BMW M4 G82 2020 Sao Paulo Yellow pogled spreda u pokretu

85.700 EUR

Cena

Do 510ks (375kW)

Performanse

Benzin

Motor i vrsta goriva

THE M4

BMW M

POTPUNO NOVI BMW M4

85.700 EUR

Cena

Do 510ks (375kW)

Performanse

Benzin

Motor i vrsta goriva

THE M4POTPUNO NOVI BMW M4

BMW M4 Competition kupe, BMW M4 kupe i BMW M440i xDrive kupe.

BMW M4 nudi fascinantnu kombijaciju estetike, karaktera i tipičnog M atleticizma. Predvodnik trojke je BMW M4 Competition kupe sa impresivnih 510 KS i 650 Nm obrtnog momenta. Opremljen BMW M TwinPower Turbo agregatom visokih performansi, 8-stepenim M Steptronic Drivelogic menjačem, opcionim M xDrive* pogonom na sva četiri točka, aktivnim M diferencijalom i brojnim tehnologijama stiglim iz moto-sporta, garantuje maksimalnu dinamičnost u vožnji - u svakodnevnoj upotrebi i na trkačkoj stazi. BMW M4 kupe razvija sportskih 480 KS i 550 Nm obrtnog momenta. Kombinacija pogona na zadnjim točkovima sa optimalno unapređenim manuelnim 6-stepenim M menjačem omogućava veoma dinamičan stil vožnje a vozilo čini istinskim, punokrvnim sportistom. Paletu modela zaokružuje BMW M440i xDrive kupe: osim atraktivnog dizajna, sportski kupe od 374 KS inspiriše posebno uravnoteženom mešavinom atleticizma i efikasnosti uz praktičnost u svakodnevnoj upotrebi. Očekuje se da će *M xDrive biti dostupan od leta 2021.

 

BMW M4 Competition kupe:
Potrošnja goriva u l / 100 km (prosečno): 10,2
Emisija CO2 u g / km (prosečno): 234
 

BMW M4 kupe:
Potrošnja goriva u l / 100 km (prosečno): 10,8
Emisija CO2 u g / km (prosečno): 248
 

BMW M440i xDrive kupe:
Potrošnja goriva u l / 100 km (prosečno): 7,1–6,8
Emisija CO2 u g / km (prosečno): 163–155

Pročitajte više

POTPUNO NOVI BMW M3 I M4 SU STIGLI U SRBIJU

POREĐENJE MODELA BMW KUPE SERIJE 4.

Najvažniji podaci o performansama na dlanu: dizajn, pogonski sklop, oslanjanje i snaga.

BMW M4 Competition Coupé.

Maksmialna vozna dinamičnost s pogonom na zadnjim točkovima ili M xDrive* pogonom. Očekuje se da će *M xDrive biti dostupan od leta 2021.
 • Vrhunski BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor snage od 510 KS
 • Agilni 8-stepeni M Steptronic Drivelogic menjač
 • Pogon na zadnjim točkovima ili na svim točkovima uz M xDrive*
 • 375 kW (510 KS), 650 Nm, 0–100 km/h za 3.9 sec
BMW M4 Competition kupe G82 2020 Sao Paulo Yellow pogled spreda

BMW M4 kupe.

Istinska dinamičnost u vožnji uz pogon na zadnjim točkovima i manuelnim menjačem.
 • Vrhunski BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor snage od 480 KS
 • Manuelni 6-stepeni M menjač kratkog hoda i visoke preciznosti
 • Sportska vožnja s pogonom na zadnjim točkovima za maksimalno uživanje na ivici
 • 353 kW (480 KS), 550 Nm, 0–100 km/h za 4.2 sec
BMW M4 Coupé Brooklyn Grey metallic G82 2020 pogled spreda

BMW M440i xDrive kupe.

Savršena kombinacija sportskog ugođaja, komfora i praktičnosti u svakodnevnoj upotrebi.
 • BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor snage od 374 KS
 • 8-stepeni Steptronic sportski menjač
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 KS), 500 Nm, 0–100 km/h za 4.5 sec
BMW M440i xDrive Coupé Arctic Race Blue metalik G22 2020 pogled spreda
 • BMW M4 Competition Coupé.
 • BMW M4 kupe.
 • BMW M440i xDrive kupe.

BMW M4 COMPETITION KUPE – DETALJI

Vozna dinamičnost i karakteristike dizajna BMW M4 Competition kupe.

BMW M4 Competition kupe postavlja granice performansi za BMW kupe automobili serije 4. Opremljen linijskim 6-cilindričnim benzinskim motorom BMW M TwinPower Turbo visokih performansi od 510 ks i brojnim tehnologijama pogona i podešavanja šasije izvedenih iz motosporta, sportski kupe nudi tipičnu M dinamiku vožnje vrhunskog nivoa. Opcioni pogon na sva četiri točka M xDrive* i Aktivni M diferencijal garantuju maksimalno dinamičnu vožnje, kako u svakodnevnoj upotrebi, tako i na trkačkoj stazi. Dizajnerski narativ ističe snagu svih delova vozila i uz opcione M specifične detalje od ugljeničnih vlakana u kabini i eksterijeru vozila, naglašava sportski karakter vozila. Očekuje se da će *M xDrive biti dostupan od leta 2021.

BMW M4 Competition kupe G82 2020 Sao Paulo Yellow sa strane
BMW M4 Competition kupe G82 2020 BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor izbliza.

BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor.

