LEPOTICA JE ZVER.

BMW M6 Convertible.

LEPOTICA JE ZVER.BMW M6 Convertible.
BMW M

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km

10.3

Emisija CO2 gasova u g/km

239

Maksimalni obrtni momenat u Nm pri obr/min

680/1.500–5.750

Najbolji snovi su oni kada budni sanjate - i sa otvorenim mekim krovom. Kao u BMW M6 Convertible. U kome su prepoznatljivi BMW M GmbH kvaliteti kombinovani u savršenu simbiozu performansi koje oduzimaju dah i pitomog kabrioleta. Za samo 19 sekundi, meki krov se spušta da bi otkrio kokpit napravljen po meri koji sadrži najkvalitetnije materijale iz BMW Individual Collection.
Sa robustnim zvukom, 560 KS M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor kreće u akciju. Moćni agregat koji može da dostigne 100 km/h iz stanja mirovanja za 4,3 sekunde. Kako bi se osiguralo da prenosi svoju snagu na put sa najvećom preciznošću, BMW M6 Convertible je opremljen Aktivnim M diferencijalom, M Servotronic upravljanjem i M prenosom sa dvostrukim kvačilom i Drivelogic tehnologijom za maksimalnu agilnost. A zahvaljujući opcionim M karbon-keramičkim kočnicama, BMW M6 Kabriolet zaustavlja se gotovo trenutno. Tada je pravi trenutak da se zavalite i uživate u moćnom dizajnu eksterijera ovog kabrioleta.

OTKRIJTE BMW M6 CONVERTIBLE.

Dizajn

Dizajn.

Nije u pitanju samo izgled, u pitanju je izjava: Sa svojom snažnom građom, BMW M6 Convertible impresivno naglašava svoju moćnu siluetu. Prošireni lukovi točkova i druge karakteristike, detalji koji privlače pažnju, su tu da bi potvrdili njegov skriveni potencijal. Ovo poslednje najbolje možete doživeti iz kokpita, koji je opremljen ekskluzivnim materijalima iz BMW Individual Collection. A najintenzivnije kada elegantni meki krov nečujno nestane za 19 sekundi.
Read more
Dinamika vožnje i efikasnost

Dinamika vožnje i efikasnost.

U BMW M6 Convertible, moćna grmljavina M TwinPower Turbo 8-cilindričnog motora, najsavremeniji sistemi za pomoć vozaču u i sportsko vešanje doprinose zamagljenju granica između puta i trkačke staze. Barem dok se ne otvori meki krov i zraci sunca ne obasjaju luksuznu unutrašnjost. Tada se zamagljuju granice između automobila i glisera.
Read more
BMW Individual

BMW Individual.

Jedinstvenost karaktera otkriva se u detaljima – izvoru prave ekskluzivnosti. Dajte puni izraz vašoj težnji ka savršenstvu sa BMW Individual opcijama za novi BMW M6 Convertible.
Read more