INOVATIVAN+

BMW M

Povezanost u BMW-u M4 Coupé.

INOVATIVAN+

INOVATIVAN+Povezanost u BMW-u M4 Coupé.

U BMW-u M4 Coupé, dobićete podršku i na putu i na trkačkoj stazi od širokog spektra inovativnih tehnologija koje pružaju veću udobnost i sigurnost tokom postavljanja novih standarda. Možete snimiti sve podatke relevantne za vožnju u deliću sekunde i uživati u umreženim komunikacijama, informacijama i zabavi na najvišem mogućem nivou. Zadovoljstvo u vožnji nikada nije bilo tako pionirsko.

Pročitajte više
BMW M

NOVI INTERFEJS-DIZAJN.

Upravljanje Infotainment sistemom vozila je sada još lakše, jasnije i informativnije. Vozač može organizovati šest pločica koje predstavljaju navigaciju, medije, komunikaciju, My Vehicle i poruke u bilo kojem redosledu. Pločice su prikazane kao žive pločice umesto statičnog prikaza menija.

SNIMANJE ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI: M APLIKACIJE.

BMW M4 Coupé je više od automobila - on predstavlja izazov za vozače koji žele postati bolji i bolji. To je razlog za BMW M Laptimer aplikaciju i GoPro aplikaciju. Za najbolja prolazna vremena, najbolja ubrzanja i najlepše uspomene iz prošlog iskustvo vožnje.

 • BMW M Laptimer aplikacija

  Korišćenjem BMW M Laptimer aplikacije, podaci vožnje sa trkačke staze se mogu tačno snimiti, a zatim analizirati. Snimljeni podaci mogu se deliti kao snimak na društvenim medijima, dok se podaci, uključujući položaj papučice, ugao upravljača, G-sila i najbolje prolazno vreme, mogu poslati putem imejla. GoPro interfejs je takođe ugrađen.

 • GoPro aplikacija

  Korišćenje gratis GoPro aplikacije omogućuje GoPro kameru priključenu na vozilu ili u njemu, kojom se može upravljati putem kontrolnog prikaza BMW-a M4 Coupé. Na taj način, imate prikladan način za kontrolu slika i video snimaka s iDrive kontrolera. To također omogućuje uključivanje ili isključivanje fotoaparata pomoću WiFi-ja, kao i njegovo konfigurisanje i proveru nivoa napunjenosti.

BMW HEAD-UP PRIKAZ SA M SPECIFIČNIM FUNKCIJAMA.

BMW HEAD-UP PRIKAZ SA M SPECIFIČNIM FUNKCIJAMA.

BMW Head-Up Display u punoj boji sa M specifičnim funkcijama projektuje informacije relevantne za putovanja direktno u vozačevo vidno polje. Pritiskom na dugme, vozač se može prebaciti na M-specifični prikaz koji uključuje indikator stepena prijenosa, obrtaja kao dinamičnu krivulju raspona, kao i svetla prenosa koja označavaju optimalan trenutak za promenu.

Pročitajte više

TELEFONIJA SA BEŽIČNIM PUNJENJEM.

Telefonija uz bežično punjenje uključuje bežičnu priključnu stanicu i dodatne USB priključke. Krovni vazdušni priključak poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio plejer mogu se spojiti istovremeno putem Bluetooth-a. Uključeni su: Bluetooth Office i tehnička sposobnost za WiFi Hotspot.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW M4 Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,1 (8,3)
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 209 (194)

  Vrednosti u zagradama odnose se na vozilo sa sedmobrzinskim M menjačem sa dvostrukom spojnicom i Drivelogic sistemom.

  Podaci o potrošnji utvrđuju se u skladu sa ECE ciklusom vožnje i zavise od odabranih točkova i guma. Prikazani modeli obuhvataju i dodatnu opremu.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, i na adresi http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Vrednosti se ne odnose na pojedinačno vozilo i ne čine deo ponude; svrha im je isključivo da posluže kao osnov za poređenje različitih tipova vozila. Emisije CO2 do kojih dolazi tokom proizvodnje i snabdevanja gorivom ili drugim izvorima energije ne uzimaju se u obzir kada se utvrđuju emisije CO2 u skladu sa Direktivom 1999/94/EC.