BMW M

PREDVODITE. A NEKA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive Usluge i aplikacije u BMW M6 Gran Coupe.

Uvek jedan korak ispred - sa BMW ConnectedDrive opcijama. Usluge i aplikacije omogućavaju da BMW M6 Gran Coupe bude dobro povezan u svakom pogledu. Za pristup informacijama, zabavi i uslugama direktno iz automobila. Koristite trkačke funkcije poput BMW M Laptimer aplikacije. Primajte najnovije informacije o stanju u saobraćaju pomoću aplikacije Real Time Traffic. Ili jednostavno odaberite svoje omiljene pesme od nekoliko miliona numera pomoću Online Entertainment sistema.

BMW CONNECTED DRIVE USLUGE.

Opcija ConnectedDrive Usluge čini osnovu BMW ConnectedDrive funkcija, koje vozaču nude širok spektar informacija, zabave i usluga dok je na putu.
Ovo uključuje BMW Online, koja omogućava pristup aktuelnim, lokalizovanim informacijama kao što su vremenska prognoza, vesti, korišćenje GoogleTM pretrage i office funkcije. U meniju Aplikacije, takođe je moguće individualizovati dijapazon usluga, kao što su veb kamere, informacije o cenama goriva, informacije o parkingu, kao i turistički i hotelski vodiči.
Praktičan, bezbedan i neograničen pristup odabranim aplikacijama za pametne telefone je takođe uključen. ConnectedDrive Usluge takođe obezbeđuju pristup BMW ConnectedDrive Store, u kojoj se mogu naručiti i produžiti usluge i aplikacije bilo kada i bilo gde u skladu sa individualnim potrebama korisnika. Opcija ConnectedDrive Usluge nudi sve ovo i više, što svako putovanje u BMW-u čini pravim doživljajem.

  • BMW ConnectedDrive Store

    BMW ConnectedDrive Store bilo kada i bilo gde. Ove usluge mogu biti fleksibilno izabrane i naručene čak i nakon kupovine BMW-a. Ovo omogućava korisnicima da biraju BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije direktno iz auta u svakom trenutku, na osnovu njihovih individualnih potreba.
    Usluge i aplikacije koje se mogu naručiti u BMW ConnectedDrive Store su posebno razvijane da zadovolje potrebe i zahteve BMW vozača. Trajanje pojedinačnih usluga takođe može biti odabrano. Ovo omogućava korisnicima da naruče usluge za određeni vremenski period, na primer tokom odmora.
    BMW ConnectedDrive Store se može pristupiti u pokretu iz unutrašnjosti BMW-a, ili putem My BMW ConnectedDrive korisničkog portala. Nedavno naručene usluge i aplikacije su ubrzo nakon odabira i kupovine dostupne u kolima. BMW ConnectedDrive Store nudi ažurirane informacije o izboru dostupnih usluga i aplikacija u svakom trenutku.

BMW M LAPTIMER APLIKACIJA.

Sa BMW M laptimer aplikacijom, podaci o vožnji sa staze mogu biti snimljeni, krivinu po krivinu, i potom analizirani sa ciljem poboljšanja performansi vožnje. Aplikacija koristi senzore BMW-a za prikupljanje detaljnih podataka iz vozila i prikazuje rezultate na kontrolnom displeju. Sistemom se upravlja preko iDrive kontrolera. Dok je snimanje u toku, BMW M laptimer aplikacija pokazuje GPS poziciju, brzinu, ubrzanje, bočno ubrzanje (sila teže), prolazna vremena i ubrzanje do određene brzine (npr. od 0 do 100 km/h). U zavisnosti od opreme i modela vozila, izmereni faktori takođe mogu obuhvatati položaj ubrzanja, ugao upravljača, usporavanje, broj obrtaja i stepen prenosa, kao i potrošnju goriva. Snimljene informacije možete podeliti na društvenim mrežama u vidu slike, dok sačuvani podaci mogu biti poslati putem elektronske pošte.

