BEZ OGRANIČENJA – PRAVO DO CILJA.

Dinamičnost i efikasnost vožnje modela BMW X3.

BMW X3 ima jasnu misiju: da bezuslovno ujedini dinamičnost i bezbednost. Zato on nudi maksimalni komfor u vožnji i jasnu bezbednosnu dodatnu dobit, čak i pri lošim vremenskim uslovima ili na klizavim površinama. Dalji pokazatelj izuzetnog doživljaja vožnje jeste visoki obrtni moment kombinovan sa zadivljujućom vučom i agilnošću. Ili da to kažemo na drugi način: sa modelom BMW X3, put se završava samo tamo gde vi to želite.

BMW X3 M40i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,4–8,2
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 193–188

Pročitajte više
BEZ OGRANIČENJA – PRAVO DO CILJA.Dinamičnost i efikasnost vožnje modela BMW X3.

ZADIVLJUJUĆA SNAGA.

BMW TwinPower Turbo redni 6-cilindarski dizel motor nove generacije nudi zadivljujuću snagu kombinovanu sa primernim vrednostima potrošnje, kao rezultat veoma inovativnih tehnologija poput turbopunjača sa varijabilnom turbinskom geometrijom i direktnim ubrizgavanjem. Motor daje 190 kW (258 ks) i zadivljujući maksimalni obrtni moment od 560 Nm.

Pročitajte više

ZADIVLJUJUĆA SNAGA.

MALI OTPOR. ZA BRŽE NAPREDOVANJE.

Zahvaljujući svojoj inteligentnoj lakoj konstrukciji, BMW X3 je očito izgubio u težini i, sa precizno podešenim aerodinamičnim merama, postiže optimalizovani koeficijent otpora vazduha. Obe ove osobine imaju pozitivan uticaj na ekstremno agilnu dinamičnost, efikasnost i potrošnju goriva. Posebno valja pomenuti dizajn zadnjeg kraja sa definisanim ivicama, aerodinamično optimalizovana spoljna ogledala i Vazdušnu zavesu u prednjem panelu. Kontrola ventilacije vazduha prednje rešetke sa aktivnim vazdušnim strujanjem jedinstvena je – ako nema velike potrebe za rashlađujućim vazduhom, jedan ventil ostaje automatski zatvoren, te tako daje dodatno pojačanje aerodinamičnosti.

Pročitajte više

MALI OTPOR. ZA BRŽE NAPREDOVANJE.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Izvucite više toga iz svakog litra goriva sa sistemom BMW EfficientDynamics: bolje performanse, veća efikasnost i pojačani doživljaj vožnje. Tehničke inovacije koje smanjuju potrošnju goriva dok istovremeno pojačavaju zadovoljstvo u vožnji podrazumevaju to da čista dinamičnost dolazi sa svakim BMW automobilom.

Pročitajte više

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

POMOĆ VOZAČU.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Ovde prikazane vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 utvrđene su u skladu sa Evropskim propisom (EC) 715/2007) u verziji primenjivoj u vreme davanja odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različitu veličinu odabranih točkova i guma.

    Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su prema Direktivi 1999/94/EC i Pkw-EnVKV i zasnovane su na potrošnji goriva i vrednostima CO2 po NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Više infomacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije za nove putničke automobile“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.