BMW M

PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW M6 Coupe.

Uvek korak ispred ostalih – sa BMW ConnectedDrive opcijama. Usluge i aplikacije vam omogućavaju da vaš BMW M6 Coupe uvek bude povezan. Radi pristupa informacijama, zabavi i uslugama direktno unutar vašeg automobila. Koristite trkačke funkcije kao što je BMW M Laptimer aplikacija. Budite unapred obavešteni o saobraćajnim situacijama sa RTTI sistemom ili jednostavno izabreite vaše omiljene pesme iz miliona sa Online Entertainment sistemom.

BMW CONNECTED DRIVE USLUGE.

ConnectedDrive usluge formiraju osnovu za BMW ConnectedDrive funkcije, koje pružaju vozaču izbor informacija, opreme i usluga, tokom vožnje.
One uključuju BMW Online sistem, koji pruža pristup trenutnim, lokalizovanim informacijama kao što su vremenski uslovi, novosti i internet pretraga putem GoogleTM pretraživača i kancelarijske funkcije. U meniju za aplikacije, takođe je moguće napraviti individualizovanu grupu usluga kao što je internet kamera, informacije o ceni goriva, parking informacije kao i vodiči tokom putovanja.
Jednostavan, bezbedan i neograničen pristup izabranim aplikacijama pametnog telefona je takođe omogućen. ConnectedDrive usluge takođe pružaju pristup BMW ConnectedDrive prodavnici, gde možete poručiti ili produžiti usluge i aplikacije u bilo kom trenutku na bilo kom mestu, u skladu sa vašim individualnim potrebama. ConnectedDrive nudi sve ovo i još mnogo toga, čineći svaki put u BMW automobilu prijatnim iskustvom.

  • BMW ConnectedDrive prodavnica

    BMW ConnectedDrive prodavnici u svakom trenutku i mestu. Te usluge se mogu fleksibilno izabrati i poručiti čak i nakon kupovine BMW automobila. Na taj način korisnici mogu da izaberu sve dostupne BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije direktno iz automobila u svakom trenutku.
    Usluge i aplikacije koje se mogu poručiti iz BMW ConnectedDrive prodavnice su specijalno razvijene kako bi ispunile zahteve i potrebe BMW vozača. Trajanje individualnih usluga se takođe može izabrati. Ovo omogućava korisnicima da poruče usluge na određeni period, na primer tokom godišnjeg odmora.
    BMW ConnectedDrive prodavnici se može pristupiti iz automobila ili putem My BMW ConnectedDrive internet korisničkog portala. Nove usluge i aplikacije su potom dostupne unutar automobila ubrzo nakon kupovine. BMW ConnectedDrive prodavnica pruža ažurirane informacije o izboru dostupnih usluga i aplikacija u svakom trenutku.

BMW M laptimer

BMW M LAPTIMER APLIKACIJA.

Uz pomoć BMW M Laptimer aplikacije, podaci o vožnji na trkačkoj stazi se mogu precizno snimiti, krivinu po krivinu i potom analizirati sa cilje poboljšana performansi vožnje. Aplikacije koristi BMW senzore kako bi prikupila detaljne podatke iz vozila i pokazuje izabrane rezultate na kontrolnom ekranu. Sistemom se rukuje putem iDrive kontrolera. Prilikom snimanja, BMW M Laptimer aplikacija pokazuje GPS položaj, brzinu, ubrzanje, G sile, prolazno vreme i ubrzanje od određene brzine (npr, 0 do 100 km/h). I zavisnosti od opreme vozila i modela, faktori koji se mere takođe mogu uključivati položaj pedale gasa, ugao volana, kočenje, obrtaje motora i stepen prenosa, kao i potrošnju goriva. Snimljene informacije se mogu podeili u obliku slike na socijalnim mrežama dok se memorisani podaci mogu poslati putem elektronske pošte.

KONSIJERŽ USLUGE.

Ako ste se ikad pitali kako je imati sopstvenog batlera, sada imate priliku da saznate: sa Konsijerž uslugama uz BMW ConnectedDrive sistema. Pritiskom na taster vozač je povezan sa agentom u BMW korisničkom centru koji služi kao njegov „lični asistent“ na putu.
Od određenog restorana do najbližeg bankomata ili apoteke – agent BMW korisničkog centra je tu da vam pomogne i čak pošalje informacije direktno u navigacioni sistem automobila. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od mobilnog telefona vozača i dostupne su u vašoj zemlji i inostranstvu, u svako doba dana noći, sedam dana nedeljno, bez dodatnih tročkova.

ONLINE ENTERTAINMENT SISTEM.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaku put i svako raspoloženje. Online Entertainment funkcija nudi direktan i neograničen pristup bazi podataka sa više od 22 miliona pesama – bez korišćenja pametnog telefona i ostalih uređaja. Postoji puno muzike koja odgovara svačijem ukusu. Čim pustite pesmu ili album nekog umetnika unutar automobila, ta numera je automatski snimljena na hard disk automobila. Radi zagarantovanog slušanja bez prekida.
Sa Online Entertainment ponudom, korisničkim nalogom za internet koji traje jednu godinu se može otvoriti kod BMW muzičkog partnera, na primer Napster, koji se može koristiti u šest različitih Evropskih zmalja bez dodatnih troškova: Nemačka, Francuska, Velika Britanija; Italija, Holandija i Španija.

SAOBRAĆAJNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU.

Sistem saobraćajnih informacija u realnom vremenu (RTTI), vam pruža trenutne saobraćajne informacije u svakom trenutku. Tačni detalji o vremenu i trajanju gužvi se prenose u realnom vremenu. Podaci se povlače iz izbora kao što su profili kretanja saobraćaja iz mreže mobilnih telefona, GPS podataka flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja i takođe uzima u obzir uspostavljene šablone saobraćaja kao i saobraćajne špiceve.
Saobraćajne informacije su jasno prikazani, sa putevima u zelenoj, žutoj, narandžastoj i crvenoj boji. 

USLUGE NA DALJINU.

Uz pomoć usluga na daljinu i besplatne My BMW Remote aplikacije (dostupne u Apple App prodavnici i Google Play prodavnici), razne funkcije povezane sa automobilom, kao što je zaključavanje i otključavanje automobila, se mogu koristiti na daljinu. Takođe je moguće direktno poslati adresu odredišta pronađenu putem GoogleTM pretraživača u navigacioni sistem. Osim toga, lokacija vozila se takođe može prikazati. Kako bi koristi ovu funkciju korisnici jednostavno moraju aktivirato Usluge na daljinu kada otvore „My BMW ConnectedDrive“ korisnički portal na www.bmw-connecteddrive.com

INTELIGENTNI POZIV U POMOĆ.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode garantuje brzu i odgovarajuću pomoć od strane obučenog osoblja u svako doba dana i noći– na vozačevom maternjem jeziku, čak i kada se nalaze u inostranstvu. Ako se prilikom nezgode aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnih pojaseva , sistem automatski vrši poziv. Relevanti podaci kao što je tačan položaj automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za pružanje pomoći i pružiti pomoć preko telefona dok hitna služba ne stigne. Poziv u slučaju nezgode se takođe može aktivirati ručno ako drugim korisnicima puta treba pomoć.