BMW M

BEZ KOMPROMISA DO KRAJNJIH GRANICA.

Bezbednost i udobnost u BMW M6 Convertible.

BMW M6 Convertible je opremljen najmodernijim sigurnosnim sistemima. Fokus nije samo na aktivnom izbegavanju saobraćajnih nezgoda sa inovacijama kao što su BMW NightVision i Head-Up displej. Unutrašnjost BMW M6 Convertible je takođe dizajnirana da pruži putnicima najbolju moguću zaštitu u svakom trenutku.

Read more
M driver orientation

M DRIVER ORIENTATION.

Sve u BMW M6 Convertible je usmereno ka jednoj stvari: vozaču. Savršena ergonomija je oduvek bila jedna od najboljih odlika M automobila - filozofija koja je dosledno proširena i optimizovana u ovom sportskom modelu sa četiri sedišta. Svaki prekidač, svako dugme - sve je tačno tamo gde biste očekivali da bude. Uostalom, vreme odziva i kontrola su ono što je važno, kako na trkačkoj stazi tako i na putu.

Deflektor vetra

DEFLEKTOR VETRA.

Deflektor vetra čini vožnju ugodnijom za vozača i suvozača pružajući efektnu zaštitu od promaje, čak i pri velikim brzinama. Mrežasta struktura obuhvata širinu oblasti za sedenje i povećava udobnost vožnje bez narušavanja iskustva vožnje u kabrioletu. Čak i kada je montiran, deflektor vetra se može podići kako bi se stvari mogle staviti na zadnja sedišta. Kada se ne koristi može se lako sklopiti i odložiti u posebnu torbu. Mala veličina znači da ne zauzima puno prostora u gepeku.

Aktivna i pasivna bezbednost

AKTIVNA I PASIVNA BEZBEDNOST.

Aktivna zaštita koristi sistem za praćenje budnosti vozača da bi pratila znake umora kod vozača. U opasnim situacijama zateže pojaseve na prednjim sedištima, pomera sedište suvozača u uspravan položaj i zatvara bočne prozore i klizni stakleni krov. Nakon sudara, kočnice se automatski primenjuju za sprečavanje ili smanjenje uticaja naknadnih sudara.
Svaki M automobil zadovoljava visoke standarde pasivne bezbednosti zahvaljujući upotrebi pažljivo odabranih materijala i veoma čvrstoj konstrukciji. Ovo je kombinovano sa veoma efikasnim sistemom za ograničavanje slobode kretanja dizajniranim u skladu sa testovima koje sprovode ugledne nezavisne institucije - tako da putnici mogu računati na najbolju moguću zaštitu.

Adaptivna LED prednja svetla

ADAPTIVNA LED PREDNJA SVETLA.

Adaptivna LED prednja svetla se odlikuju distribucijom svetlosti koja se automatski prilagođava brzini vožnje, dinamički osvetljavajući put ispred. Zajedno sa bočnim svetlima i kratkim svetlima, uključuje funkciju adaptivnih prednjih svetala sa promenljivom distribucijom svetlosti za gradske uslove i autoput, ugaona svetla, kao i BMW Selektivna svetla (asistencija dugih svetala sa funkcijom protiv zaslepljivanja) sa automatskim funkcijama dugih i kratkih svetala. To omogućava sistemu da ponudi optimalno osvetljenje puta u svim uslovima.
U mraku, pokretna prednja svetla omogućavaju vozaču da vidi krivine čim se točak okrene. Da bi se poboljšala vidljivost kratkog dometa, ugaona svetla se automatski aktiviraju čim se migavac uključi ili se volan okrene - čak i kada vozilo miruje. Adaptivna prednja svetla obezbeđuju optimalnu osvetljenost na putu, što značajno povećava aktivnu bezbednost.
BMW Selective Beam tehnologija omogućavaju vozaču da ostavi duga svetla stalno uključena, što poboljšava optimalne vizuelne uslove noću. Sistem prati prisustvo vozila ispred ili iz suprotnog pravca, i neprekidno podešava duga svetla kako bi se izbeglo zaslepljivanje drugih učesnika u saobraćaju.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Uz BMW Service Inclusive, kupci mogu izabrati određeni period pokrivenosti, bez brige o gomilanju troškova redovnog servisiranja i održavanja. Ove usluge, uključujući i originalne BMW delove, su obuhvaćene BMW Service Inclusive paketom. Ova opcija je dostupna ne samo u zemlji, već i u celom svetu, i uključuje BMW servise i ovlašćene BMW servis partnere. Ukoliko BMW bude prodat, BMW Service Inclusive paket se automatski prenosi na sledećeg vlasnika, povećavajući preprodajnu vrednost vozila. Kupci mogu odabrati BMW Service Inclusive paket koji najviše odgovara njihovim potrebama.
Pokriva redovne usluge, kao što su zamena ulja i filtera sa dolivanjem, servisiranje i zamena mikrofiltera, filtera za gorivo, filtera za vazduh i svećica, zamena kočione tečnosti, pregled vozila, i dodatne usluge u skladu sa BMW standardima. Ukoliko kupci izaberu BMW Service Inclusive Plus paket tada dobijaju sledeće dodatne BMW Service Inclusive usluge: zamena prednjih i zadnjih kočionih diskova/pločica, kvačila (po potrebi) ili metlica brisača (u okviru rutinskog održavanja). Service Inclusive je dostupan sa periodima pokrivenosti od tri do deset godina, ili sa ugovorima na osnovu kilometraže od 40.000 do 200.000 km.