Spoljašnjost BMW M2 automobila G87 G42
M2
Shop The Look
Cena od61.380 EUR
PerformanseDo 338 kW (460 KS)
Motor i vrsta gorivaBenzin

THE 2 COUPÉ

BMW M

BMW SERIJE 2 COUPÉ - M VERZIJE.

Cena od61.380 EUR
PerformanseDo 338 kW (460 KS)
Motor i vrsta gorivaBenzin
THE 2 COUPÉ BMW SERIJE 2 COUPÉ - M VERZIJE.

NOVI BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ i BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 Coupé*:
Prosečna potrošnja goriva, WLTP u l/100 km: 10,2–9,6
Emisija CO2 u g/km (kombinovana, WLTP): 231–218

BMW M240i Coupé:
Prosečna potrošnja goriva, WLTP u l/100 km: 8,5–7,8
Emisija CO2 u g/km (kombinovana, WLTP): 192–177

BMW M240i xDrive Coupé:
Prosečna potrošnja goriva, WLTP u l/100 km: 8,8–8,1
Emisija CO2 u g/km (kombinovana, WLTP): 200–185

*Nominalne vrednosti

Pročitajte više

POREĐENJE MODELA BMW SERIJE 2 COUPÉ.

Sportske karakteristike vozila.

BMW M2 COUPÉ.

Ekskluzivni osećaj motosporta zahvaljujući ubedljivim vrednostima u pogledu performansi.
 • M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzin motor sa 460 KS
 • Adaptivno M vešanje sa Active M menjačem i pogonom na zadnjim točkovima
 • Manuelni prenos ili M Steptronic prenos sa Drivelogic
 • 338 kW, 550 Nm, 0–100 km/h za 4.1 s (M Steptronic)
Konfigurator BMW M2 Coupé G87

BMW M240i COUPÉ.

Sportske performanse i impresivna agilnost.
 • M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzin motor sa 374 KS
 • M Sport vešanje, M Sport menjač i M Sport kočioni sistem kao deo standardne opreme
 • 275 kW, 500 Nm, 0–100 km/h za 4.7 s
Konfigurator BMW M240i COUPÉ G42

BMW M240i xDRIVE COUPE.

Dinamika puna adrenalina sa neograničenom svakodnevnom korisnošću.
 • M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzin motor sa 374 KS
 • M Sport vešanje, M Sport menjač i M Sport kočioni sistem kao deo standardne opreme
 • Inteligentni BMW xDrive pogon na sva četiri točka
 • 275 kW, 500 Nm, 0–100 km/h za 4.3 s
Konfigurator BMW M240i xDrive Coupé G42
 • BMW M2 COUPÉ.
 • BMW M240i COUPÉ.
 • BMW M240i xDRIVE COUPE.

BMW M2 COUPÉ – DETALJI.

Dinamičnost u vožnji i odlike dizajna novog modela BMW M2 Coupé.

M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor BMW M2 G87

M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor visokih performansi.

Vrhunski sportista koji nudi čisto zadovoljstvo tokom vožnje: M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor karakteriše dinamična isporuka snage i karakterističan grleni M zvuk motora. Visoko efikasne tehnologije kao što su dvostruki VANOS, Valvetronic, visoko precizno ubrizgavanje i TwinScroll turbopunjač obezbeđuju odličan učinak.

Ručni menjač BMW M2 G87

Ručni menjač.

Ručni menjač sa šest brzina obećava čisto zadovoljstvo u vožnji. Samim odabirom stepena prenosa i njihovim ručnim uključivanjem u poređenju sa automatskim menjačem, možete da doživite direktnu, istinsku vezu sa pogonom vašeg BMW-a – a samim tim i sportsku vožnju u svom najčistijem obliku. Takođe imate koristi od dizajna menjača optimizovanog za težinu.*

Adaptivno M oslanjanje BMW M2 G87

Adaptivno M oslanjanje.

Sa prilagodljivom M šasijom sa varijabilnim podešavanjem amortizera, karakteristike šasije se mogu individualno prilagoditi – od udobnih do posebno sportskih sa izraženim agilnim upravljanjem. Sa funkcijom Driving Experience Control (kontrolom iskustva vožnje), možete brzo i lako da prilagodite elektronski kontrolisanu šasiju uslovima na putu i ​​situaciji prilikom vožnje.

