SNAGA U SAVRŠENOJ FORMI.

BMW M6 Gran Coupé.

SNAGA U SAVRŠENOJ FORMI.BMW M6 Gran Coupé.
BMW M

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km

9.9

Emisija CO2 gasova u g/km

231

Maksimalni obrtni momenat u Nm pri obr/min

680/1,500–5,750

Pojedinačni detalji su impresivni, kombinacija je neodoljiva: BMW M6 Gran Coupe je mnogo više od savršeno usklađene mešavine tehnologija visokih performansi. To je otelotvorenje iskustva i umešnosti BMW M inženjera. Sa veličanstvenim karakterom punim duha koji morate lično iskusiti. Po mogućstvu u jednom od pet savršeno oblikovanih sedišta - i, ako želite, okruženi najkvalitetnijim materijalima iz BMW Individual Collection. Moćna grmljavina iz karakterističnih dvostrukih izduvnih cevi objavljuje neverovatnu snaguu od 560 KS M TwinPower Turbo V8 benzinskog motora. Sa simbiozom tehnologija kao što su M prenos sa dvostrukim kvačilom i Drivelogic tehnologijom i opcionim M karbon-keramičkim kočnicama, BMW M6 Gran Coupe je uzbudljiva demonstracija filozofije M serije. Ovo iskustvo može biti još intenzivnije: Opcioni Competition paket povećava i performanse i puls vozača u kabini moćno oblikovane karoserije.

OTKRIJTE BMW M6 GRAN COUPÉ.

Dizajn

Dizajn.

Jedinstveni karakter BMW M6 Gran Coupe je vidljiv iz svakog ugla. Čak i na prvi pogled, otvori za vazduh na prednjem delu odmah naglašavaju sportske ambicije automobila. Kao i svaki detalj ovog elegantnog modela sa četvoro vrata, zasnovani su na principu funkcionalnosti, snabdevajući sa dovoljno svežeg vazduha moćni motor iza M maske hladnjaka sa hromiranim dvostrukim rebrima. Karakteristična linija pregiba počinje neposredno iza M škrga. Kada otvorite jedno od četvoro vrata, istog trenutka bićete impresionirani završnom obradom pragova vrata sa M logoom. Pošto sednete u jedno od pet savršeno oblikovanih sedišta, bićete očarani ekskluzivnom atmosferom u kokpitu. Svaki detalj odiše vrhunskom izradom. Kao dodatna oprema, putnici mogu biti okruženi najkvalitetnijim materijalima iz BMW Individual Collection: opcione lajsne od 'Merino' kože u boji platine zadovoljavaju čula, izuzetno su meke na dodir i sa neuporedivim mirisom ekskluzivnog materijala.
Read more
Dinamika vožnje i efikasnost

Dinamika vožnje i efikasnost.

Filozofija BMW M GmbH prisutna je i u BMW M6 Gran Coupe modelu: Idealna raspodela mase, tehnologija preuzeta iz automoto sporta i inteligentna upotreba lakih materijala omogućavaju maksimalne dinamičke performanse. Laki krov od ugljenika ne samo da povećava efikasnost, već unapređuje i agilnost zbog spuštenog težišta. Savršen paket za sportsko iskustvo vožnje - u neprevaziđenom luksuznom ambijentu.
Read more
Competition paket

Competition paket.

Čist osećaj trke: Competition paket donosi unapređenu snagu motora, direktnije upravljanje i posebno podešeno vešanje kako bi performanse BMW M6 Gran Coupe bile dodatno unapređene. Snaga M TwinPower Turbo 8-cilindričnog benzinskog motora skače sa 412 kW na 423 kW. Ove poboljšane performanse se postižu podizanjem dodatnog pritiska u gornjem opsegu obrtaja. Sportski izduvni sistem proizvodi naročito dinamičan zvuk motora koji će vas sigurno uzbuditi. Na stazi i u svakodnevnoj upotrebi, posebno podešeno vešanje i izuzetno dinamično direktno upravljanje garantuju da će svaka komanda biti izvršena sa maksimalnom preciznošću. Na putu, paket Competition će sigurno privući pažnju sa ekskluzivnim 20-inčnim M aluminijumskim felnama sa dvostrukim krakovima 601 M u dve boje sa pneumaticima različitih dimenzija napred i nazad, zajedno sa crno hromiranim dvostrukim cevima sportskog izduvnog sistema.
Read more