Dizajn BMW M6 Coupe

UPEČATLJIV ZA POSMATRANJE. PRE NEVEROVATNIM BRZINAMA.

BMW M

Dizajn BMW M6 Coupe.

UPEČATLJIV ZA POSMATRANJE. PRE NEVEROVATNIM BRZINAMA.

Dizajn BMW M6 Coupe.

Ako sednete za volan BMW M6 Coupe, iskusićete savršenu kombinaciju luksuza i svakodnevne udobnosti i trkačkih performansi. BMW M6 Coupe zapanjuje radoznale posmatrače: počev od oblikovanog prednjeg dela, pogled luta ka sportskoj silueti sa snažnim aluminijumskim felnama od 20“ koje su deo Competition paketa oprema. Potom se pogled nastavlja ka mišićavom zadnjem kraju pre nego što zvuk karakterističnog M dupog izduvnog sistema ukaže ne samo na vozilo koje ubrzava, već i na stopu ubrzanja.

UPEČATLJIV ZA POSMATRANJE. PRE NEVEROVATNIM BRZINAMA.Dizajn BMW M6 Coupe.

Ako sednete za volan BMW M6 Coupe, iskusićete savršenu kombinaciju luksuza i svakodnevne udobnosti i trkačkih performansi. BMW M6 Coupe zapanjuje radoznale posmatrače: počev od oblikovanog prednjeg dela, pogled luta ka sportskoj silueti sa snažnim aluminijumskim felnama od 20“ koje su deo Competition paketa oprema. Potom se pogled nastavlja ka mišićavom zadnjem kraju pre nego što zvuk karakterističnog M dupog izduvnog sistema ukaže ne samo na vozilo koje ubrzava, već i na stopu ubrzanja.

Read more
BMW M

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

BMW M6 Coupe izgleda kao da lebdi iznad puta, spreman da poskoči. Svaki pristisak na pedalu gasa uzrokuje da motor uvuče vazduh kroz velike usisnike za vazduh na aerodinamično oblikovanom prednjem kraju. M znak trepti na prednjoj BMW masci. Pneumaticim spremno prijanjaju na asfalt. Čista snaga pogoni sportsku karoseriju ka napred. Pogled posmatrača šara bočnom linijiom: Opcionalna BMW Indiividual boja Frozen Red metalik savršeno naglašava izdužene linije svojom matiranom površinom. Zakrivljena M spoljašnji retrovizori i konturisani karbonski krov su savršeno integrisani u celokupni izgled automobila. Upečatljiv susret, upotpunjen zapanjujućim zadnjim krajem. Sa savršenom integrisanim spojlerom i difuzorom, on povećava silu prijanjanja, ostavljajući snažan utisak.

Film o dizajnu BMW M6 Coupe

SRCE TUČE BRŽE.

Film o dizajnu BMW M6 Coupe.

SRCE TUČE BRŽE.

Film o dizajnu BMW M6 Coupe.

DIZAJN ENTERIJERA.

Savršeni uslovi za najbolji lični dizajn: enterijer modela BMW M6 Coupé daje idealne postavke za vožnju na najvišem mogućem nivou. I to bez kompromisa što se tiče luksuza i izvanrednih materijala – čitava ponuda kolekcije BMW Individual dostupna je na zahtev kupca.
 

Vozač može koristiti inovacije kao što je Head-Up Display u punom koloru sa M specifičnim funkcijama. U kabini orijentisanoj prema vozaču, ergonomičan kožni volan sa integrisanim pločicama za promenu stepena prenosa pojačava osećaj jedinstva sa ovom mašinom za vožnju. Individualne postavke pozivaju se direktno pritiskom na dugme. Opcionalna M multifunkcionalna sedišta – prekrivena ekskluzivnom BMW Individual čistom kožom „Merino“, na primer – daju optimalnu pobočnu podršku, čak i za vreme skretanja pri velikim brzinama. Detalji poput krovne obloge u crnoj Alcantara varijanti savršeno kompletiraju sveukupni sportski koncept.

KARBONSKI KROV.