Prednji dizajn BMW M2 G87

Dizajn prednjeg kraja.

Kompaktne srazmere i jasne konture definišu karakterističan dizajn BMW-a M2 Coupé. U stilu BMW-a 2002, farovi su izvedeni kao pojedinačne jedinice.

M krov od ugljeničnih vlakana BMW M2 G87

M krov od karbon vlakana.

Kao deo koncepta inteligentne lagane konstrukcije, M krov od ugljeničnih vlakana značajno pomaže da se smanji težina vozila. Zahvaljujući dizajnu od plastike ojačane ugljeničnium vlaknima (CFRP), lakši je oko 6 kg od uporedivog krova od čelika. Ovo pomera težište vozila naniže i povećava dinamiku vožnje.*

Zadnji dizajn BMW M2 G87

Dizajn zadnjeg kraja.

Snažno kućište točkova i tipični M lukovi točkova naglašavaju širok i moćan stav novog BMW-a Seriije 2 Coupé-a na putu, impresivno prenoseći svoju snagu i sportske karakteristike spolja. Zadnja svetla otkrivaju potpuno novu interpretaciju karakterističnog L-oblika dok se pulsirajuće šire k strani.

M Carbon sportska sedišta BMW M2 G87

M Carbon sportska sedišta.

M Carbon sportsko sedište sa osvetljenjem M2 logotipom kombinuje lakoću i trkački karakter sedišta sa nizom funkcija M Sport sedišta. Prijanjanje sedišta pruža optimalnu bočnu podršku i izuzetnu udobnost tokom dugih putovanja. Sedište je kompatibilno sa višestrukim pojasevima i stoga je potpuno pogodno za trke.**

M upravljač BMW M2 G87

M upravljač.

Sa M kožnim upravljačem, možete da uživate u sportskom, direktnom osećaju upravljanja i da jednostavno preuzmete unapred podešene M Drive konfiguracije pritiskom na dugme.

BMW Zakrivljeni ekran BMW M2 G87

BMW zakrivljen ekran.

Jednodelni, potpuno digitalni BMW zakrivljeni ekran pruža informacije o vašem BMW-u na velikoj površini i jasno raspoređeno. Kombinuje 12,3-inčni ekran - instrument tablu sa 14,9-inčnim kontrolnim ekranom koji ima mogućnost dodira. Rad je ergonomski optimizovan i intuitivan. Zakrivljeni, gotovo slobodno lebdeći dizajn izgleda i sofisticirano i moderno.

BMW M240i COUPÉ I BMW M240i xDRIVE COUPÉ – DETALJI.

Dinamika vožnje i karakteristike dizajna BMW M240i Coupé i BMW M240i xDrive Coupé.

Eksterijer BMW M240i G42
M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor BMW M240i G42

M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor.

Vrhunski sportista koji pruža čisto zadovoljstvo tokom vožnje: M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski agregat odlikuje se superiornom snagom i predivnim, karakterističnim zvukom M motora. Double-VANOS, Valvetronic, visokoprecizno HPI ubrizgavanje i TWinScroll turbopunjač obezbeđuju veliku snagu.

Steptronic Sport menjač BMW M240i G42

Steptronic Sport menjač.

8-Stepeni Steptronic Sport sistem prenosa osigurava neverovatan sportski doživaljaj pri promeni brzina. Bilo da se radi o automatskom ili ručnom menjaču ili ručici menjača – za udobnu ili neverovatno dinamičnu vožnju. U SPORT PLUS režimu rada i uz polugu menjača kod modela sa upravljačem sa leve strane u poziciji S/M, odnosi stepena prenosa konfigurišu se za maksimalne performanse.

