BUDITE LOVAC. NEMOJTE BITI LOVINA.

Prvi ikada BMW X2.

BUDITE LOVAC. NEMOJTE BITI LOVINA.

Prvi ikada BMW X2.

BUDITE LOVAC. NEMOJTE BITI LOVINA.Prvi ikada BMW X2.

Apsolutno jedinstven. Ekstremno izuzetan. Novi BMW X2 sasvim jasno pokazuje svoje sportske ambicije već na prvi pogled. Zahvaljujući smeloj atletskoj pojavi, on nudi dinamične i agilne performanse bez premca u ovoj klasi. Zajedno sa enterijerom visokog kvaliteta i mnogim inovativnim tehnologijama, ovo je ekstrovertni protagonista novog doba. Da li ste spremni?

5 NEPOBITNIH ČINJENICA:

 • 01 Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 4,8–4,6
 • 02 Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 126–121
 • 03 Prvi put dostupan sa paketom M Sport X
 • 04 Izuzetna dinamičnost vožnje i moćni motori
 • 05 Inovativni operativni koncept i nesmetana konektivnost

I DALJE JEDINSTVEN.

Novi BMW X2 sledi sopstveni put – i to jasno demonstrira. Ekstrovertni oblik u kombinaciji sa dinamičnim konturama daje mu karakter ekstremnog sportskog kupea. Istovremeno, njegove impresivne proporcije i jedinstven inovativni dizajn obezbeđuju izuzetnu pojavu. Idealan za sve one koji žele da istraže nove puteve.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW X2 xDrive20d:
  Potrošnja goriva u in l/100 km (kombinovano): 4,8–4,6
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 126–121

  Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije utvrđuju se u skladu sa Evropskim propisom (EC) 715/2007 u trenutno primenjivoj verziji. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazan opseg uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupne za odabrani model, te može varirati tokom konfigurisanja.

  Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđuju se u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i Evropskim propisom u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije u skladu sa NEDC ciklusom za klasifikaciju.

  Buduće informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile mogu se naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije novih putničkih automobila“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na internet adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.