila površina puta, kupe za sportske aktivnosti prati svaku promenu pravca sa primetno manje korekcija volanom. Za postizanje dinamičnosti vožnje tipične za M Performance vozila, sistem je projektovan ujedno tako da naglasak bude na zadnjim točkovima.

Steptronic

8-BRZINSKA STEPTRONIC SPORTSKA TRANSMISIJA.

U modelu BMW X6 M50d snagu prenosi 8-brzinska Steptronic sportska transmisija koja je deo standardne opreme. Specifično M Performance podešavanje programa promene brzina specijalno je prilagođeno konkretnom potencijalu motora za performanse. Pločice za promenu brzina na volanu dopuštaju njihovo menjanje u sportskom stilu. Transmisija sadrži i sistem Launch Control, obezbeđujući optimalno ubrzanje u svim uslovima. Kompaktna građa, mala težina i savršena međuigra sa Auto Start Stop funkcijom takođe su ključni za značajno smanjenje potrošnje goriva i smanjenje izduvnih emisija.

PORODICA M PERFORMANCE.

Fino izoštren dizajn, usavršen pogon, maksimalizovana dinamičnost vožnje. M Performance automobili oličenje su ove trijade svojstava. Kao ekskluzivne ponude kompanije BMW M GmbH, oni kombinuju najbolja svojstva svojih serija sa dinamičnim genima BMW M, stvarajući tako sopstvenu klasu.

Intenzivnije zadovoljstvo u vožnji.

Upoznajte se sa punim opsegom M Performance automobila.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Vrednosti za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije zavise od veličine odabranih točkova i guma. Podaci o potrošnji se utvrđuju u skladu sa ECE ciklusom vožnje.

  Domet vožnje zavisi od raznovrsnih faktora, naročito od ličnog ponašanja u vožnji, odabrane trase, vremenskih uslova, upotrebe grejanja/hlađenja i prethodne klimatizacije.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.