SPORTISTA+

BMW M

Dizajn BMW-a M4 Coupé.

SPORTISTA+

SPORTISTA+Dizajn BMW-a M4 Coupé.

BMW M4 Coupé odmah baca svoju čaroliju na posmatrača. LED svetla na prednjem i zadnjem kraju kao standard naglašavaju aerodinamičnu karoseriju. Veliki otvori za vazduh naglašavaju sportske ambicije, kao i 20-inčni lakometalni točkovi iz opcionog M Competition paketa. Sportski elementi kao što su okrugli merači instrumenata daju ekskluzivne detalje u kabini. Sve u ovom sportskom automobilu ukazuje na snagu i dinamičnost.

BMW M4 Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,1 (8,3)
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 209 (194)

 

Vrednosti u zagradama odnose se na vozilo sa sedmobrzinskim M menjačem sa dvostrukom spojnicom i Drivelogic sistemom.

 

Podaci o potrošnji utvrđuju se u skladu sa ECE ciklusom vožnje i zavise od veličine odabranih točkova i guma. Prikazani modeli obuhvataju i opcionalnu opremu.

Pročitajte više
BMW M

FASCINANTAN OBRAZAC JEZIKA.

Uzbudljiv dizajn.

Bezuslovnog sportskog duha, s dinamičnim dizajnom i opipljivim intenzitetom koji je bez premca na putu. Impresivan prednji deo s velikim ulazima za vazduh najavljuje ogromnu snagu BMW-a M4 Coupé, kao i izražajni aluminijumski lakometalni točkovi i mišićava zadnja strana.
Pročitajte više

Atletska coupé linija.

Zakrivljeno oblikovanje s tipičnim blagim kosim linijama coupé krova, u kombinaciji s ekskluzivnim lakometalnim točkovima i aerodinamički optimizovanim M spoljnim retrovizorima daje koncentrisani sportski izgled. Izdužena silueta je zaključena prepoznatljivom zadnjom stranom i izražava uzdržanu snagu.
Pročitajte više

Moćan prednji kraj.

Prednji kraj koji ubada visokim crnim sjajem dvostruke rešetke i veliki usisnici vazduha naglašeni su LED prednjim svetlima s preciznim obrubima. Njihov filigranski dizajn i impresivan sjaj jamče samouvereno prisustvo tokom dana te savršeno osvjetljavaju put ispred vas noću.
Pročitajte više

Izražajan zadnji kraj.

Zaobljeni lukovi točkova izražavaju ogromnu moć BMW M4 Coupé. Prtljažnik pojačan karbonskim vlaknima s integrisanim zadnjim spojlerom ujedinjuje funkcionalnost i dizajn. Redizajnirana LED zadnja svetla naglašavaju odlučan stav sportskog coupéa, bez obzira jesu li upaljena ili ne. M difuzor i M dvostruke izduvne cevi se izvrsno uklapaju u zadnji donji deo s karakterističnim vazdušnim izlazima.
Pročitajte više

Aerodinamični elementi.

Kroz dva uspravna otvora za "vazdušnu zavesu" i M škržne elemente na obe strane s integralnim elementima "škrga" smanjuje se aerodinamički otpor oko kučišta točkova. Za optimalno aerodinamičke performanse i, uzgred, za povećan broj otkucaja srca.
Pročitajte više

Ekskluzivan karbonski krov.

Kao deo inteligentnog laganog koncepta gradnje BMW-a, karbonski krov izrađen od ojačane plastike od karbonskih vlakana (CFRP) pomaže u smanjenju težine vozila, pomicanju težišta automobila naniže. To dovodi do povećanja agilnosti i dinamike prilikom ulaska u zavoje, ubrzanja i kočenja.
Pročitajte više

Potpuna LED svjetla.

U zadnjim svetlima se takođe rasvetne funkcije izvode isključivo pomoću svetlećih dioda. Njihov produženi L-oblik s dizajnom kontinuirane rasvete tvori fluidan prelaz s poklopcem prtljažnika, ističući prepoznatljiv stil zadnjeg kraja.
Pročitajte više

IZRAŽAJNI TOČKOVI.

Točkovi optimizovane težine BMW-a M3 Sedan osiguravaju samouvereni izgled. Čak i standardna opcija ima impresivne 18” lakometalne točkove s V kracima, dok posebna oprema ima 19” M točkove sa dvostrukim kracima. Opciono dostupni u železno sivoj ili crnoj boji, otkrivaju snažne M karbonsko keramičke kočnice ili M kompozitne kočnice sa M logotipom. Jednako kao i opcioni 20” lakometalni točkovi sa zvezdastim kracima koji su dodatno dostupni u crnoj boji. Za koju god verziju da se odlučite, standardne različite gume BMW-a M3 Sedan sa svojim širim zadnjim točkovima pojačaće mišićavi izgled repa uz optimizaciju kontrole upravljanja i prianjanja.

BMW INDIVIDUAL KOLEKCIJA.

Poseban način da izraziš svoju osobenost - BMW Individual radionica ispunjava težnje na jedinstven način s BMW Individual kolekcijom. Osmislite svoj BMW M4 Coupé što individualnije po sebi.

BMW M PERFORMANCE DELOVI.

BMW M predstavlja dinamiku, inovativne tehnologije i decenije iskustva u moto-sportu. BMW M Performance delovi dodaju još dinamičniju i ekskluzivnu notu BMW-u M4 Coupé. Bilo da se radi o spoljašnjosti ili unutrašnjosti: mogućnosti su gotovo neograničene.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

  • Brojke u zagradama odnose se na vozila sa sedmobrzinskim M menjačem i dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.

    Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva zavise od odabranog formata guma. Ilustrovani modeli uključuju dodatnu opremu.

    Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobila mogu se naći u "Vodiču za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko linka http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

    Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu deo ponude; oni su namenjeni samo kao osnova za upoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tokom proizvodnje i isporuke goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.