BMW M TwinPower Turbo 6-cilindrični benzinski agregat odlikuje se superiornom snagom i predivnim, karakterističnim zvukom M motora. Dva mono-scroll turbopunjača, direktno HPI ubrizgavanje goriva, potpuno varijabilna kontrola ventila i bregaste osovine obezbeđuju neverovatne performanse.
BMW M4 Competition kupe G82 2020 8-stepeni M Steptronic menjač, centralna konzola u kabini, izbliza

8-stepeni M Steptronic Drivelogic menjač.

8-stepeni M Steptronic Drivelogic menjač nudi razne opcije načina prenosa: ekstremno dinamični, izrazito komforni i ekonomični, koji štedi gorivo. Brzine možete menjati i manuelno preko polugica na upravljaču ili korišćenjem funkcije Drivelogic, izabrati jednu od tri automatska programa prenosa.
BMW M4 Competition kupe G82 2020 M xDrive

M xDrive.

M xDrive* sa Aktivnim M diferencijalom garantuje maksimalno prianjanje i voznu dinamičnost u svakodnevnoj vožnji i na trkačkoj stazi. Opcioni pogon na sva četiri točka M xDrive* i Aktivni M diferencijal garantuju maksimalno dinamičnu vožnje, kako u svakodnevnoj upotrebi, tako i na trkačkoj stazi. Izaberite neku od varijanti za vožnju 4WD, 4WD Sport i – sa isključenim DSC – 2WD. Očekuje se da će *M xDrive biti dostupan od leta 2021.
BMW M4 Competition kupe G82 2020 M ugljenično keramičke kočnice, izbliza

M ugljenično-keramičke kočnice.

M ugljenično-keramičke kočnice za direktan prenos što veće kočione sile. Smanjuje težinu vozila, čime se dobija na dodatnoj agilnosti, dinamičnosti i ubrzanju. Oprema je upotpunjena ugljenično-keramičkim kočionim diskovima i klještima u boji - Gold mat i M oznakom na obe osovine sa spoljne strane. Usled specifičnih svojstava materijala, uobičajen je viši nivo buke tokom kočenja, npr. pri dužem kočenju, većem opterećenju ili tokom kiše i to neposredno pre potpunog zaustavljanja. Buka koja je očekivana može se izbeći laganim sušenjem kočnice u slučaju kiše ili u slučaju produženog i otežanog kočenja pod opterećenjem. Uticaj vlage i soli na putevima može uzrokovati smanjenu efikasnost kočionog sistema i dovesti ga na nivo kapaciteta koji je svojstven konvencionalnim kočionim sistemima. Smanjenje kočione sile može se kompenzovati većim pritiskom na pedalu. Buka koja se javlja u radu nema uticaja na performanse, operativnu bezbednost i stabilnost kočnica.
BMW M4 Competition kupe G82 2020 M Sport izduvni sistem pogled otpozadi

M Sport izduvni sistem

M Sport izduvni sistem isporučuje dinamičan zvuk koji se može izmeniti pomoću integrisanog mehanizma izduvnog ventila. SPORT i SPORT+ programi, koji se mogu odabrati preko tastera SETUP, naglašeni su još intenzivnijim zvukom motora, a ako želite diskretniju akustiku motora i tiši zvuk, možete odabrati program - comfort oriented..
BMW M4 Competition kupe G82 2020 pogled spreda

Dizajn prednjeg dela.

Dizajn prednjeg dela modela BMW M4 Competition kupe predstavlja izjavu tehničkog čistunstva. Centralno postavljena M prednja maska odaje neustrašivi karakter a nešto svedenija interpretacija dodatno doprinosi efektu dinamičnosti. Po prvi put, dizajnirana maska je bez okvira, a potpuno crna bubrežasta rešetka tipičnim horizontalnim M dvostrukim rešetkama omogućava maksimalan protok hladnog vazduha do visokoturažne M-pogonske jedinice. U kombinaciji sa suženom prednjom svetlosnom grupom, veliki centralni otvor za vazduh svojim trapezoidnim oblikom impresivno zaokružuje dizajn prednjeg dela.
BMW M4 Competition kupe G82 2020 pogled sa strane

Bočni dizajn.

Pogled sa strane na BMW M4 Competition kupe otkriva koncentrisanu snagu i dinamičnost. Crni krov od ugljeničnih vlakana i aerodinamički optimizovana površina praga inspirisana moto sportom i optički i fizički utiskuju siluetu vozila još bliže podlozi puta. Opcioni i specifični M spoljni retrovizori od ugljeničnih vlakana i M škrge sa logotipom modela impresivno zaokružuju sportski izgled u kombinaciji sa prepoznatljivim M alu točkovima.
BMW M4 Competition kupe G82 2020 M točkovi od 19"/20" 826 M izbliza

M točkovi od 19"/20" Double-spoke style 826 M Black sa točkovima i gumama različitih dimenzija

M točkovi od 19"/20" Double-spoke style 826 M Black sa točkovima i gumama različitih dimenzija, točkovi 9.5J x 19 i gume 275/35 R19, točkovi pozadi 10.5J x 20 i gume 285/30 R20. Dinamička svojstva i performanse guma razlikuju se u različitim vremenskim uslovima i podlogama.
BMW M4 Competition kupe G82 2020 CFRP krov izbliza

CFRP krov.

