Tročetvrtinski bočni prikaz BMW-a X2 F39 Sanremo zelene metalik boje u pokretu
Cena od34.720 EUR
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano)8.1–1.7 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizelPlug-in Hibrid

THE X2

NOVI BMW X2.

Cena od34.720 EUR
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano)8.1–1.7 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizelPlug-in Hibrid

Apsolutno jedinstven. Ekstremno izuzetan. BMW X2 svoje sportske ambicije jasno iskazuje već na prvi pogled. Zahvaljujući svom hrabrom atletizmu, osigurava dinamične i okretne performanse bez premca u ovoj klasi. Zajedno s visokokvalitetnim enterijerom i brojnim inovativnim tehnologijama, ovo vozilo je ekstrovertni protagonista nove ere. Jeste li spremni?

Pročitajte više

PREPORUČENE KONFIGURACIJE ZA BMW X2

X2 sDrive18i

M SPORT PAKET

BMW X2 F39 Tročetvrtinski prednji prikaz Alpin bele boje M Sport paket parkirano vozilo
47.243 EUR
 • M Sport package
 • Cruise Control with brake function
 • Adaptive LED headlights

X2 xDrive25e

M SPORT X PAKET

BMW X2 F39 Tročetvrtinski prednji prikaz Phytonic plave boje M Sport X paket parkirano vozilo
67.809 EUR
 • M Sport X package
 • DAB tuner
 • Adaptive LED Headlights

X2 xDrive25d

GOLDPLAY IZDANJE.

BMW X2 F39 Tročetvrtinski prednji prikaz Sanremo zelene metalik boje Goldplay izdanje parkirano vozilo
62.503 EUR
 • Edition GoldPlay
 • 20" aerodynamic wheels with Galvanic Gold inlays
 • M sports seat with gold/yellow accents

GLAVNE KARAKTERISTIKE DIZAJNA BMW X2.

Tročetvrtinski prednji prikaz BMW-a X2 F39 Sanremo zelene metalik boje
Prednji prikaz BMW-a X2 F39 Sanremo zelene metalik boje

Ekstrovertni prednji deo.

Na prvi pogled oduzima dah: samouveren prednji deo s snažnim branikom i velikim otvorima za vazduh koji osiguravaju još bolje hlađenje kočnica i motora.

Bočni prikaz BMW-a X2 F39 Sanremo zelene metalik boje

Tečan, snažan bočni izgled.

Upečatljiv kao X, agilan kao kupe – atletska linija ramena novog BMW X2 kombinuje moćan donji deo vozila sa sportskom siluetom i uskim prozorima.

Zadnji prikaz BMW-a X2 F39 Sanremo zelene metalik boje

Upadljiv zadnji dizajn.

Jedinstveni jezik dizajna naglašava široku poziciju novog BMW X2. Njegovu estetiku naglašavaju vrata prtljažnika koja se zatvaraju u ravni sa donjim delom branika i ručka vrata prtljažnika integrisana u BMW amblem.

Kabina BMW X2 F39 2020 unutrašnjost

Kabina orijentisana prema vozaču.

Sofisticirana unutrašnjost impresionira ergonomskom kabinom tipičnim za BMW X. Svi instrumenti i funkcije su intuitivni za rukovanje. Posebno sportska karakteristika: opcioni višenamenski M kožni volan sa ručicama menjača savršeno leži u ruci.

Kontroni displej BMW-a X2 F39 2020 unutrašnjost

Progresivni koncept rada.

Inovativni koncept rada podiže komunikaciju na novi nivo. Intuitivno se koristi preko iDrive kontrolera ili putem kontrole dodirom i glasom u realnom vremenu.

Kožni dizajn BMW X2 F39 2020 unutrašnjost

Visokokvalitetne presvlake.

Presvlake sa visokokvalitetnom završnom obradom osiguravaju izuzetnu udobnost sedišta. Opcija od „Dakota“ kože sa perforacijom, kao i zlatnim cevima i kontrastnim šavovima, rezervisana je isključivo za GoldPlay izdanje. Navedena presvlaka se isto nalazi na naslonu za ruke, centralnoj konzoli i instrument tabli.

NOVI BMW X2 GOLDPLAY IZDANJE.