KONSIJERŽ USLUGE.

Za svakoga ko je ikada želeo da zna kako je to imati ličnog batlera, evo prilike: sa Konsijerž uslugama iz BMW ConnectedDrive. Pritiskom na dugme vozač se povezuje sa operaterom BMW korisničkog centra koji ima ulogu "ličnog asistenta" na putu.
Od traženja određenog restorana do najbližeg bankomata ili dežurne apoteke – operater BMW korisničkog centra je tu da vam pomogne i čak može poslati informacije direktno u navigacioni sistem automobila. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od mobilnog telefona vozača i dostupne su u zemlji i inostranstvu, non-stop, sedam dana u nedelji i bez ikakvih dodatnih troškova.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaki put i svako raspoloženje. Online Entertainment nudi direktan i neograničen pristup više od 22 miliona numera unutar BMW-a - bez potrebe korišćenja pametnog telefona ili drugog uređaja. Veliki broj pesama za svačiji ukus. Čim pesma ili album nekog izvođača budu pušteni u kolima, oni se automatski snimaju na hard disk automobila. Za zagarantovano uživanje u muzici bez prekidanja.
Sa Online Entertainment ponudom, možete otvoriti neograničeni nalog u trajanju od jedne godine kod bilo kog BMW muzičkog partnera, na primer Napster. Nalog se može koristiti u šest evropskih zemalja, bez dodatnih troškova: Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Italija , Španija i Holandija.

INFORMACIJE O SAOBRAĆAJU U REALNOM VREMENU.

Sistem Informacija o saobraćaju u realnom vremenu (RTTI) daje najnovije informacije o saobraćaju u svakom trenutku. Precizni podaci o vremenu i trajanju zastoja daju gotovo trenutne informacije o autoputevima, seoskim putevima i magistralnim putevima, kao i o brojnim urbanim putevima. Inteligentni predlozi alternativnih ruta pomažu vozaču da stigne na odredište što je moguće efikasnije. Podaci se preuzimaju iz izvora kao što anonimni profili iz GPS podataka vozila, aplikacije pametnih telefona i policijski izveštaji, a takođe se u obzir uzimaju i ustanovljeni saobraćajni obrasci, kao što su špicevi.
Informacije o saobraćaju su jasno prikazane, sa putevima označenim zelenom, žutom, narandžastom i crvenom bojom.

USLUGE NA DALJINU.

Sa Uslugama na daljinu i besplatnom My BMW Remote aplikacijom (dostupna u Apple App Store i Google Play Store), različitim funkcijama vozila, kao što su zaključavanje i otključavanje automobila, može se upravljati na daljinu. Takođe je moguće poslati adresu odredišta pronađenu korišćenjem Google™ pretraživača direktno u navigacioni sistem ako je dostupan. Osim toga, i lokacija vozila takođe može biti prikazana. Da bi koristili ovu funkciju, korisnici treba samo jednom da aktiviraju Remote Services na "My BMW ConnectedDrive" korisničkom portalu na www.bmw-connecteddrive.com.

INTELIGENTNI POZIV U POMOĆ.

Inteligentan poziv u pomoć garantuje brzu, ciljanu pomoć non-stop, kao i podršku obučenog osoblja - na maternjem jeziku vozača, čak i u inostranstvu. Ako nezgoda uključuje aktiviranje vazdušnog jastuka ili zatezača pojasa, Inteligentan hitan poziv se automatski aktivira. Važni detalji, kao što su tačna pozicija automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika se šalju u BMW korisnički centar preko ugrađene SIM kartice automobila, tj. nezavisno od privatnog mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za koordinaciju spašavanja i pružiti pomoć preko telefona do dolaska službe spašavanja. Hitan poziv može se pokrenuti ručno, u slučaju da je drugim učesnicima u saobraćaju potrebna pomoć.