BMW je za svoju inteligentnu ultraganu krovnu konstrukciju koristio ugljenična vlakna i posebno jaku CFRP plastiku čime je znatno smanjena težina vozila a težište dodatno spušteno. Rezultat je povećana agilnost i dinamičnost prilikom skretanja, ubrzavanje i kočenje.
BMW M4 Competition kupe G82 2020 pogled otpozadi

Dizajn zadnjeg kraja

Zadnji kraj BMW M4 Competition kupea svedoči o snazi i atleticizmu. Tipična M dupla izduvna cev na zadnjem kraju prava je menica sportske naravi - uokvirena opcionim ugljeničnim difuzorom sa prepoznatljivim vertikalnim perajima. Luksuzna crna sjajna površina nastavlja se na zonu praga i okružuje završni detalj i istinski sportski element. Za atletsku tačku na i, dostupan je opcioni M zadnji spojler.
BMW M4 Competition kupe G82 2020 M Carbon kadice u kabini

M Carbon kadice.

M Carbon sedište sa osvetljenim M4 logotipom dokaz je agilnosti i trkačkog karaktera uz obilje funkcija koje jedno M Sport sedište može imati. Svojim konturama osigurava savršenu lateralnu potporu i odličnu udobnost na dužim putovanjima. Kompatibilno je sa multipoint sistemima vezivanja te je podesno i za trke.
BMW M4 Competition kupe G82 2020 M Carbon upravljač u kabini

M Carbon upravljač.

M Carbon upravljač za pravi trkački osećaj. Trake izrađene od ugljeničnih vlakana u krakovima upravljača okružuju upravljačke elemente i dopunjavaju izvanredni osećaj tokom upravljanja. Pored toga, svi materijali testirani na trkama u potpunosti se uklapaju u dinamični dizajn enterijera.

BMW M4 KUPE – DETALJI

Vozna dinamičnost i odlike dizajna BMW M4 kupea.

BMW M4 kupe je istinski sportski kupe neverovatnih voznih karakteristika. Za sve su zaslužni BMW M TwinPower Turbo pogonski agregat visokih performansi od 480 ks, pogon na zadnje točkove i neverovatne tehnologije koje potiču iz motosporta, kao što je specifično M oslanjanje sa aktivnim M diferencijalom. Savršeno podešeni manuelni 6-stepeni M menjač sa kratkim, preciznim hodom omogućava posebno intenzivnu interakciju između vozača i vozila. Atletski dizajnirana spoljašnjost i karakteristična M specifična oprema i karakteristike dizajna dodatno ističu dinamični karakter BMW M4 kupea.

BMW M4 kupe G82 2020 Brooklyn Grey metalik pogled spreda.
BMW M4 kupe G82 2020 BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor, izbliza

BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor

BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor nadmoćne snage i upečatljivog i karakterističnog zvuka svojstvenog M motorima. Dva mono-scroll turbopunjača, direktno HPI ubrizgavanje goriva, potpuno varijabilna kontrola ventila i bregaste osovine obezbeđuju neverovatne performanse.
BMW M4 kupe G82 2020 manuelni 6-stepeni M menjač i pogon na zadnjim točkovima, centralna konzola i poluga menjača izbliza

Manuelni M menjač i pogon na zadnjim točkovima.

Manuelni 6-stepeni M menjač za vožnju s naglašenim sportskim karakteristikama. Rafiniran, gladak i savršeno podešen, preciznih promena i veoma kratkog hoda. Savršeno koristi svu snagu i efikasnost motora zahvaljujući savršenom odabiru najpodesnijeg stepena prenosa. Savršen za dan na stazi – pogon na zadnjim točkovima, isključen DSC sistem i dobijate čistokrvni sportski automobil. Zahvaljujući prenosu snage motora isključivo na zadnje točkove, vozilo donosi svu moguću emociju, van svakog očekivanja.
BMW M4 kupe G82 2020 M specifično oslanjanje pogled otpozadi

M specifično oslanjanje.

M specifično oslanjanje spoj je ultra lake konstrukcije i šasije izrazito visokog stepena krutosti, optimizovane geometriju sistema oslanjanja, širokog traga točkova i aktivnog M diferencijala. Preciznost odziva i informacije koje vozač dobija preko upravljača i sistema oslanjanja garant su za savršenu kontrolu nad vozilom. Uz razna M podešavanja, karakteristike možete podesiti po želji.
BMW M4 kupe G82 2020 M Compound kočnice izbliza

M Compound kočnice.

Zahvaljujući različitim materijalima koji su korišćeni, M Compound kočnice postižu izvanredne rezultate pri kočenju, ekstremno su pouzdane i znatno lakše. Kočiona klešta u nijansi Blue high-gloss i M oznakom ovom sistemu vrhunskih performansi daje upadljivo sportski izgled.
BMW M4 kupe G82 2020 M Carbon keramičke pločice izbliza

M Carbon keramičke kočnice.

M Carbon keramičke kočnice za direktniji prenos kočione sile. Doprinos daju smanjenjem ukupne težine što ima pozitivan uticaj na agilnost, dinamičnost i ubrzavanje. Oprema je upotpunjena ugljenično-keramičkim kočionim diskovima i klještima u boji - Gold mat i M oznakom na obe osovine sa spoljne strane. Usled specifičnih svojstava materijala, uobičajen je viši nivo buke tokom kočenja, npr. pri dužem kočenju, većem opterećenju ili tokom kiše i to neposredno pre potpunog zaustavljanja. Buka koja je očekivana može se izbeći laganim sušenjem kočnice u slučaju kiše ili u slučaju produženog i otežanog kočenja pod opterećenjem. Uticaj vlage i soli na putevima može uzrokovati smanjenu efikasnost kočionog sistema i dovesti ga na nivo kapaciteta koji je svojstven konvencionalnim kočionim sistemima. Smanjenje kočione sile može se kompenzovati većim pritiskom na pedalu. Buka koja se javlja u radu nema uticaja na performanse, operativnu bezbednost i stabilnost kočnica.
BMW M4 kupe G82 2020 luk prednjeg točka izbliza

Luk prednjeg točka.