Izaberite zlato: bilo kao posebno efikasan BMW X2 xDrive25e sa inovativnim hibridnim pogonom, kao BMW X2 M35i koji povećava adrenalin ili kao model sa nekom od drugih opcija motora – ekskluzivni detalji kao što je omotač folije u Galvanic zlatnoj boji osiguravaju da BMW X2 u izdanju GoldPlay privlači punu pažnju na bilo kom putu.
Prednji prikaz vozila tokom napajanje sa modelom na levoj strani BMW-a X2 F39 Sanremo zelene metalik boje
Okvir prednje rešetke Krupni plan BMW X2 F39 Sanremo zelene metalik boje

Okvir prednje rešetke u Galvanic zlatnoj boji.

Zahvaljujući svom okviru Galvanic zlatne boje, velika, uspravna M prednja rešetka daje ekskluzivan izgled prednjoj strani vozila.

Točak od lakih legura Krupni plan BMW X2 F39 Sanremo zelene metalik boje

M Aero Performance točkovi sa umecima Galvanic zlatne boje.

Simbol atletskog sportskog duha: umetci sa naglascima u ekskluzivnom tonu Galvanic zlatne boje zadivljuju i skreću pažnju na M aerodinamične točkove.

Grafika na prozoru Krupni plan BMW X2 F39 Sanremo zelene metalik boje

M Shadow Line visokog sjaja.

Oduzimajući dah do najsitnijih detalja, M Shadow Line visokog sjaja dodaje elegantne naglaske u crnoj boji visokog sjaja na razne elemente, kao što su prozori i okvirima ogledala.

Komandna tabla Suvozačeva strana Krupni plan BMW X2 F39

Grafika „Goldplay“ i unutrašnji ukrasni elementi „Dark Graphite“ mat boje

Zahvaljujući grafici „GoldPlay“ na komandnoj tabli sa suvozačeve strane zajedno sa unutrašnjim ukrasnim trakama u Dark Graphite boji, kabina obezbeđuje atmosferu sofisticirane elegancije.

M Sport sedišta Bliži prikaz BMW X2 F39

M Sport sedišta.

Ergonomska M Sport sedišta od crne kože imaju ekskluzivan, elegantan izgled zbog šavova i cevi u zlatnoj boji. Perforacija naslona obezbeđuje optimalnu ventilaciju.

Ulazni prag Bliži prikaz BMW X2 F39

Ulazni prag s natpisom „Izdanje“ (Eng: Edition) u Galvanic zlatnoj boji.

Čim se vrata otvore, pažnju skreće završna obrada pragova za „Izdanje“ (Eng: Edition) i posebno luksuzan efekt u kontrastnoj Galvanic zlatnoj boji.

BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN HIBRID.

Otkrijte više o prednostima i tehničkim karakteristikama modela BMW X2 xDrive25e sa inovativnim hibridnim pogonom.

Najbolje iz oba sveta: s modelom BMW X2 xDrive25e** možete sebi da obezbedite održivu mobilnost i efikasnu voznu dinamiku. Istražite brojne prednosti ovog inovativnog BMW hibridnog vozila i saznajte više o konceptu pogona, dinamici vožnje, te BMW napajanju vozila.
Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e F39 prednji prikaz vozila i modela ispred garaže

Plug-in hybridna tehnologija BMW X2 xDrive25.

The BMW X2 xDrive25e** plug-in hibrid kombinuje tehnologiju električnog pogona BMW eDrive sa snažnim BMW motorom sa unutrašnjem sagorevanjem. Zajedno dve pogonske jedinice proizvode efikasno i jedinstveno iskustvo vožnje. Sistem pogona na sva četiri točka BMW eDrive, jedinstven za plug-in hibride u ovom segmentu, dodatna je garancija optimalne dinamike i vuče.

Istražite BMW elektromobilnost
Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e F39 tročetvrtinski bočni prikaz vozila na ulici

Režimi vožnje BMW X2 xDrive25e.

Čisto električni i bez štetnih emisija na putu do posla ili snažni dinamični i s dovoljnim dometom za vikend izlet - uz BMW X2 xDrive25e** na hibridni pogon, sve opcije su na raspolaganju. Iskoristite inteligentne režime vožnje koji osiguravaju optimalnu interakciju motora sa unutrašnjim sagorevanjem i elektromotora u svakoj situaciji.

Istražite BMW elektromobilnost
Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e F39 tročetvrtinski zadnji prikaz vozila prilikom punjenja s modelom

Punjenje BMW X2 xDrive25e.

BMW napajanje vam nudi prilagođena rešenja za punjenje vašeg plug-in hibrida. Pored standardnog kabla za punjenje za kućne utičnice, s isporukom BMW X2 xDrive25e** takođe dobijate kabl za punjenje (režim 3) za javno punjenje kao
* ponuda specifična za tržište

Saznajte više o temi punjenja

VOZNA DINAMIKA BMW X2.

