Upečatljiv M dizajn BMW X6 M

KAO MAŽENJE. SA ZVERI.

BMW M

Upečatljiv M dizajn BMW X6 M.

KAO MAŽENJE. SA ZVERI.

Upečatljiv M dizajn BMW X6 M.

Sportski automobil obučen elegantno u SUV ruho. Napravljen za vrhunske performanse, sa veličanstvenim karakterom. Opremljen kako bi savladao brojne izazove. Uvek tragajući za oštrim krivinama i novim rutama van utabanih puteva. Jedinstvena kombinacija: udoban od trenutka kada sednete u njega – i neverovatno snažan u trenutku kada pritisnete pedalu gasa.

KAO MAŽENJE. SA ZVERI.Upečatljiv M dizajn BMW X6 M.

Sportski automobil obučen elegantno u SUV ruho. Napravljen za vrhunske performanse, sa veličanstvenim karakterom. Opremljen kako bi savladao brojne izazove. Uvek tragajući za oštrim krivinama i novim rutama van utabanih puteva. Jedinstvena kombinacija: udoban od trenutka kada sednete u njega – i neverovatno snažan u trenutku kada pritisnete pedalu gasa.

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Prednjim krajem dominiraju veliki usisnici vazduha i široka dupla M prednja maska, koja ukazuje na ogromni potencijal vozila. upotpunjeno upečatljivim prednjim svetlima, dinamičan karakter je dodatno naglašen siluetom sličnom kupeu, M pragovima i dvodelnom linijom pregiba. Opcionalne M aluminijumske felne od 21 inč unutar naglašenih lukova jedva čekaju da se pokrenu. Mišićava linija ramena kulminira upečatljivim zadnjim spojlerom. Direktno ispod se nalazi M zadnji branik i difuzor, koji su okruženi parom duplih vrhova izduvnog sistema kako bi zadnji kraj dobio sportski izgled. Bićete zaprepašćeni porivom da sednete u počnete uživati u u vožnji u najekstremnijem obliku – u trkačkom sportskom automobilu koji je u potpunosti u skladu sa M tradicijom u kojoj je svaki detalj razvijen radi vrhunskih performansi.

Otkrijte dizajn BMW X6 M

DJAVOLJE PRAVILO OBLAČENJA.

Otkrijte dizajn BMW X6 M.

DJAVOLJE PRAVILO OBLAČENJA.

Otkrijte dizajn BMW X6 M.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Prvi put kada pogledate unutar BMW X6 M, sve postaje jasno u deliću sekunde: Ne čeka vas samo sedište vozača, već kokpit koji je razvijen radi vrhunskih sportskih performansi. Opcionalna M multifunkcionalna sedišta sa velikom bočnom podrškom vas teraju da tragate za sledećom oštrom krivinom. Trokraki M kožni volan sa integrisanim lopaticama menjača nudi idealno prijanjanje čak i pri nagloj promeni pravca. M ručica menjača i tasteri za promenu dinamičnosti vožnje su okrenuti prema vozaču i nalaze se u centralnoj konzoli, gde im društvo pravi jastučići za kolena radi veće udobnosti tokom vožnje na granici. Ovo je automoto naličje BMW X6 M. Dodatno naličje je okarakteristano ekskluzivnim materijalima, kao što je Aragon Brown koža i ukrasni detalji od karbonskih vlakana i kvalitetnog drveta – samo neki od detalja koji reflektuju luksuzne kvalitete BMW X6 M.

M MULTIFUNKCIONALNA SEDIŠTA.

Ekskluzivna M multifunkcionalna sedišta reflektuju dinamičnost spoljašnjosti unutar automobila. Vozač i suvozač se mogu opustiti u kožnim sedištima sa utisnutim M logom na naslonu za glavu.
Čak i tokom veoma dinamične vožnje, duboka sedišta, izražene bočne ivice i delovi za ramena garantuju odličnu bočnu podršku u svakom trenutku. Veoma udobna, ova sedišta su dizajnirana da se savršeno uklope sa izvanrednim sportskim perfromansama vozila i nude visok nivo udobnosti na dugim putovanjima.
Integrisani nasloni za glavu naglašavaju sportski izgled. Sedišta su opremljena velikim brojem opcija, uključujući elektronski podešavanje dubine sedenja, visine naslona za glavu i širine naslona za leđa.
Sedište ima proreze na vrhu naslona za leđa, stvarajući utisak lakoće. Ovaj utisak je dodatno naglašen kontrastnom oblasti ispod proreza. Dupli šavovima u konstrastnoj boji daju sedištu veoma ekskluzivan izgled i naglašavaju Merino kožu sedišta.

