Dizajn BMW M6 Convertible

LEPOTA JE U OKU VOZAČA.

BMW M

Dizajn BMW M6 Convertible.

LEPOTA JE U OKU VOZAČA.

Dizajn BMW M6 Convertible.

Nije u pitanju samo izgled, u pitanju je izjava: Sa svojom snažnom građom, BMW M6 Convertible impresivno naglašava svoju moćnu siluetu. Prošireni lukovi točkova i druge karakteristike, detalji koji privlače pažnju, su tu da bi potvrdili njegov skriveni potencijal. Ovo poslednje najbolje možete doživeti iz kokpita, koji je opremljen ekskluzivnim materijalima iz BMW Individual Collection. A najintenzivnije kada elegantni meki krov nečujno nestane za 19 sekundi.

LEPOTA JE U OKU VOZAČA.Dizajn BMW M6 Convertible.

Nije u pitanju samo izgled, u pitanju je izjava: Sa svojom snažnom građom, BMW M6 Convertible impresivno naglašava svoju moćnu siluetu. Prošireni lukovi točkova i druge karakteristike, detalji koji privlače pažnju, su tu da bi potvrdili njegov skriveni potencijal. Ovo poslednje najbolje možete doživeti iz kokpita, koji je opremljen ekskluzivnim materijalima iz BMW Individual Collection. A najintenzivnije kada elegantni meki krov nečujno nestane za 19 sekundi.

Read more
BMW M

DIZAJN EKSTERIJERA.

S obzirom na to kako dobro izgleda, gotovo je šteta koliko brzo BMW M6 Convertible obično nestane iz vidokruga. Uostalom, bilo da je otvoren ili zatvoren, sa svojim moćnim linijama, a pogotovo u opcionoj BMW Individual metalik plavoj boji, BMW M6 Convertible svakako privlači pažnju. Dizajn i performanse čine savršenu simbiozu. Koliko je savršena možemo videti u aerodinamički optimizovanom prednjem braniku, čiji otvori za vazduh snabdevaju V8 motor sa dovoljno vazduha u svakom trenutku.
Velika pažnja je posvećena čak i najsitnijim detaljima. Na primer, u načinu na koji sjajne crne dvostruke letvice maske hladnjaka uokviruju M amblem. Ili kako upadljive M škrge sa integrisanim žmigavcima daju prepoznatljiv pečat prednjim blatobranima. Elegantno preplitanje forme i funkcionalnosti je takođe vidljivo na zadnjem braniku. On obuhvata tipične M dvostruke izduvne cevi - kao i difuzor za stvaranje potrebnog aerodinamičnog pritiska – tako da harmonična linija BMW M6 Convertible bude očuvana. Bilo sa zatvorenim mekim krovom ili pod otvorenim nebom.

Film o dizajnu BMW M6 Convertible

BRZA KLASA.

Film o dizajnu BMW M6 Convertible.

BRZA KLASA.

Film o dizajnu BMW M6 Convertible.

DIZAJN ENTERIJERA.

Unutrašnjost BMW M6 Convertible je napravljena po meri, i njena pažljivo osmišljena arhitektura govori sama za sebe. Kokpit okružuje vozača kao jedinstveni entitet, sa renomiranim opcionim materijalima iz BMW Individual Collection. Svaka kontrola se nalazi tamo gde treba. Nikad nije bilo lakše osećati se kao kod kuće u sportskom automobilu. Funkcionalna centralna tačka je M kožni volan, a samo širinu prsta dalje od udubljenja za palac nalaze se ručice za promenu brzine kao i M Drive dugmad.
Instrumenti specifični za M seriju pouzdano prikazuju sve važne informacije, čak i na jakom svetlu, osiguravajući da vozač neprekidno prati sve parametre. Savršena kombinacija performansi i čistog zadovoljstva vožnje sa spuštenim krovom – u kojoj se najbolje može uživali na M ergonomskim sedištima sa opcionim tapacirungom u ekskluzivnoj koži opal bele boje i okružen ekskluzivnim unutrašnjim lajsnama u pepeljasto beloj boji.

MEKI KROV.