Tehnologije pogona i šasije BMW X2 na prvi pogled.

Snažni motori. Direktno upravljanje. Opciono M sportsko vešanje. Izuzetno precizno rukovanje koje postavlja standarde u klasi. Za živahnu dinamiku i agilnost – bilo za sprint ubrzanje ili duge staze, gradsku vožnju ili krivudave seoske puteve. A sve se to može dodatno poboljšati s opcionim sistemom pogona na sve točkove BMW xDrive. Omogućuje BMW-u X2 izvanrednu vuču i stabilnost, omogućujući mu da prođe i najuže krivine kao da je vođen prugama. Trkački puls je uključen - za sve one koji su spremni.
Ručica menjača BMW X2 F39 unutrašnjost

Sportski sistem prenosa sa duplim kvačilom.

7-Stepeni Steptronic Sport sistem prenosa sa duplim kvačilom osigurava neverovatan sportski doživaljaj pri promeni brzina. Birajte prenos - automatski ili manuelni sa polugama na upravljaču i dobićete komforno krstarenje ili neverovatno dinamičnu vožnju. U režimu SPORT i sa ručicom menjača u levom S/M položaju, menjač je konfigurisan za maksimalne performanse.

BMW X2 xDrive F39 Sanremo zelene metalik boje zadnji prikaz oznake

BMW xDrive.

Inteligentni pogon na svim točkovima BMW xDrive, rafinirano i varijabilno distribuira snagu na prednje i zadnje točkove s ciljem postizanja maksimalnog stepena prianjanja, vozne dinamičnosti i bezbednosti, bez obzira na situaciju u vožnji. Za bolju agilnost zadužen je elektronski sistem kontrole distribucije snage koji, između ostalog, vodi računa da u krivinama ne dođe do pre ili podupravljanja.

Prilagodljivo oslanjanje BMW X2 F39

Adaptivno oslanjanje.

Prilagodljivo oslanjanje s spuštanjem od deset milimetara omogućuje podešavanje karakteristika amortizera u skladu s situacijom na putu, te kombinuje udobnost i izuzetnu bezbednost prilikom vožnje. Putem kontrole doživljaja vožnje, vozač može da izabere standardni režim rada COMFORT, odnosno SPORT režim rada.

SISTEMI PODRŠKE VOZAČU U MODELU BMW X2.

Driving Assistant Plus BMW X2 F39 2020 unutrašnjost kontrolni displej

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus oprema omogućuje jasno poboljšanje sigurnosti i udobnosti. Uključuje Upozorenje na sudar i Upozorenje na pešake s funkcijom laganog kočenja u gradu, Upozorenje na napuštanje saobraćajne trake, pomoćnikom za duga svetla, informacijama o ograničenju brzine i tempomat zasnovan na kameri s funkcijom Stop&Go.

Head-Up displej BMW X2 F39 2020 unutrašnjost kontrolni displej

BMW Head-Up Displej.

BMW-ov Head-Up displej u boji projektuje informacije relevantne za putovanje direktno u vidno polje vozača, čime se omogućava potpuna koncentracija prilikom vožnje. Displej prikazuje informacije kao što su trenutna brzina, navigacioni smerovi, informacije o ograničenju brzine, uključujući upozorenja o nepreticanju, zajedno s spiskom telefona i zabavnim sadržajem.

Kabina Aktivni tempomat sa funkcijom Stop&Go BMW X2 F39 unutrašnjost

Aktivni tempomat sa funkcijom Stop&Go.

Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go, uključujući upozorenje kontrole pristupa s funkcijom kočenja, održava vašu unapred odabranu brzinu, kao i udaljenost do vozila ispred vas. Vozilo preuzima ubrzanje i kočenje, te zadržava unapred određenu udaljenost do automobila ispred, čak i pri malim brzinama i tokom potpunog kolapsa zbog gustog saobraćaja.

Navigation Plus BMW X2 F39 unutrašnjost

Navigation Plus.

Navigation Plus ima BMW Head-Up displej, iDrive Touch Controller, ugrađeni 8,8-inčni ekran osetljiv na dodir i instrument tablu s 5,7-inčnim TFT displejom visoke rezolucije. Sistemom se upravlja intuitivno pomoću iDrive Touch Controller-a, dugmića za direktnu kontrolu funkcija i osam funkcionalnih oznaka, glasovne kontrole ili ekrana osetljivog na dodir s interaktivnim pločicama.