BMW M240i G42 Steptronic Sport menjač

M Sport vešanje i varijabilno sportsko upravljanje

Adaptivno M oslanjanje može se elektronski podešavati u bilo kom trenutku kako bi se prilagodilo uslovima i kvalitetu podloge. Takođe možete podesiti i karakteristike sistema oslanjanja preko opcije Driving Experience kako biste aktivirali svoj omiljeni stil u bilo kom trenutku - od komfornog do ekstremno sportskog sa primetnom razlikom u agilnosti. Varijabilno sportsko upravljanje Servotronic stvara osećaj agilnog odziva na upravljaču i smanjuje napor koji vozač treba da uloži u pomeranje upravljača. Promenom odnosa upravljanja reaguje na svaku promenu ugla upravljača. Tako se postiže veća upravljivost i dinamičnost, a istovremeno smanjuje fizički napor potreban za situacije prilikom parkiranja ili skretanja.

Prednji dizajn BMW M240i G42

Dizajn prednjeg kraja.

Sa prednje strane, poverdome ispupčenje na haubi, ekspresivna prednja rešetka i prednji donji deo branika specifičan za M sa jasno oblikovanim i trouglastim otvorima za vazduh naglašavaju dinamiku modela BMW M240i Coupé i BMW M240i xDrive Coupé.

Bočni dizajn BMW M240i G42

Bočni prikaz.

Agilni dizajn sa tri kutije kod modela BMW M240i Coupé i BMW M240i xDrive Coupé, sa dugačkim, produženim poklopcem motora, kratkim prepustima i putničkim delom pozadi, stvaraju sportsku siluetu kupea.

Zadnji dizajn BMW M240i G42

Dizajn zadnjeg kraja.

Postavljanje sportskih naglasaka na zadnjem delu modela BMW M240i Coupé i BMW M240i xDrive Coupé su M-specifični zadnji donji deo branika i zadnji spojler u boji karoserije koji se isporučuju kao standardna karakteristika. Završni elementi izduvnih cevi slobodne forme u Cerium sivoj boji zaokružuju trkački izgled.

M sportska sedišta BMW M240i G42

M Sport sedišta.

Višestruko podesiva M sport sedišta - kadice sa delimično integrisanim naslonom za glavu pružaju izvrsnu bočnu potporu vama i vašem suvozaču. Dodatno, širina naslona sedišta se može zasebno podešavati. Celokupni dizajn i crni M logotip naglašavaju atletske mogućnosti vozila.

M upravljač BMW M240i M G42

M kožni upravljač.

M kožni upravljač, sa multifunkcijskim tasterima, M oznaka i integrisani vazdušni jastuk za vozača, predstavljeno u trokrakom dizajnu. Obruč upravljača presvučen crnom „Walknappa“ kožom sa crnim šavovima i konturama za palac osigurava direktno, sportsko iskustvo upravljanja.

M osvetljeni unutrašnji ukrasni elementi BMW M240i G42

M osvetljeni unutrašnji ukrasni elementi.

Osvetljeni M unutrašnji ukrasni elementi jedinstveno prezentuju M boje, što kao rezultat ima enterijer koji će sigurno privući veliku pažnju. Obloge vrata, osvetljene u M bojama, naglašavaju ekskluzivni, sportski karakter vozila. Efekat bledenja naglašava dinamiku po kojoj su poznata najjača slova na svetu.

DETALJI O TEHNOLOGIJI.

Koncept rada, usluge i sistemi za asistenciju vozaču u novom BMW M2 Coupé, BMW M240i Coupé i BMW M240i xDrive Coupé.

Tehnologija BMW M2 automobila G87 G42
BMW Live Cockpit Professional BMW M2 automobili G87 G42

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional sa svojim velikim zakrivljenim ekranom proširuje BMW Live Cockpit Plus s head-up ekranom u punoj boji. Ovo projektuje informacije o vožnji kao što su brzina ili uputstva za navigaciju direktno u vidno polje – za bolji pregled i veću bezbednost.

BMW Operativni sistem 8 BMW M2 automobili G87 G42

Koncept ekrana specifičan za M uz BMW operativni sistem 8.

BMW operativni sistem 8 pojednostavljuje upravljanje vozilom, npr. glasom i ekranom osetljivim na dodir. Vrhunac je M-specifičan dizajn: 2D sadržaj osigurava najbolju prepoznatljivost; M logo se nalazi kao deo sadržaja. Dva M režima ROAD i SPORT stvaraju individualno, jedinstveno iskustvo u vožnji.

Ležište za bežično punjenje BMW M2 automobili G87 G42

Ležište za bežično punjenje.