KOKPIT.

Jasne strukture, kvalitetna ergonomija i nepobediv pogled: U kabini BMW X6 M vozač i suvozač se pretvaraju u pilote. U sedištima koja nude izvanrednu stabilnosti čak i u najoštrijim krivinama i, zahvaljujući njihovom izdugnutom položaju, pružaju jasan uvod na stvari oko vas. Sa direktnim pristupom najvažnijim funkcijama, M kožni volan garantuje apsolutnu kontrolu, dok vas lopatice menjača inspirišu da brzo menjate stepene prenosa. Uz pomoć M Drive tastera, M režimi vožnje se mogu aktivirati radi maksimalnog uživanja u vožnji. Uvek u skladu sa vašom vizijom: Head-Up ekran sa specijalnim M funkcijama kao što je svetlo za promenu stepena prenosa, koji ukazuje na idealni trenutak za promenu stepena prenosa. Baš kao u automoto sportu, ali dodatnim bonusom udobnosti. Klima uređaj, navigacija i radio uređaj su postavljeni desno od vozača, što znači da suvozač takođe ima lak pristup mnogim funkcijama.

FELNE.

BMW X6 M dolazi sa M aluminijumskim felnama od 20“ u stilu 611 M, kao delom standardne opreme. Optimizovane da pruže izvanrednu dinamičnost vožnje, prednji pneumatici sa dimenzijama 285/40 R20 Y i zadnji sa dimenzijama 325/35 R20 Y nude savršeno prijanjanje, direktno upravljanje i odziv. Alternativno, livene aluminijumske M felne od 21“ sa duplim kracima u stilu 612 M odišu snagom i jednostavno privlače vaš pogled. Bez obzira sa koju se varijantu odlučite, obe vrste felni su brušene sa komplikovanim dizajnom i upečatljivim dvobojnim izgledom.

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera je otkrivena u svakom detalju – suština prave ekskluzivnosti. U potpunosti izrazite vašu želju za savršenstvom uz pomoć BMW Individual opreme za BMW X6 M.

Izraz vaše ličnosti.

 • BMW Individual boje

  Najjača sportska izjava, čak i kada stoji u mestu. Tako se BMW X6 M predstavlja uz pomoć BMW Individual boje Azurite Black metalik. Veoma specijalan dodir: pod direktnim svetlom, obično crne površine otkrivaju fascinantne nijanse tamno plavih tonova, dodatno naglašavajući dinamične linije BMW X6 M. sa Pyrite Brown metalik bojom, BMW Individual vam nudi veoma elegantnu ali fascinantnu alternativu.

 • BMW Individual Merino koža

  Najveći luksuz koji možete videti i osetiti: BMW X6 M takođe podstavlja nove standarde u pogledu unutrašnjosti. Kao jedna od pet kvalitetnih varijanti BMW Individual Merino kože, koža u Smoke White boji je naročito impresivna u kombinaciji sa Alcantara tapacirungom krova u Smoke White boji i instrument tabla prekrivena kožom u Scotch dark boji. Ova fascinantna kombinacija boja daje unutrašnjosti neuporediv osećaj luksuza.

 • BMW Individual ukrasne lajsne

  Savršena kombinacija: BMW Individual ukrasne lajsne u Ash Vulcano Brown boji prave fascinantan kontrakst sa svilenkasto matiranom, prljavo belom bojom Merinok kože iz BMW Individual ponude. Ostale ručno izabrane i napravljene BMW Individual ukrasne lajsne od kvalitetnog drveta nisu ništa manje impresivne – bez obzira da li se radi o ekskluzivnom šablonu Sen Light Brown ili elentantnom Piano Black.

 • Ostala BMW Individual oprema

  Dodatak instrument table presvučene kožom iz BMW Individual ponude unosi novu dimenziju prefinjenosti unutrašnjosti automobila. U zavisnosti od izbora BMW Individual Merino kože, dostupne opcije su ili Black ili Scotch dark.
  Sa BMW Individual rashladnom pregradom, užitak u vožnji je još prisutniji. Brzo i lako se uklanja, tako da se kompletna zapremina prtljažnika može biti dostupna po potrebi.