Integracija pametnog telefona BMW X2 F39

Integracija pametnog telefona.

Zašto ne koristiti funkcije pametnog telefona u svom BMW-u i nastaviti sa uobičajenim aktivnostima? Funkcija integracije smart telefona u vašem vozilu podržava Apple CarPlay i Android Auto preko bežične veze vašeg smart telefona i vozila. Na taj način omogućuje se korišćenje poznatih funkcija i različitih aplikacija u vozilu.

MODELI BMW SERIJE X2:

Model Advantage.

 • Automatski rad prtljažnih vrata
 • Park Distance Control (Kontrola razdaljine pri parkiranju - PDC) pozadi; opciono Park Distance Control napred i nazad uklj. pomoćnik pri parkiranju (funkcije ovde nisu ilustrovane)
 • Automatska klima, 2-zonska kontrola.
 • Tempomat s funkcijom kočenja
BMW X2 sDrive20i F39 2018 model Advantage Mediterranean plava metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz

Model M Sport.

 • M Aerodynamics paket spreda uključuje donji deo branika sa umetkom u Dark Shadow metalik boji, specijalno dizajnirane otvore za vazduh i bočne pragove u boji karoserije sa umetcima u Dark Shadow metalik boji, ukrasne elemente oko lukova točkova i obloge u boji karoserije, te donji deo branika pozadi sa umetkom difuzora u Dark Shadow metalik boji
 • 19-inčni M dvokraki točkovi od lakih legura 715 M s run-flat gumama; drugi naplatci su dostupni
 • M Sport oslanjanje
 • Sportska sedišta za vozača i suvozača od tkanine „Micro Hexagon“/Sensatec crna ili antracit tkanina/Sensatec sa sivim naglascima; dostupne su i druge presvlake
 • M kožni upravljač.
BMW X2 sDrive20i F39 2018 model Sport Misano plava metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz

Model M Sport X.

 • M Sport X spoljni paket napred uključuje donji deo branika sa umetkom u Frozen sivoj metalik boji, posebno dizajnirane otvore za vazduh i bočne pragove u Frozen sivoj metalik boji sa umetcima u boji karoserije, obloge oko lukova točkova, kao obloge i umetak difuzora na donjem delo branika pozadi u metalik Frozen sivoj boji
 • 19-inčni M točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka 722 M s run-flat gumama; drugi naplatci su dostupni
 • Sportska sedišta za vozača i suvozača od tkanine „Micro Hexagon“/Sensatec crna, s žutim naglascima; dostupne su i druge presvlake
 • M kožni upravljač.
BMW X2 sDrive20i F39 2018 model M Sport X Sparkling Storm boja sa svetlećim efektom tročetvrtinski zadnji prikaz
 • Model Advantage.
 • Model M Sport.
 • Model M Sport X.

TEHNIČKI PODACI ZA BMW X2.

BMW X2 xDrive25e.

Snaga sistema u kW (KS) pri 1/min:

162 (220)

Električni domet (WLTP) u km:

49-53

Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

2.0-1.7

Emisija CO2 u g/km (WLTP):

44-38

Potrošnja električne energije kombinovana u kWh/100 km (WLTP):

15.4-14.9

BMW X2 F39 Sanremo zelene metalik boje Tročetvrtinski bočni prikaz sa modelom

BMW USLUGE.

SERVIS I PODRŠKA ZA BMW X2.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#štagoddasedesi: Sveobuhvatno bezbrižno putovanje kada su u pitanju električna vozila: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine kao korisnik lizinga.

Sadržaj paketa usluga:

 • Usluga provere vozila
 • Zamena polen filtera
 • Zamena kočione tečnosti
Saznajte više o BMW Service Inclusive
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim vozačima BMW non-stop, 365 dana u godini. Jedan poziv - i naši stručnjaci su vam na usluzi, bilo telefonom ili na licu mesta, ako je potrebno.

Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW X2, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW X2 xDrive20i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.6-9.6
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 174-156

  BMW X2 sDrive20i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.2-6.4
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 164-145

  BMW X2 xDrive25e**:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 2.0-1.7
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 44-38
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 15.4-14.9

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s Izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

  ** Na temperaturama ispod 0 stepeni Celzijusa, čisto električni režim vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija ne zagreje do radnog stanja nakon što vozilo pređe nekoliko kilometara.