Kao deo BMW inteligentne lagane konstrukkcije, krov je napravljen od plastike ojačane karbonskim vlaknima (CFRP) kako bi se smanjila masa automobila i izmenio centar gravitacije automobila. Smanjeno pomeranje na točkovima rezultuje povećanom agilnosti i dinamikom tokom vožnje kroz krivine, i optimizovanog korišćenja pneumatika prilikom ubrzavanja i kočenja.
Upečatljive konture karbonskog krova naglašava dinamične linije M dizajna. Vidljiva CFRP struktura vlakana prikazuje kompleksnu višeslojnu konstrukciju krova, koji isto kao vetrobran staklo, je pričvršćen za karoseriju specijalnom tehnologijom lepljenja.

M Spoljašnji retrovizori

M SPOLJAŠNJI RETROVIZORI.

Aerodinamično optimizovani M spoljašnji retrovizori već decenijama predstavljaju simbole sportskog i dinamičnog dizajna M modela. Pričvršćeni na karoseriju putem osnove u obliku duplog mosta, oni naglašavaju prelepu estetiku automobila i prenose osećan preciznog inženjeringa, povećavajući karakter, dinamičnost i aerodinamične detalje bočnih strana.

FELNE.

Pored standardnih aluminijumskih M felni od 19“ sa stilom 344 M, na raspolaganju vam stoje tri varijante felni od 20“ dostupnih za BMW M6 Coupe: livene sa duplim kracima u stilu 343 M sa mešanim pneumaticima, poliranim ili u mat crnoj boji. Poslednja varijanta poseduje pet upečatljivih krakova, savršeno uokvirenih M kočnicama – isprobani i testirani na trkačkoj stazi, sa kočionim čeljustima u plavoj boji sa M logom. Treća alternativa u okviru Competition paketa su fellne sa kracima u stilu 601 M. Posedujući još upečatljiviji dizajn sa sedam krakova, one naglašavaju ojačan izgled BMW M6 Coupe: uvek spreman da demonstrira strastven duh pritiskom na pedalu gasa.

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera je otkrivena u detaljima – izvor prave ekskluzivnosti. U potpunosti izrazite vašu želju za savršenstvom uz pomoć BMW Individual funkcija za novi BMW M6 Coupe.

Izraz vaše ličnosti.

  • BMW Individual za spoljašnjost

    Bezkompromisna snaga karaktera. BMW M6 Coupe u fascinantnoj Frozen Red metalik boji iz BMW Individual ponude daje automobilu neverovatan izgled. Zaista, sa ovom izvanrednom bojom možete stvarno pokazati vašu pravu narav. Somotno matirana površina, u isto vreme, stvara ekskluzivan izgled. Jedanaest dodatnih BMW Individual boja za BMW M6 Coupe nisu ništa manje ekskluzivni i impresivni. Jedan primer je Brilliant White metalik boja, sa jedinstvnenim efektom bisera stvorenog višeslojnim procesom. Bez obzira za koju BMW Individual boju se odlučite, predstavljaćete svetao primer vašeg ličnog stila.

  • BMW Individual za enterijer

    Luksuz, savršenstvo, ubeđenje koje demonstrira enterijer novog modela BMW M6 Coupé sa opremom iz kolekcije BMW Individual. Specijalna kombinacija koja je ovde prikazana sastoji se od BMW Individual ukrasne lajsne od čiste „Merino“ kože u impresivno blistavoj boji Opal White i kontrastne unutrašnje ukrasne lajsne u finišu Piano Black, sa jedinstvenim, dubokim sjajem. Kontrastni štepovi koji otkrivaju stvarnu pažnju poklonjenu detaljima, u savršenom su skladu sa bojama i, zajedno sa krovnom oblogom Alcantara u boji Anthracite, stvaraju kompoziciju u enterijeru sa bojama klavijature. Dodatne četiri BMW Individual boje čiste „Merino“ kože takođe imaju sopstveni osobeni karakter: od boje Platinum preko Champagne do Cohiba Brown. One nude i jedinstveni utisak luksuza, zahvaljujući prirodnim površinama otvorenih pora. Ovaj luksuz se može dodatno pojačati BMW Individual krovnom oblogom Alcantara. Za savršeno zaokruženje enterijera možete izabrati jednu od dve dodatne BMW Individual ukrasne lajsne – svaka je podjednako impresivna kada je reč o izradi i kvalitetu.