Sa ležištem za bežično punjenje, svoj pametni telefon u možete puniti u pokretu bežično i stoga izuzetno komforno. U proširenom prostoru za skladištenje ima mesta i za veće uređaje – na dohvat ruke i bez dosadnih poklopaca i kablova. Induktivni sistem punjenja takođe ima ugrađeno hlađenje za zaštitu vaših uređaja od pregrevanja.

BMW Daljinska nadogradnja softvera BMW M2 automobili G87 G42

BMW daljinska nadogradnja softvera.

Najnovija verzija softvera uvek obezbeđena: Sa daljinskom nadogradnjom softvera, vaš BMW M automatski prima sve nadogradnje putem mobilnog telefona ili aplikacije My BMW. Možete jednostavno preuzeti softver sa svog pametnog telefona ili sa SIM kartice instalirane u vašem vozilu i zatim ga instalirati. To znači da takođe možete brzo i lako da aktivirate nove funkcije u svom BMW-u M.

Driving Assistant BMW M2 automobili G87 G42

Driving Assistant.

Sigurnosni paket Driving Assistant uključuje prednje upozorenje na sudar s funkcijom kočenja, pomoć pri ograničenju brzine, uključujući i ekran ograničenja brzine s indikatorom za preticanje i predupozorenjem, kao i zadnje upozorenje na nadolazeći saobraćaj pri vožnji u rikverc. Upozorenje o napuštanju trake i upozorenje o promeni trake sa aktivnim povratkom, kao i zadnje upozorenje na sudar upotpunjuju funkcije.

Parking Assistant Plus BMW M2 automobili G87 G42

Parking Assistant Plus.

Bolji pregled prilikom parkiranja i manevrisanja: Parking Assistant Plus dopunjuje standardnu kontrolu udaljenosti pri parkiranju dodatnim kamerama. Zahvaljujući panoramskom i 3D prikazu okoline vozila, možete bez napora manevrisati čak i u uskim prostorima. Ovo sprečava oštećenja pri parkiranju i nezgode u nejasnim situacijama.

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW CONNECTED DRIVE.

Pretvorite svoje putovanje u zaista impresivno iskustvo.

TEHNIČKI PODACI ZA BMW COUPE SERIJE 2 M AUTOMOBILE.

BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ I BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Snaga u kW (KS):

338 (460)

Ubrzanje 0–100 km/h za s:

4.1

Prosečna potrošnja goriva (kombinovana, WLTP) u l/100 km:

10.2–9.6*

Emisija CO2 u g/km (kombinovana, WLTP):

*Nominalne vrednosti

231–218*

Spoljašnji motiv BMW M2 automobili G87 G42
BMW CONNECTED DRIVE.

BMW CONNECTED DRIVE.

Pretvorite svoje putovanje u zaista impresivno iskustvo.

ORIGINALNI BMW DODACI I BMW M PERFORMANCE DELOVI ZA BMW SERIJE 2 COUPÉ M AUTOMOBILE.

Dodajt BMW M Performance delove da biste svom novom BMW M2 Coupé-u dali maksimalni sportski karakter – i izaberite originalnu BMW dodatnu opremu da biste konfigurisali vozilo tako da odgovara vašim ličnim potrebama.

20-Inčni i 21-inčni M Performance kovani točkovi u Cross-spoke stilu 1000 M zlatne bronzane boje BMW M2 G87

20-Inčni i 21-inčni M Performance kovani točkovi u Cross-spoke stilu.

20"/21" M Performance kovani točkovi u Cross-spoke stilu 1000 M zlatna bronzana boja. Letnji komplet guma sa sistemom za praćenje pritiska u gumama.

Pogledajte proizvod
M Performance modul izduvne cevi, titanijum BMW M2 G87

M Performance modul izduvne cevi, titanijum.

Prikaz onog šta stoji iza svega. Modul izduvne cevi M Performance napravljen od titanijuma vrhunskog kvaliteta predstavlja izuzetan vizuelni užitak.

Pogledajte proizvod
M Performance prednja rešetka od ugljeničnih vlakana BMW M240i G42

M Performance prednja rešetka od ugljeničnih vlakana.

