FASCINACIJA+

BMW M

Dizajn BMW-a M4 Cabrio.

FASCINACIJA+Dizajn BMW-a M4 Cabrio.

BMW M4 Cabrio se odmah prepoznaje kao vrhunski sportski automobil otvorenog krova. Snažan prednji kraj i produženi poklopac s izbočinom pružaju atletskoj silueti ekspresivnu dinamiku. U vozilu prevladava sportska ekskluzivna atmosfera. Kabina orijentisana prema vozaču opremljena je okruglim tablama s instrumentima u izgledu trkačkogg automobila čime se osigurava optimalna čitljivost. Time se stvaraju idealni uslovi za podizanje otvorene vožnje do novog nivoa.
 

BMW M4 Cabrio:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,5 (8,7)
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 218 (203)

 

Vrednosti u zagradama odnose se na vozilo sa sedmobrzinskim M menjačem sa dvostrukom spojnicom i Drivelogic sistemom.

 

Podaci o potrošnji utvrđuju se u skladu sa ECE ciklusom vožnje i zavise od odabranih točkova i guma. Prikazani modeli obuhvataju i dodatnu opremu.

Pročitajte više

FASCINANTAN OBRAZAC JEZIKA.

Energičan dizajn.

BMW M4 Cabrio nadahnjuje sa svojim čistim sportskim izgleddom, dinamičnom siluetom i sklopivim krovom koji osigurava neograničeno zadovoljstvo u vožnji tokom cijele godine. Ostali vrhunci dizajna kao M maska s dvostrukim uspravnim letvicama sa M4 logotipom, M škrge na bočnim stranama ili M dvostruke izduvne cevi koje upotpunjuju doživljaj vožnje na otvorenom.
Pročitajte više

Linije poput Coupé-a.

BMW M4 Cabrio pruža mišićav i sportski izgled zahvaljujući produženom dizajnu s oblikovanim bočnim stranama. Duga silueta je zaključena prepoznatljivim zadnjim delom sa širokim rasponom i izražava uzdržanu snagu. Bez obzira je li krov otvoren ili zatvoren.
Pročitajte više

Moćan prednji kraj.

Prednji kraj BMW M4 Cabrio koji ubada visokim crnim sjajem dvostruke rešetke i velikim usisnicima vazduha naglašen je LED prednjim svetlima s preciznim obrubima. Njihov filigranski dizajn i impresivan sjaj jamče samouvereno prisustvo tokom dana te savršeno osvetljavaju put ispred vas noću.
Pročitajte više

Izražajan zadnji kraj.

Zaobljena kučišta točkova izražavaju ogromnu moć BMW-a M4 Cabrio. Redizajnirana LED zadnja svetla naglašavaju odlučan stav zadnjeg kraja, bez obzira jesu li upaljena ili ne. M difuzor i M dvostruke izduvne cevi se izvrsno uklapaju u zadnji donji deo s karakterističnim vazdušnim izlazima.
Pročitajte više

Aerodinamični elementi.

Kroz dva uspravna otvora za "vazdušnu zavesu" i M škržne elemente na obe strane s integralnim elementima "škrga" smanjuje se aerodinamički otpor oko kučišta točkova. Za optimalne aerodinamičke performanse i, uzgred, za povećan broj otkucaja srca.
Pročitajte više

Sklopivi krov.

Čim čvrsti krov na uvlačenje završi svoj proces automatskog otvaranja u oko 20 sekundi pri brzini do 18 km/h, osećate najveću privlačnost vožnje u kombinaciji s intenzitetom kabrioleta. S podignutim krovom je takođe vizualno uverljiv, daje dodatnu sigurnost i održava akustičnost enterijera čak i pri velikim brzinama.
Pročitajte više

Potpuna LED svetla.

U zadnjim svetlima se takođe rasvetne funkcije izvode isključivo pomoću svetlećih dioda. Njihov produženi L-oblik s dizajnom kontinuirane rasvete tvori fluidan prelaz s poklopcem prtljažnika, ističući prepoznatljiv stil zadnjeg kraja.
Pročitajte više

IZRAŽAJNI TOČKOVI.

Točkovi optimizovane težine BMW-a M3 Sedan osiguravaju samouvereni izgled. Čak i standardna opcija ima impresivne 18” lakometalne točkove s V kracima, dok posebna oprema ima 19” M točkove s dvostrukim kracima. Opciono dostupni u železno sivoj ili crnoj boji, otkrivaju snažne M karbonsko keramičke kočnice ili M kompozitne kočnice s M logotipom. Jednako kao i opcionalni 20” lakometalni točkovi sa zvezdastim kracima koji su dodatno dostupni u crnoj boji. Za koju god verziju da se odlučite, standardne različite gume BMW-a M4 Cabrio sa svojim širim zadnjim točkovima će pojačati mišićavi izgled repa uz optimizaciju kontrole upravljanja i prianjanja.

KROV.

Sklopivi krov kombinuje čisto kabriolet-uzbuđenje s prednostima tvrdog krova koji je pogodan za zimu. Može se brzo otvoriti i zatvoriti – čak i dok vozite polako, pri brzinama do 18 km/h. Gledano sa spoljne strane, ima karakteristično nisku, izduženu krovnu liniju coupé-a. Dok je zatvoren, nudi dosta prostora za glavu.

BMW INDIVIDUAL KOLEKCIJA.

Poseban način da izraziš svoju osobenost – BMW Individual radionica ispunjava težnje na jedinstven način BMW Individual kolekcijom. Osmislite svoj BMW M4 Cabrio što individualnije, po sebi.

BMW M PERFORMANCE DELOVI.

BMW M predstavlja dinamiku, inovativne tehnologije i decenije iskustva u moto-sportu. BMW M Performance delovi dodaju još dinamičniju i ekskluzivnu notu BMW-u M4 Cabrio. Bilo da se radi o spoljašnjosti ili unutrašnjosti: mogućnosti su gotovo neograničene.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

  • Brojke u zagradama odnose se na vozila sa menjačem od sedam brzina i M dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.

    Vrednosti potrošnje goriva utvrđene su na osnovu EU ciklusa vožnje zavisno od specificiranog formata guma. Ilustrovani modeli uključuju dodatnu opremu.

    Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobila mogu se naći u "Vodiču za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko linka http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

    Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu deo ponude; oni su namenjeni samo kao osnova za uspoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tokom proizvodnje i isporuke goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.