Veliki lukovi iznad točkova prezentuju BMW M4 kupeCoupé u punom svetlu pravog sportskog kupea. Daju i savršen oblik oko precizno dizajniranih M točkova u nijansi Bicolour Black.
BMW M4 kupe G82 2020 M bočne škrge izbliza

M bočne škrge

Karakteristični element, M bočne škrge sa oznakom modela, daje izražen trodimenzionalni atletski ton, ističe impresivne potencijale vozila i intrigira vozača da što pre doživi neverovatno iskustvo u vožnji. Primer su dinamične kombinacije tehničkog savršenstva i dizajna koji oduzima dah a koji je sinonim za M vozila od prvog dana.
BMW M4 kupe G82 2020 M spoljni retvorizori izbliza.

M retrovizori.

Spoljni dvodelni M retrovizori na nosaču sa asferičnim sočivima elektro su podesiva sa grejačima ogledala. Postolje retrovizora optički je integrisano u bočni otvor prozora i oslikava elegantni, sportski dizajn vozila.
BMW M4 kupe G82 2020 M točkovi od 19"/20" 826 M izbliza

M točkovi od 19"/20" Double-spoke style 826 M Bicolour Black sa različitim točkovima

M točkovi od 19"/20" Double-spoke style 826 M Bicolour Black sa različitim točkovima, Translucent Shadow, dimenzija točka napred 9.5J x 19 i guma 275/35 R19, dimenzija točka pozadi 10.5J x 20 i guma 285/30 R20.
BMW M4 kupe G82 2020 hromirani krajevi izduva, izbliza

Hromirani krajevi izduva.

Tipični dupli M izduv na BMW M4 kupeu jasno se vide kako štrče iz spojlera u nijansi High-gloss Black. Istovremeno, elegantne hromirane završne lajsne uz prepoznatljive rešetke na difuzoru ukazuju na zaključak da će biti sporta na drumu.
BMW M4 kupe G82 2020 M Sport sedišta enterijer

M Sport sedišta

Višestruko podesiva M Sport sedišta - kadice sa delimično integrisanim naslonom za glavu pružaju izvrsnu bočnu potporu vama i vašem suvozaču. Dodatno, širina naslona sedišta se može zasebno podešavati. Celokupni dizajn i osvetljeni M4 logotip naglašavaju atletske mogućnosti vozila.

BMW M440i xDRIVE KUPE – DETALJI

Vozna dinamičnost i odlike dizajna BMW M440i xDrive kupe.

Izađite iz zone komfora sa stilom: BMW M440i xDrive kupe ne kaže tek izvanredne performanse već i individualni dizajn. Prepoznatljive karakteristike M dizajna u boji Cerium Grei dopunjuju dinamičan izgled sportskog kupea od vertikalne BMV bubrežaste rešetke do završetka izduvne cevi. U kabini, M Sport sedišta i M kožni upravljača ističu ekskluzivni sportski duh kokpita koji je u potpunosti orijentisan ka vozaču.

BMW M440i xDrive kupe G22 2020 Arctic Race Blue metalik pogled sa strane sa otvorenim vratima
BMW M440i xDrive kupe G22 82 2020 BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor izbliza.

BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor.

Autoritativna snaga, svilenkasto uglađen rad i zvuk grmljavine u daljini obeležja su linijskog 6-cilindričnog benzinskog motora BMW M TwinPower Turbo iz nove generacije motora BMW EfficientDinamics. Double-VANOS, Valvetronic-om, visoko precizno HPI ubrizgavanje i TwinScroll turbopunjač, definicija su moći i efikasnosti.
BMW M440i xDrive kupe G22 2020 Adaptivno M oslanjanje prikaz sa zadnje strane

Adaptivno M oslanjanje.

Adaptivno M oslanjanje može se elektronski podešavati u bilo kom trenutku kako bi se prilagodilo uslovima i kvalitetu podloge. Takođe možete podesiti i karakteristike sistema oslanjanja preko opcije Driving Experience kako biste aktivirali svoj omiljeni stil u bilo kom trenutku – od komfornog do ekstremno sportskog sa primetnom razlikom u agilnosti.
BMW M440i xDrive kupe G22 2020 varijabilno sportsko upravljanje izbliza

Varijabilno sportsko upravljanje.

Varijablilno sportsko upravljanje Servotronic stvara osećaj agilnog odziva na upravljaču i smanjuje napor koji vozač treba da uloći u pomeranje upravljača. Promenom odnosa upravljanja reaguje na svaku promenu ugla upravljača. Tako se postiže veća upravljivost i dinamičnost a istovremeno smanjuje fizički napor potreban za situacije prilikom parkiranja ili skretanja.
BMW M440i xDrive kupe G22 2020 i M sport diferencijal Arctic Race Blue metalik pogled sa strane

M Sport diferencijal.

