BMW M

POVEZANI SA SLOBODOM.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW M2 Coupe.

BMW M2 Coupe nudi neograničene mogućnosti – ne samo kada je u pitanju dinamičnost. Sa uslugama i aplikacijama možete se povezati sa vozilom: Koristiti Go Pro i BMW Laptimer aplikacije kako bi snimili vašu vožnji, uživali u vrhunskom užitku sa Online Entertainment sistemom i povećali svakodnevnu praktičnost uz pomoć saobraćajnih informacija u realnom vremenu ili usluga na daljinu.

BMW M LAPTIMER APLIKACIJA.

Uz pomoć BMW M Laptimer aplikacije, podaci o vožnji na trkačkoj stazi se mogu precizno snimiti, krivinu po krivinu i potom analizirati sa cilje poboljšana performansi vožnje. Aplikacije koristi BMW senzore kako bi prikupila detaljne podatke iz vozila i pokazuje izabrane rezultate na kontrolnom ekranu. Sistemom se rukuje putem iDrive kontrolera.

Prilikom snimanja, BMW M Laptimer aplikacija pokazuje GPS položaj, brzinu, ubrzanje, G sile, prolazno vreme i ubrzanje od određene brzine (npr, od 0 do 100 km/h). I zavisnosti od opreme vozila i modela, faktori koji se mere takođe mogu uključivati položaj pedale gasa, ugao volana, kočenje, obrtaje motora i stepen prenosa, kao i potrošnju goriva. Snimljene informacije se mogu podeili u obliku slike na socijalnim mrežama dok se memorisani podaci mogu poslati putem elektronske pošte.

GoPro App

GOPRO APLIKACIJA.

GoPro aplikacija omogućava rukovanje GoPro video kameroma, prikačenom izvan ili unutra vozila, putem kontrolnog ekrana u BMW M2 Coupe. To znači da slike i video snimci mogu biti upravljani putem iDrive kontrolera. Osim toga, takođe je moguće upaliti/ugasiti kameru purem WiFi konekcije, podesiti je ili proveriti stanje baterije.

ONLINE ENTERTAINMENT SISTEM.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaku put i svako raspoloženje. Online Entertainment funkcija nudi direktan i neograničen pristup bazi podataka sa više od 22 miliona pesama – bez korišćenja pametnog telefona i ostalih uređaja. Postoji puno muzike koja odgovara svačijem ukusu. Kada pustite pesmu ili album nekog umetnika u automobilu, taj pesma se automatski snima na interni hard disk. Radi garantovanog užitka tokom slušanja bez prekida.

Sa Online Entertainment sistemom, korisnički nalogom za internet koji traje jednu godinu se može otvoriti kod BMW muzičkog partnera, na primer Napster, koji se može koristiti u šest različitih Evropskih zmalja bez dodatnih troškova: Nemačka, Francuska, Velika Britanija; Italija, Holandija i Španija.

CONNECTED DRIVE USLUGE.

ConnectedDrive oprema formira osnovu za BMW ConnectedDrive funkcije, koje pružaju vozaču širok izbor informacija, zabave i usluga tokom vožnje.

One uključuju BMW Online funkciju, koja omogućava pristup trenutnim, lokalnim informacijama kao što je vreme, novosti i pretraga interneta uz pomoć GoogleTM pretraživača i kancelarijske funkcije. U „Aplications“ meniju, takođe je moguće sastaviti individualni komplet usluga kao što je internet kamera, parking informacije i putni vodiči.

Funkcije takođe obuhvataju udoban, bezbedan i neograničen pristup izabranih aplikacijama pametnog telefona. ConnectedDrive oprema takođe omogućava pristup BMW ConnectedDrive prodavnici, gde možete poručiti aplikacije i usluge u bilo kom trenutku na bilo kom mestu. ConnectedDrive oprema nudi još mnog sličnih opcija, praveći od svakog puta u BMW vozilu pravi užitak.

SAOBRAĆAJNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU.

Sistem saobraćajnih informacija u realnom vremenu (RTTI), vam pruža trenutne saobraćajne informacije u svakom trenutku. Tačni detalji o vremenu i trajanju gužvi se prenose u realnom vremenu kako bi vozač bio informisan, sadrže informacije u trenutnoj situaciji u saobraćaju na autoputevima, seoskim putevima ili ostalim gradskim ulicama. Inteligentna sugestija alternativnih pravaca pomaže vozaču da dođe do odredišta brzo i efikasnost. Podaci se dobijaju iz izvora kao što su anonimni profili kretanja saobraćaja iz mreže mobilnih telefona, GPS podataka flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja.

Vizuelizacija saobraćajnih informacija je optimizovana zahvaljujući prikazu puteva zelenom, žutom, narandžastom i crvenom bojom.

INTELIGENTNI POZIV U POMOĆ.

Inteligentni poziv u pomoć

INTELIGENTNI POZIV U POMOĆ.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode garantuje brzu i odgovarajuću pomoć od strane obučenog osoblja u svako doba dana i noći– na vozačevom maternjem jeziku, čak i kada se nalaze u inostranstvu. Ako se prilikom nezgode aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnih pojaseva , sistem automatski vrši poziv. Relevanti podaci kao što je tačan položaj automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za pružanje pomoći i pružiti pomoć preko telefona dok hitna služba ne stigne. Poziv u slučaju nezgode se takođe može aktivirati ručno ako drugim korisnicima puta treba pomoć.