Čovek naslonjen na zadnju stranu modela BMW X6 M50i.

THE X6

Čovek naslonjen na zadnju stranu modela BMW X6 M50i.

DETALJI I OPREMA MODELA BMW X6 M50i I M50d

Novi BMW X6 M50i i M50d su dočekani opštim oduševljenjem. Opremljeni moćnim BMW TwinPower Turbo motorima kao i Adaptivnim M ogibljenjem, oni nude jedinstvenu dinamičnost vožnje sa izuzetnim performansama – i inspirišu u deliću sekunde. Inovativne tehnologije,kao što su BMW prednja rešetka „Iconic Glow“ ili BMW Lasersko svetlo u nezavisnom X dizajnu, pokazuju njihovu raskoš i pionirski duh. Najnovija generacija BMW sistema asistencije garantuje vrhunski nivo bezbednosti. U enterijeru, putnike dočekuju dodatni revolucionarni elementi, kao što su držači za čaše sa kontrolom temperature ili kontrolni koncept BMW Operativnog sistema 7.0 sa impresivnim ekranom na dodir od 12,3“.

Pročitajte više
THE X6DETALJI I OPREMA MODELA BMW X6 M50i I M50d

DINAMIČNOST VOŽNJE I KLJUČNI M ELEMENTI.

BMW X6 M50i I M50d.

Oprostite se od prosečnog rekordno brzo. Sa revolucionarnim tehnologijama pogona, poput ekstremno moćnih BMW TwinPower Turbo benzinskih i dizel motora, zajedno sa ekstremno preciznim komponentama dinamičnosti vožnje, kao što je Adaptivno M ogibljenje Professional i xDrive pogon na sva četiri točka, novi BMW X6 M50i i M50d nude agilnost na vrhunskom nivou.
Čovek stoji kraj modela BMW X6 M50i u tročetvrtinskom pogledu otpozadi.
BMW X6 M50i Steptronic Sport menjač.

Steptronic Sport menjač.

8-brzinski Steptronic Sport menjač sa sistemom Launch Control nudi sportsku promenu stepena prenosa, i automatski i ručno preko selektora ili ručica za promenu brzina na volanu – za udobno krstarenje ili dinamičnu vožnju. U SPORT modu i sa ručicom menjača u levom S/M položaju, promene stepena prenosa konfigurisane su za maksimalne performanse.
BMW X6 M50i enterijer sa fokusom na kabini.

Adaptivno M ogibljenje.

Adaptivno M ogibljenje može se električno podesiti u svakom trenutku tako da odgovara putu i uslovima vožnje. Možete podesiti i karakteristike ogibljenja preko Driving Experience kontrole kako biste omogućili blagovremeno omiljeni stil vožnje – od komfornog do ekstremno atletskog sa izuzetno agilnim upravljanjem.
Ručica menjača sa M amblemom.

Ručica menjača sa M amblemom.

Centralna konzola je opremljena obojenim M amblemom u prostoru ispred ručice menjača, što naglašava sportsku atmosferu u enterijeru i ukazuje na kvalitete dinamičnosti vožnje u vozilu.
BMW X6 M50i pozadina sa fokusom na M sportskom izduvnom sistemu.

M sportski izduvni sistem.

M sportski izduvni sistem* daje zvuk koji se može podesiti na još snažniji zvuk motora pomoću tastera za dinamičnost vožnje u programima SPORT i SPORT+, dok program orijentisan na komfor za prioritet ima diskretniju akustiku motora. * dostupno samo za BMW X6 M50i
BMW X6 M50i sa inteligentnim pogonom na sva četiri točka xDrive.

xDrive.

Inteligentni BMW xDrive pogon na sva četiri točka nesmetano i varijabilno distribuira snagu pogona na prednje i zadnje točkove za maksimalnu vuču, dinamičnost vožnje i bezbednost u svakoj voznoj situaciji. Za još bolju agilnost, elektronski kontrolisana distribucija snage na primer kompenzuje preupravljanje ili podupravljanje u krivinama.
BMW X6 M50i enterijer sa fokusom na Driving Experience kontroli.

Driving Experience Kontrola.

Driving Experience Kontrola nudi vozaču izbor između standardnog COMFORT moda, ECO PRO Moda, okrenutog prema efikasnosti, i SPORT moda, koji omogućava još dinamičniju vožnju. Nova interaktivna funkcija Adaptivnog moda neprestano podešava adaptivno ogibljenje, upravljanje i Steptronic menjač tako da to odgovara trenutnoj voznoj situaciji.
BMW X6 M50isa BMW TwinPower Turbo 8-cilindarskim benzinskim motorom.

BMW TwinPower Turbo 8-cilindarski benzinski motor.

BMW TwinPower Turbo 8-cilindarski benzinski motor kombinuje dva turbopunjača sa Valvetronic potpuno varijabilnom kontrolom ventila i direktnim ubrizgavanjem High-Precision Injection. Vršna izlazna snaga mu je 390 kW (530 ks) sa maksimalnim obrtnim momentom od 750 Nm. Dva turbopunjača su kompaktno smeštena između redova cilindara.
BMW X6 M50i eksterijer sa fokusom na aluminijumskom točku.

22" M aluminijumski točkovi u V-spoke stilu 747 M Bicolour sa mešanim gumama.

22" M aluminijumski točkovi u V-spoke stilu 747 M Cerium Grey mat sa mešanim gumama, uglačani, prednji 9.5J x 22 sa 275/35 R22 gumama, zadnji 10.5J x 22 sa 315/30 R22 gumama.
Pogfled izbliza na BMW X6 M50i zadnji spojler.

M Carbon zadnji spojler.

M Carbon zadnji spojler naglašava snagu vozila, sportski dizajn i primetno smanjuje neželjeno odizanje na zadnjoj osovini.
BMW X6 M50i, M karbonske kape ogledala.

M Carbon kape ogledala.

M Carbon kape ogledala naglašavaju snažan, sportski dizajn vozila.
Pogled izbliza na enterijer modela BMW X6 M50i sa pogledom na M kožni volan.

M leather kožni volan.

M kožni volan uključujući multifunkcionalne tastere, M amblem i integrisani vazdušni jastuk na strani vozača izrađen je u trokrakom dizajnu. Sa obodom volana u crnoj koži „Walknappa“ sa crnim štepovima i konturama za palčeve, on pruža direktan, atletski doživljaj upravljanja.
BMW X6 M50i tehnički podaci

BMW X6 M50i TEHNIČKI PODACI

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW X6 M50i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,7–10,4
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 243–237

  BMW X6 M50d:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,2–6,9
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 190–181

  Vrednosti za vozila sa oznakom (2) su preliminarne.

  nformacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj i prikazani opseg uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile može se naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 novih putničkih vozila“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern,Nemačka, te na adresi https://www.dat.de/co2

  Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedni natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedila uporedivost vozila. Za poreze i druge dažbine vezane za vozila i zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.