M Sport diferencijal maksimalno unapređuje prianjanje i stabilnost u vožnji tokom ubrzavanja ili pri bržem ulasku u krivinu, na svim vrstama podloge. Elektronski kontrolisani uređaj stara sa da stepen prianjanja uvek bude optimizovan te da se maksimalno smanji razlika u broju obrtaja točkova na zadnjoj osovini.
BMW M440i xDrive kupe G22 2020 Sportski Steptronic menjač detalji iz kabine

Sportski Steptronic menjač

8-stepeni Steptronic Sport sistem prenosa osigurava neverovatan sportski ugođaj pri promeni brzina. Nije važno da li koristite automatski ili manuelni sistem biranja prenosa preko poluge menjača ili polugica na upravljaču – za komforno krstarenje ili neverovatno dinamičnu vožnju. U SPORT režimu rada i uz polugu menjača kod modela sa upravljačem sa leve strane u poziciji S/M, odnosi stepena prenosa komfigurišu se za maksimalne performanse.
BMW M440i xDrive kupe G G22 82 2020 M Sport kočnice detalji

M Sport kočnice.

M Sport kočnice opremljene su sa po četiri klipne fiksirane čeljusti/klešta napred i po jedna klipna klešta pozadi, u plavoj metalik boji sa M logotipom uz velike kočione diskove izvanrednih kočionih performansi. Kočnice su prilagođene visokom dinamičkom potencijalu vozila, omogućavaju izraženi sportski stil vožnje uz odlične performanse na mokrim podlogama.
BMW M440i xDrive kupe G22 2020 M bubrežasta maska hladnjaka Cerium Grey spreda

M bubrežasta maska hladnjaka Cerium Grey.

Karakteristična uspravna BMW bubrežasta maska hladnjaka odaje počast legendama motosporta poput modela BMW 328 Cerium Grey napred nagnuti okvir odaje poseban utisak i iznova interpretira BMW tradiciju.
BMW M440i xDrive kupe G22 2020 M Aerodinamični paket prednji dodatak izbliza

M Aerodinamični paket.

Aerodinamični M paket sa specifičnim M dodacima na prednjem i zadnjem delu i bokovima vozila u boji karoserije i dvodelni difuzor Dark Shadow metalik i Black high-gloss oslikava dinamičnost i sportsku narav. Uložak difuzora na modelu M440i je u potpunosti presvučen slojem Black high-gloss.
BMW M440i xDrive kupe G22 2020 M lagani alu točkovi od 18" 848 izbliza

M lagani alu točkovi od 18" Double-spoke style 848 Bicolour Jet Black.

18" M lagani alu točkovi od 18" Double-spoke style 848 M Bicolour Jet Black sa različitim dimenzijama guma, gloss-lathed, točkovi napred 7.5J x 18 gume 225/45 R18, točkovi pozadi 8.5J x 18 i gume 255/40 R18.
BMW M440i xDrive kupe G22 2020 M Sport sedišta izbliza

M Sport sedišta

Višestruko podesiva M Sport sedišta - kadice sa delimično integrisanim naslonom za glavu pružaju izvrsnu bočnu potporu vama i vašem suvozaču. Dodatno, širina naslona sedišta se može zasebno podešavati. Celokupni dizajn i i crni M logotip naglašavaju atletske mogućnosti vozila.
BMW M440i xDrive kupe G22 2020 M kožni upravljač izbliza

M kožni upravljač

M kožni upravljač, sa multifunkcijskim tasterima, M oznaka i integrisani vazdušni jastuk za vozača, predstavljen je u trokrakom dizajnu. Obruč upravljača presvučen je crnom „Walknappa“ kožom sa crnim šavovima i konturama za palac, osigurava direktno, sportsko iskustvo upravljanja.

VOZAČEVA KABINA I TEHNOLOGIJE.

Specifični M instrumenti i koncept rada, digitalne usluge i sistemi asistencije vozaču BMW serija 4 M kupe automobili.

Udobnost, sigurnost i M doživljaj na vrhunskom nivou: BMW serija 4 kupe M automobili pružaju podršku tokom putovanja brojnim inovativnim tehnologijama. Da sve bude kristalno jasno zaslužna je specifična M instrument tabla* i specifični M Head-Up Displej* sa opcijama individualno podesivih opcija M Setup*, crveno start/stop dugme* i centralna konzola sa tasterima M MODE* i SETUP* za dodatni trkački osećaj i ugođaj. Prednosti inteligentnog sistema za asistenciju vozaču u vožnji i pri parkiranju. *Dostupno za BMW M4 Competition kupe i BMW M4 kupe.

BMW M4 kupe G82 2020 u kabini
BMW M4 Coupé G82 2020 Specifična M instrument tabla.

Specifična M instrument tabla.

Specifična M instrument tabla* predstavlja precizan i fokusiran prikaz svih podataka o vožnji u režimima SPORT i TRACK. Na taj način, vrednosti poput stanja turbine ili pritiska u gumama i temperature uvek su vidljive, čak i na trkačkoj stazi. Upravljanje i podešavanje se vrši preko tastera M MODE na upravljačkoj jedinici na centralnoj konzoli. *Dostupno za BMW M4 Competition kupe i BMW M4 kupe.
BMW M automobili serije 4 G82 G22 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional sa funkcijom navigacije sačinjen je od dva veoma kvalitetna displeja visoke rezolucije i 10.25" Kontrolni displej je osetljiv na dodir i sa dijagonalom od 12.3" potpuno digitalizovan. BMW Operating System 7 može se podešavati preko iDrive Touch kontrolera.
BMW M4 kupe G82 2020 M Setup

M Setup.