Potpuno automatski meki krov pruža izvanrednu zvučnu i toplotnu izolaciju. Kada je zatvoren, daje kabrioletu izgled kupea. Zadnji prozor može biti spušten električnim putem da bi se omogućila cirkulacija vazduha u unutrašnjosti bez promaje, a može i da se zagreva.
Uz Anthracit srebrni efekat, meki krov je dostupan u još dve boje. Otvara se za samo 19 sekundi, a zatvara za 24 sekunde pri brzinama do 40 km/h.
Čak i kada je zatvoren, putnici u kabrioletu i dalje mogu imati osećaj slobode tokom vožnje: Svih pet prozora može biti spušteno u isto vreme dok meki krov ostaje zatvoren, da štiti od direktne sunčeve svetlosti, na primer.

M spoljašnji retrovizori

M SPOLJAŠNJI RETROVIZORI.

Aerodinamično optimizovani M spoljašnji retrovizori su decenijama simbol sportskog i dinamičnog dizajna M serije. Pričvršćeni za karoseriju bazom sa dvostrukim mostom, ističu prelepu estetiku automobila i prenose osećaj preciznog inženjeringa, dodaju karakter, dinamičke i aerodinamičke detalje sa strana.

FELNE.

FELNE.

Pored standardnih 19-inčnih M aluminijumskih felni, postoje tri ekskluzivne varijante 20-inčnih felni koje možete izabrati. Sa pet krakova koji obezbeđuju maksimalnu čvrstinu, polirana ili u mat crnoj boji, felna sa dvostrukim krakovima 343 M sa pneumaticima različitih dimenzija napred i nazad efektno naglašava performanse BMW M6 Convertible. Dvobojna felna sa dvostrukim krakovima 601 M nudi više filigranski izgled: Zajedno sa Competition paketom i M karbon-keramičkim kočnicama, sedam krakova otkriva prostrane kočione diskove, kao i kočione čeljusti u mat zlatnoj boji sa M logoom.

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera otkriva se u detaljima – izvoru prave ekskluzivnosti. Dajte puni izraz vašoj težnji ka savršenstvu sa BMW Individual opcijama za novi BMW M6 Convertible.

Izraz ličnosti.

  • BMW Individual za eksterijer

    Estetika individualizma može biti tako osvežavajuća. Uzmimo, na primer, BMW M6 Convertible u Frozen Bue metaik boji iz BMW Individual ponude. Ova boja, sa savremenim mat izgledom, hrabro naglašava karakteristične linije automobila i atletski izgled. Ostale BMW Individual boje takođe imaju poseban karakter: od veselog preko modernog, pa sve do elegantnog. Još jedan dobar primer je Citrin Black metalik. Kako svetlost pada na ovu površinu čini se kao da fine zlatne tačkice svetlucaju ispod duboke, tamno maslinasto crne. Koju god boju izabrali od dvanaest BMW Individual boja, možete biti sigurni u jedno – to će biti sjajan primer vašeg ličnog stila.
     

  • BMW Individual za enterijer

    Verovatno najbolje mesto pod suncem za lično izražavanje. BMW M6 Kabriolet, u skladu sa ekskluzivnom opremom iz kolekcije BMW Individual, uvek je otvoren za ideje kada je reč o vašem osobenom stilu. BMW individual ukrasna lajsna od pune čiste „Merino“ u sjajnoj Opal White boji, prikazana ovde, oličenje je čistog stila. A kada se upari sa grafičkim vizuelnim efektom ukrasne lajsne od finog drveta u boji Ash Grain White, rezultat je savršeni sklad i luksuzni izgled koji se obično povezuje sa modernim jahtama. Veoma poseban učinak boje: impresivni, ručno izrađeni kontrastni štepovi. BMW Individual nudi i druge nijanse boja kože, tako da možete kreirati izgled kakav poželite. Njihov raspon je od boje Platinum preko Champagne do Cohiba Brown, a sve su sa prirodnim površinama otvorenih pora radi jedinstvenog osećaja luksuza. Ovaj osećaj se može dodatno pojačati kada se odlučite za BMW Individual krovnu oblogu u Alcantari – tako da savršeno kompletira enterijer i obezbeđuje ono najbolje što se ekskluzivnog visokog kvaliteta tiče.