Tri modela BMW M2 Competition klize po trkačkoj stazi ispred noćnog gradskog pejzaža.

ISTA ULICA. DRUGAČIJA IGRA.

M87C

Sasvim nov BMW M2 Competition.

63.900 €

Cena

Benzin

Motor i vrsta goriva

ISTA ULICA. DRUGAČIJA IGRA.

M87C

Sasvim nov BMW M2 Competition.

63.900 €

Cena

Benzin

Motor i vrsta goriva

ISTA ULICA. DRUGAČIJA IGRA.Sasvim nov BMW M2 Competition.

Sportski automobil koji menja svaki put. BMW M2 Competition impresionira izuzetnom kombinacijom performansi, agilnosti i preciznosti. Uvećani otvori za vazduh u prednjem panelu ukazuju na koncentrisanu snagu novog Bi-turbo rednog 6-cilindarskog benzinskog motora od 410 ks. BMW M2 Competition je trajna garancija visokih performansi i aspiracija za postavljanje novih rekorda. Pravi M automobil, proizveden za pobednike.
 

BMW M2 Competition (2)(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,0–9,9 [9,2–9,2]
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 228–225 [210–209]

Pročitajte više

5 GLAVNIH ČINJENICA.

 • 01 Težinski optimalizovan Bi-turbo za isporuku maksimalne snage
 • 02 Izlazna snaga 302 kW (410 ks)*
 • 03 Maksimalna obrtna snaga 550 Nm*
 • 04 Od 0 do 100 km/h za 4,2 sekunde sa M DCT*
 • 05 Maksimalna brzina motora 7.600 1/min*

* Ove vrednosti su preliminarne i još nisu potvrđene. Podložne su promenama.

Pročitajte više
Dva modela BMW M2 Competition klize po trkačkoj stazi ispred noćnog gradskog pejzaža u nivou ulice.
Beli BMW M2 Competition klizi po trkačkoj stazi ispred noćne gradske siluete.

DVA TURBA. JEDAN CILJ.

Modelu BMW M2 Competition nije potrebna linija cilja da bi bio prvi. Sa ogromnim potencijalom za performanse i izuzetnom agilnošću, on ostavlja konkurenciju daleko za sobom. Dva težinski optimalizovana turbopunjača obezbeđuju da agregat visokih performansi reaguje ekstremno direktno i ispolji veoma velike sposobnosti za visoki broj obrtaja – što je savršeno za brzi sprint i sportsko skretanje za ugao. Zvuk M sportskog izduvnog sistema može se adaptirati za specifičan mod vožnje pritiskom na dugme – snažno, tako da u svakom trenutku određuje ton vožnje. Testiran na trkačkoj pisti, koncept hlađenja obezbeđuje optimalnu operativnu temperaturu dok specifično M vešanje garantuje precizno upravljanje. Vozilo za svakoga ko želi da diktira trku sa vodeće pozicije.

Dva modela BMW M2 Competition u trkačkoj situaciji noću, pogled iz kabine.
Kabina i M Sport sedišta modela BMW M2 Competition, noćna gradska silueta u pozadini.

NAJBOLJE ODGOVARA. PA ČAK I BOLJE OD TOGA.

Kabina koja je mogla da bude konstruisana i za trkačku stazu: sistematski orijentisan prema vozaču, specifičan M ekran s instrumentima ima crvene brojčanike, centralno postavljeni merač ulja i ispis M2 Competition. M kožni volan takođe je optimalizovan za vrhunske performanse. Individualni vozački profili mogu se konfigurisati dok pločice za promenu stepena prenosa sa M menjačem s dvostrukom spojnicom omogućavaju da se brzine menjaju za samo nekoliko sekundi. Opcionalna M sportska sedišta zaokružuju sveukupnu postavku. Dizajnirana u crnoj koži Dakota sa osvetljenim logom M2, ne samo što nude posebno moćan izgled već i savršenu podršku – M dizajn na liniji cilja, inspirisan trkačkim auto-moto sportom.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Ilustracije prikazuju opcionalnu opremu.

  Vrednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije koje su ovde prikazane utvrđene su u skladu saa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma na odabranom modelu.

  Vrednosti za vozila sa oznakom (2), preliminarne su.

  Vrednosti za vozila sa oznakom (3), već se zasnivaju na novim WLTP propisima i prevedeni su u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. [Što se ovih vozila tiče, kada je reč o porezima ili drugim dažbinama zasnovanim (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.]

  Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa direktivom 1999/94/EC i evropskim propisom u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnivaju se na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije u skladu sa NEDC ciklusom za klasifikaciju.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije za nove putničke automobile“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.