Pokažite svoj stil: okvir M Performance prednje rešetke izrađen je od najkvalitetnijih ugljeničnih vlakana. Za posebno elegantan, sportski i individualan izgled.

Pogledajte proizvod
M Performance zadnji spojler od ugljeničnih vlakana BMW M240i G42

M Performance zadnji spojler od ugljeničnih vlakana.

M Performance zadnji spojler od ugljeničnih vlakana unapređuje vrhunski kvalitet i dinamičan izgled automobila i obezbeđuje optimizovanu aerodinamiku.

Pogledajte proizvod
M Performance zadnji difuzor od ugljeničnih vlakana BMW M240i G42

M Performance zadnji difuzor od ugljeničnih vlakana.

M Performance zadnji difuzor od ugljeničnih vlakana obezbeđuje još moderniji izgled - i doprinosi sportskom izgledu vozila.

Pogledajte proizvod
BMW krovna kutija 320 crna/titanijum srebrna BMW M240i G42

BMW krovna kutija 320 crna/ titanijum siva

BMW krovna kutija crne/ titanijum sive boje, dostupna s obe strane, zapremine 320 litara, kompatibilna sa svim BMW sistemima krovnih nosača.

Pogledajte proizvod
BMW zadnji stalak za bicikle Pro 2.0. BMW M240i G42

BMW Pro 2.0 nosač za bicikle.

Lagani, stabilni BMW zadnji stalak za bicikle Pro 2.0. za dva bicikla/e-bicikla. Njegov maksimalni teret od 60 kg je moguće kompaktno sklopiti.

Pogledajte proizvod
BMW prednje patosnice za sve vremenske uslove BMW M240i G42

BMW patosnice za sve vremenske uslove, prednje.

Savršeno postavljene BMW-ove podne prostirke za sve vremenske uslove štite prednji prostor za noge od vlade i prljavštine. U crnoj boji sa umetkom od nerđajućeg čelika.

Pogledajte proizvod

CENE, FINANSIRANJE I LIZING ZA BMW SERIJE 2 COUPE M VERZIJE.

BMW FINANSIJSKE USLUGE ZA BMW SERIJU 2 COUPÉ M AUTOMOBILE.

Finansijske usluge BMW M2 automobili G87 G42

Bilo da se radi o finansiranju ili lizingu - svaka naša ponuda je prilagođena vašim potrebama i željama.

SERVIS I KONSULTACIJE ZA BMW SERIJE 2 CABRIO M VERZIJE.

BMW SERVIS: PROACTIVE CARE (PROAKTIVNA NEGA) ZA BMW SERIJE 2 COUPÉ M AUTOMOBILE.

BMW Proactive Care (Proaktivna nega) BMW M2 G87

Proactive Care (Proaktivna nega) automatski prepoznaje sve predstojeće servise ili popravke potrebne vašem vozilu i proaktivno vas kontaktira.
 

 • Direktna pomoć od stručnjaka iz BMW-a
 • Rešavanje problema daljinskim održavanjem
 • Izbegavanje potencijalnih kvarova
 • Dodatne individualne ponude usluga
 • Besplatno kao deo aktivnog ConnectedDrive ugovora
Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW Seriju 2 Coupé M automobile, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • *Oprema je opciono dostupna

  **Oprema je dostupna u kombinaciji sa M Race Track paketom

  BMW M2 Coupé***:
  Prosečna potrošnja goriva (kombinovana, WLTP) u l/100 km: 10,2–9,6
  Emisija CO2 u g/km (kombinovana, WLTP): 231–218

  BMW M240i Coupé:
  Prosečna potrošnja goriva (kombinovana, WLTP) u l/100 km: 8,5–7,8
  Emisija CO2 u g/km (kombinovana, WLTP): 192–177

  BMW M240i xDrive Coupé:
  Prosečna potrošnja goriva (kombinovana, WLTP) u l/100 km: 8,8–8,1
  Emisija CO2 u g/km (kombinovana, WLTP): 200–185

  ***Nominalne vrednosti

  Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije koje su ovde prikazame utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. WLTP brojke uzimaju u obzir svaku opcionu opremu. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021, zvanične specifikacije postoje samo prema WLTP. Dodatne informacije o NEDC i WLTP metodama merenja mogu se naći na www.bmw.de/wltp