BMW M

PRETVARA VAZDUH U VAZDUŠNU STRUJU.

M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor.

BMW M GmbH inženjeri stvaraju motore koji su remek-dela. Sa visokoefikasnim dvostrukim turbo punjenjem, M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor je savršen za vožnju do krajnjih granica. Lak dodir pedale gasa je dovoljan da osetite snagu koja je podjednako spontana i ujednačena. Iskustvo koje je dodatno intenzivirano impozantnim zvukom 8-cilindričnog motora, kada je meki krov otvoren.

M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor

M TWINPOWER TURBO 8-CILINDRIČNI BENZINSKI MOTOR.

Pretvara snagu u zadivljenost: M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor je kruna M motora. Njegova ogromna snaga od 560 KS (412 kW) i 680 Nm je dostupna u svakom trenutku zahvaljujući inovativnom konceptu TwinScroll turbo punjenja i može se dodatno povećati na 600 KS sa opcionim Competition paketom.
Ovo je moguće zahvaljujući kombinaciji visokih obrtaja motora, turbo punjenja i tehnologija kao što su Valvetronic i Ubrizgavanje visoke preciznosti. Obrtni moment nastaje posle otprilike 1.500 obr/min prateći impresivnu izlaznu krivu praktično linearne isporuke snage - kao i izmamljivanje osmeha vozača. M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor pokazuje da se snaga i efikasnost nikako međusobno ne isključuju sa inteligentnim BMW EfficientDynamics tehnologijama kao što je Regeneracija kočione energije. One smanjuju prosečnu potrošnju goriva na samo 10,3 litara benzina na 100 kilometara.

  • M TwinPower Turbo
    M TwinPower Turbo