M Setup* omogućava konfigurisanje različitih parametara dinamike vožnje, poput karakteristika motora, menjača i upravljanja, postavke amortizera, intenzitet kontrole dinamičke stabilnosti (DSC) ili raspodele snage opcionog sistema M xDrive pogona* uvek u skladu s vašim individualnim zahtevima. *M Setup je dostupan za BMW M4 Competition kupe i BMW M4 kupe; M xDrive će biti dostupan na leto 2021.
BMW M4 kupe G82 2020 Integrisani M specifični kočioni sistem

Integrisani M specifični kočioni sistem

Pored smanjenja težine od približno 2 kg, integrisani M specifični kočioni sistem BMW M4 Competition kupe i BMW M4 kupe garantuje vrlo visoku dinamiku kočenja. Za maksimalni nivo individualizacije, vozač, u zavisnosti od situacije, može birati razne parametre podešavanja papučice kočnice - „Comfort“ i „Sport“. U zavisnosti od parametara, sam odziv na kočenju je različito podešen i dizajniran. U režimu „Sport“ usporavanje je intenzivnije za isti hod pedale kočnice, naročito pri manjim brzinama, dok je odziv dva parametarska podešavanja veoma sličan pri većim brzinama.
BMW M automobili serije 4 G82 G22 BMW Head-Up displej

BMW Head-Up displej.

BMW Head-Up ekran u boji sa M specifičnim funkcijama* direktno projektuje informacije relevantne za putovanje u vaše vidno polje. Pritiskom na dugme vozač može preći na specifični M displej sa indikatorom brzine, brojem obrtaja, prikazom krive momenta i indikatorima promene stepena prenosa i navigacionim savetima. Specifične *M funkcije dostupne su za BMW M4 Competition kupe i BMW M4 kupe.
BMW M4 Coupé G82 2020 Centralna konzola kontrolog panela

Centralna konzola kontrolog panela.

Na lako dostupnom kontrolnom panelu centralne konzole, taster M MODE* ispod Start/Stop dugmeta omogućava da promenite sadržaj prikaza na displeju. Dugme SETUP* omogućava dodatni izbor za konfigurisanje karakteristika vozila. Otvara meni za individualna podešavanja vozne dinamičnosti. Dodatni tasteri za aktivaciju/deaktivaciju individualnih sistema asistencije. *M MODE i SETUP dostupni su za BMW M4 Competition kupe i BMW M4 kupe.
BMW M4 Coupé G82 2020 crveno Start/Stop dugme

Crveno Start/Stop dugme

Crveno Start/Stop dugme* omogućava startovanje motora bez upotrebe ključa, nakon otključavanja vozila. Može se koristiti i za gašenje motora. Sistem odmah prepoznaje ključ tako da ga ne treba stavljati u kontakt. Crveno Start/Stop dugme* dostupno je za BMW M4 Competition kupe i BMW M4 kupe.
BMW M automobili serije 4 G82 G22 Integracija smart telefona.

Integracija smart telefona.

Zašto ne koristiti funkcije smart telefona u svom BMW-u i nastaviti sa uobičajenim aktivnostima? Funkcija integracije smart telefona u vašem vozilu podržava Apple CarPlay i Android Auto preko bežične veze vašeg smart telefona i vozila. Na taj način omogućuje se korišćenje poznatih funkcija i različitih aplikacija u vozilu.
BMW M automobili serije 4 G82 G22 Wi-Fi hotspot

Wi-Fi hotspot.

Pristupite video konferencijskom pozivu preko tableta ili strimujte poslednju epizodu svoje omiljene serije na smart telefonu. Wi-Fi hotspot obezbeđuje online vezu LTE brzine (ako je dostupna) preko SIM kartice instalirane u vozilu. Surfovanje netom omogućeno je za maksimalno deset bežičnih uređaja.
BMW M automobili serije 4 G82 G22 telefonija sa bežičnim punjenjem.

Telefonija sa bežičnim punjenjem.

Telefonija sa bežičnim punjenjem obuhvata priključnu stanicu za bežično punjenje i drugi mikrofon za bolji hands-free kvalitet zvuka za vas i vašeg suvozača. Krovna antena omogućava prijem mobilnog signala. Preko Bluetooth veze se mogu povezati dva mobilna telefona i audio plejer. Predviđeni tehnički uslovi omogućavaju i Wi-Fi hotspot povezivanje.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Drive Professional.

M Drive Professional.

Nije važno da li ste na stazi ili spontanom driftu - M Drive Professional* je savršen pratilac za putovanja s dodatnom dozom adrenalina. Funkcije M Laptimer i M Drift Analyser pomažu da ostvarite najbolja vremena po krugu i savršen ugao za drift, dok se režim M TRACK i funkcija M Traction Control raznovrsnim podešavanjima prilagođava svakom stilu. *M Drive Professional dostupan je za BMW M4 Competition kupe i BMW M4 kupe.
BMW M automobili serije 4 G82 G22 Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional se tokom vožnje brine o vašem komforu i bezbednosti u svim kritičnim i monotonim situacijama. Pored svojih funkcija Driving Assistant obuhvata i sisteme za kontrolu upravljanja Steering and Lane Control Assistant sa proširenim funkcijama, Emergency Stop Assistant i Lane Keeping Assistant uz aktivnu funkciju zaštite od bočnih sudara.
BMW M automobili serije 4 G82 G22 Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i manevrisanje vozilom. Između ostalih, obuhvaćene su i funkcije Surround View i Top View, Panorama View, Remote 3D View, kao i sistem pomoći pri bočnom parkiranju, funkcija hitnog kočenja, parking senzora, Parking Assistant sa navođenjem i Rikverc asistent.

