BMW M

SUPERIORAN DO GRANICE.

Bezbednost i udobnost u BMW M6 Gran Kupeu.

Vidno superioran – čak i preko krajnjih granica. Nivo kvaliteta bezbednosti u novom BMW M6 Gran Coupe je neprocenjiv. Aktivna - sa takvim funkcijama kao što su inovativna Adaptivna LED prednja svetla i inteligentno umrežavanje brojnih sistema bezbednosti i pomoći vozaču. Pasivna - sa upotrebom veoma čvrstih materijala za putničku kabinu. Kako bi se osiguralo da se vozač oseća kako BMW M6 Gran Coupe izgleda: izuzetno samouveren.

Read more

M DRIVER ORIENTATION.

Sve u BMW M6 Gran Coupe je usmereno ka jednoj stvari: vozaču. Savršena ergonomija je oduvek bila jedna od najboljih odlika M automobila - filozofija koja je dosledno proširena i optimizovana u ovom sportskom modelu sa četiri sedišta. Svaki prekidač, svako dugme - sve je tačno tamo gde biste očekivali da bude. Uostalom, vreme odziva i kontrola su ono što je važno, kako na trkačkoj stazi tako i na putu.

Aktivna i pasivna bezbednost

AKTIVNA I PASIVNA BEZBEDNOST.

Aktivna zaštita koristi Attentiveness assistant da bi pratila znake umora kod vozača. U opasnim situacijama zateže pojaseve na prednjim sedištima, pomera sedište suvozača u uspravan položaj i zatvara bočne prozore i klizni stakleni krov. Nakon sudara, kočnice se automatski primenjuju za sprečavanje ili smanjenje uticaja naknadnih sudara.
Svaki M automobil zadovoljava visoke standarde pasivne bezbednosti zahvaljujući upotrebi pažljivo odabranih materijala i veoma čvrstoj konstrukciji. Ovo je kombinovano sa veoma efikasnim sistemom za ograničavanje slobode kretanja dizajniranim u skladu sa testovima koje sprovode ugledne nezavisne institucije - tako da putnici mogu računati na najbolju moguću zaštitu.

Adaptivna led prednja svetla

ADAPTIVNA LED PREDNJA SVETLA.

Adaptivna LED prednja svetla se odlikuju distribucijom svetlosti koja se automatski prilagođava brzini vožnje, dinamički osvetljavajući put ispred. Zajedno sa bočnim svetlima i kratkim svetlima, uključuje funkciju adaptivnih prednjih svetala sa promenljivom distribucijom svetlosti za gradske uslove i autoput, ugaona svetla, kao i BMW Selektivna svetla (asistencija dugih svetala sa funkcijom protiv zaslepljivanja) sa automatskim funkcijama dugih i kratkih svetala. To omogućava sistemu da ponudi optimalno osvetljenje puta u svim uslovima.
U mraku, pokretna prednja svetla omogućavaju vozaču da vidi krivine čim se točak okrene. Da bi se poboljšala vidljivost kratkog dometa, ugaona svetla se automatski aktiviraju čim se žmigavac uključi ili se volan okrene - čak i kada vozilo miruje. Adaptivna prednja svetla obezbeđuju optimalnu osvetljenost na putu, što značajno povećava aktivnu bezbednost.
BMW Selektivna svetla omogućavaju vozaču da ostavi duga svetla stalno uključena, što poboljšava optimalne vizuelne uslove noću. Sistem prati prisustvo vozila ispred ili iz suprotnog pravca, i neprekidno podešava duga svetla kako bi se izbeglo zaslepljivanje drugih učesnika u saobraćaju.

BMW Service Inclusive

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Uz BMW Service Inclusive, kupci mogu izabrati određeni period pokrivenosti, bez brige o gomilaju troškova redovnog servisiranja i održavanja. Ove usluge, uključujući i originalne BMW delove, su obuhvaćene BMW Service Inclusive paketom. Ova opcija je dostupna ne samo u zemlji, već i u celom svetu, i uključuje BMW servise i ovlašćene BMW servis partnere. Ukoliko BMW bude prodat, BMW Service Inclusive paket se automatski prenosi na sledećeg vlasnika, povećavajući preprodajnu vrednost vozila. Kupci mogu odabrati BMW Service Inclusive paket koji najviše odgovara njihovim potrebama.
Pokriva redovne usluge, kao što su zamena ulja i filtera sa dolivanjem, servisiranje i zamena mikrofiltera, filtera za gorivo, filtera za vazduh i svećica, zamena kočione tečnosti, pregled vozila, i dodatne usluge u skladu sa BMW standardima. Ukoliko kupci izaberu BMW Service Inclusive Plus paket tada dobijaju sledeće dodatne BMW Service Inclusive usluge: zamena prednjih i zadnjih kočionih diskova/pločica, kvačila (po potrebi) ili metlica brisača (u okviru rutinskog održavanja). Service Inclusive je dostupan sa periodima pokrivenosti od tri do deset godina, ili sa ugovorima na osnovu kilometraže od 40.000 do 200.000 km.