BEZ OGRANIČENJA – PRAVO DO CILJA.

Dinamičnost i efikasnost vožnje modela BMW X3.

BEZ OGRANIČENJA – PRAVO DO CILJA.Dinamičnost i efikasnost vožnje modela BMW X3.

BMW X3 ima jasnu misiju: da bezuslovno ujedini dinamičnost i bezbednost. Zato on nudi maksimalni komfor u vožnji i jasnu bezbednosnu dodatnu dobit, čak i pri lošim vremenskim uslovima ili na klizavim površinama. Dalji pokazatelj izuzetnog doživljaja vožnje jeste visoki obrtni moment kombinovan sa zadivljujućom vučom i agilnošću. Ili da to kažemo na drugi način: sa modelom BMW X3, put se završava samo tamo gde vi to želite.

BMW X3 M40i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,4–8,2
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 193–188

Pročitajte više

ZADIVLJUJUĆA SNAGA.

ZADIVLJUJUĆA SNAGA.

BMW TwinPower Turbo redni 6-cilindarski dizel motor nove generacije nudi zadivljujuću snagu kombinovanu sa primernim vrednostima potrošnje, kao rezultat veoma inovativnih tehnologija poput turbopunjača sa varijabilnom turbinskom geometrijom i direktnim ubrizgavanjem. Motor daje 190 kW (258 ks) i zadivljujući maksimalni obrtni moment od 560 Nm.

Pročitajte više

MALI OTPOR. ZA BRŽE NAPREDOVANJE.

MALI OTPOR. ZA BRŽE NAPREDOVANJE.

Zahvaljujući svojoj inteligentnoj lakoj konstrukciji, BMW X3 je očito izgubio u težini i, sa precizno podešenim aerodinamičnim merama, postiže optimalizovani koeficijent otpora vazduha. Obe ove osobine imaju pozitivan uticaj na ekstremno agilnu dinamičnost, efikasnost i potrošnju goriva. Posebno valja pomenuti dizajn zadnjeg kraja sa definisanim ivicama, aerodinamično optimalizovana spoljna ogledala i Vazdušnu zavesu u prednjem panelu. Kontrola ventilacije vazduha prednje rešetke sa aktivnim vazdušnim strujanjem jedinstvena je – ako nema velike potrebe za rashlađujućim vazduhom, jedan ventil ostaje automatski zatvoren, te tako daje dodatno pojačanje aerodinamičnosti.

Pročitajte više

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

  • Više o BMW EfficientDynamics

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Izvucite više toga iz svakog litra goriva sa sistemom BMW EfficientDynamics: bolje performanse, veća efikasnost i pojačani doživljaj vožnje. Tehničke inovacije koje smanjuju potrošnju goriva dok istovremeno pojačavaju zadovoljstvo u vožnji podrazumevaju to da čista dinamičnost dolazi sa svakim BMW automobilom.

Pročitajte više
  • Više o BMW EfficientDynamics

POMOĆ VOZAČU.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Ovde prikazane vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 utvrđene su u skladu sa Evropskim propisom (EC) 715/2007) u verziji primenjivoj u vreme davanja odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različitu veličinu odabranih točkova i guma.

    Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su prema Direktivi 1999/94/EC i Pkw-EnVKV i zasnovane su na potrošnji goriva i vrednostima CO2 po NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Više infomacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije za nove putničke automobile“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.