TEHNIČKI PODACI ZA BMW M KUPE AUTOMOBILE SERIJE 4.

BMW M4 Competition kupe i ostali modeli.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

375 (510)/6.250

Max. moment u Nm pri 1/min:

650/2.750–5.500

Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

3.9

Potrošnja goriva, prosečno u l/100 km:

10.2

BMW M4 Competition kupe G82 2020 sa strane
BMW M4 kupe BMW Individual Oxide Grey metalik G82 2020 pogled spreda
BMW M4 kupe BMW Individual Aventurine Red metalik G82 2020 pogled spreda
BMW M4 kupe BMW Individual Tanzanite Blue metalik G82 2020 pogled spreda
BMW M4 kupe BMW Individual Dravit Grey metalik G82 2020 pogled spreda
BMW M4 kupe BMW Individual Frozen Brilliant White metalik G82 2020 pogled spreda
BMW M4 kupe BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik G82 2020 pogled spreda
BMW M4 kupe BMW Individual Frozen Orange metalik G82 2020 pogled spreda
BMW M4 kupe BMW Individual Frozen Dark Grey G82 2020 pogled spreda
BMW M4 Coupé BMW Individual Frozen Black metallic G82 2020 pogled spreda
BMW Individual kožne obloge 'Merino' Ivory White BMW M4 kupe G82 2020 enterijer
BMW Individual kožne obloge 'Merino' Fjord Blue/Black BMW M4 kupe G82 2020 enterijer
BMW Individual kožne obloge 'Merino' Fiona Red/Black BMW M4 kupe G82 2020 enterijer
BMW Individual kožne obloge 'Merino' Tartufo BMW M4 kupe G82 2020 enterijer
BMW Individual obloge piano finish Black i završna lajsna Pearl Chrome BMW M4 kupe Individual G82 2020
BMW Individual obloge Aluminium fabric high-gloss sa završnom lajsnom Pearl Chrome BMW M4 kupe G82 2020 enterijer
BMW Individual obloge od finog drveta 'Fineline' Black sa sivim ukrasima BMW M4 kupe G82 2020 enterijer

BMW INDIVIDUAL ZA BMW M4 KUPE*.

BMW M4 kupe na fascinantan način spaja estetiku, harizmatičnost i vrhunske performanse. Opcionali paketa BMW Individual, savršeno su prilagođeni vozilu i omogućavaju da istaknete ekskluzivni karakter moćnog sportskog kupea. Izaberite neku od brijlantnih boja iz paketa BMW Individual poput metalik nijansi prikazanih ovde: Oxide Grey, Aventurin Red, Tanzanite Blue ili Dravit Grey. Nije važno koji završni sloj ste odabrali jer je svaka opcija dinamična i elegantna - BMW Individual metalik mat nijanse Frozen Brilliant White, Frozen Portimao Blue, Frozen Orange metallic, Frozen Dark Grey i Frozen Black. U kabini vas čekaju M Sport kožna sedišta ‘Merino’ kao definicija za elegantni, sportski ambijent. Od izbora kožnih obloga BMW Individual pred vama su 'Merino' Ivory White, Fjord Blue/Black, Fiona Red/Black i Tartufo – svaka sa delimičnom perforacijom. Završne obloge izuzetnog kvaliteta BMW Individual poput ovde prikazanih u aluminijumskoj tkanini visokog sjaja sa finim završnim lajsnama Pearl Chrome, drvene obloge „Fineline“ Black sa srebrnim efektom otvorenih pora ili Piano Black, ističu enterijer u kabini BMW M4 i orijentisanost na vozača. *Ilustracije na kojima je prikazana BMW M3 limuzina, služe kao primer.

BMW M PERFORMANCE DELOVI

Sportska oprema BMW M4 Competition kupe i BMW M4 kupe.

BMW M4 Competition kupe i BMW M4 kupe impresioniraju svojom atletskom pojavom i harizmatičnim dizajnom. Oprema izuzetnog kvaliteta iz ponude BMW M Performance delovi, omogućava da dodatno naglasite motosport karakter vašeg vozila – za pojavu koja predstavlja definiciju dinamičnosti.

BMW M4 kupe G82 2020 pogled sa strane uz BMW M Performance Parts
BMW M4 kupe G82 2020 M Performance prednji razdelni spojler od ugljeničnih vlakana spreda

M Performance prednji razdelni spojler od ugljeničnih vlakana

Ostavite snažnu poruku M Performance prednji razdelni spojler u potpunosti je izrađen od ugljeničnih vlakana i naglašava mišićavu pojavu vozila na veoma ekskluzivan način. Jedinstveni motosport izgled za sve one koji ne pristaju na kompromise.
BMW M4 kupe G82 2020 M Performance točkovi od 20"/21" 1000 M izbliza

M Performance točkovi od 20"/21" Cross-spoke style 1000 M Frozen Gold Bronze.

Izuzetni M Performance točkovi od 20"/21" Cross-spoke style 1000 M Gold Bronze.
BMW M4 kupe G82 2020 M Performance izduvni sistem, titanijumski izbliza

M Performance izduvni sistem, titanijum.

Muzika za uši: M Performance izduvni sistem fascinira beskompromisnim motosport zvukom. Svi elementi ovog sportskog modula izrađeni su od titanijuma predviđenog za trkačka vozila.
BMW M4 kupe G82 2020 M Performance zadnji spojler, ugljenična vlakna, izbliza.

M Performance zadnji spojler, ugljenična vlakna.

U borbi protiv svakodnevice. Zadnji M Performance spojler sa aerodinamičnim izrezom izrađen je u potpunosti od kvalitetnih ugljeničnih vlakana za prepoznatljivi motosport izgled zadnjeg dela vozila. Zahvaljujući optimalnoj aerodinamičnosti dodatno doprinosti atletskim performansama u vožnji. Jedinstvena dinamičnost
BMW M4 kupe G82 2020 1M Performance točkovi 19"/20" 963 M izbliza

M Performance točkovi od 19"/20" Y-spoke style 963 M Frozen Gunmetal Grey.

Vrhunski M Performance točkovi od 19"/20" Y-spoke style 963 M Frozen Gunmetal Grey i kolor M logo za M Performance oznakom.
BMW M4 kupe G82 2020 M Performance dodaci od od ugljeničnih vlakana, izbliza

M Performance dodaci od ugljeničnih vlakana.

Široki dizajn: M Performance zadnji dodaci dodatno vizuelno proširuju vozilo, naglašavajući ekskulzivni sportski izgled. Svi elementi izrađeni su od kvalitetnih ugljeničnih vlakana kako bi se savršeno uklopili u dizajn vozila i u savršenoj su harmoniji sa ostalim spoljnim komponentama izrađenim od istog materijala.
BMW M4 kupe G82 2020 M Performance usisnik, izbliza

M Performance usisnik od ugljeničnih vlakana.

I atleta. I individualac. M Performance usisnik izrađen od vrhunskih ugljeničnih vlakana. Elegantni detalj sa strane vozila.
BMW M4 kupe G82 2020 M Performance Pro upravljač, izbliza

M Performance Pro upravljač.

Bez obzira na ugao gledanja, sve je savršeno zaokruženo. M Performance Pro ravljač za jedinstveni motosport osećaj u kabini. Upečatljivi oblik i prepoznatljive zone hvata presvučene Alcantare kožom nisu tek vizuelni detalji; tu su da pruže direktnije iskustvo upravljanja. Sa svetlo plavom kožnom motosport trakom.
BMW M4 kupe G82 2020 M Performance obloge enterijera od ugljeničnih vlakana, izbliza

M Performance obloge enterijera od ugljeničnih vlakana.

Vidljiva ushićenost: M Performance obloge enterijera u potpunosti su izrađene od ugljeničnih vlakana koja dišu. Specijalni proces izrade ne samo da je obezbedio posebno upečatljiv izgled već i jedinstven osećaj na dodir. Za individualni motosport izgled u kabini.
BMW M4 kupe G82 2020 M Performance ukrasna lajsna praga, ugljenična vlakna, izbliza.

M Performance ukrasna lajsna praga, ugljenična vlakna.

Za poseban i elegantan ulazak u vozilo: M Performance ukrasne lajsne preko pragova izrađene su od kvalitetnih karbonskih vlakana i naglašavaju ekskluzivni sportski izgled vozila. Veoma precizno su prilagođene dizajnu vozila i testirane u skladu sa strogim kriterijumima BMW kvaliteta. Sa M Performance oznakom.
BMW M4 kupe G82 2020 M Performance patosnice, izbliza

M Performance patosnice.

Vrhunskog izgleda i neverovatna podrška: M Performance patosnice za individualizovani sportski izgled i još dinamičniju pojavu čitavog automobila. Sa M Performance oznakom. Vrhunski dizajn zaokružen kružnom kožnom trakom sa ukrasnim štepovima u kontrastnim bojama i trakom u M bojama.

Fuel consumption and CO2 emissions of the BMW 4 Series Coupé M Automobiles.

BMW M4 Competition Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.2
CO2 emissions in g/km (combined): 234

 


BMW M4 Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.8
CO2 emissions in g/km (combined): 248

 


BMW M440i xDrive Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 7.1–6.8
CO2 emissions in g/km (combined): 163–155

 

The BMW Individual paint finish Skyscraper Gey metallic and the BMW Individual extended leather and full leather trims shown here will probably be available from 03/2021. The paint finish BMW Individual Aventurine Red III metallic is expected to be available from 07/2021.
 

 


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

 


Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2

 


The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2 BMW M kupe automobile serije 4.

 • BMW M4 Competition kupe:
  Potrošnja goriva u l / 100 km (prosečno): 10,2
  Emisija CO2 u g / km (prosečno): 234

  BMW M4 kupe:
  Potrošnja goriva u l / 100 km (prosečno): 10,8
  Emisija CO2 u g / km (prosečno): 248

  BMW M440i xDrive kupe:
  Potrošnja goriva u l / 100 km (prosečno): 7,1–6,8
  Emisija CO2 u g / km (prosečno): 163–155

  Opcije boje BMW Individual Skyscraper Gey metalik i BMW Individual kožnih obloga prikazanih na ilustraciji biće dostupne najverovatnije od 03/2021. Boja BMW Individual Aventurine Red III metalik se može očekivati od 07/2021.

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose navozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile može se naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany te na adresi https://www.dat.de/co2

  Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene natrag u vrednosti ekvivalentne sa NEDC da bi se obezbedilo poređenje između vozila Za poreze na vozila i druge dažbine zasnovane na (između ostalog) emisiji CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.