Sasvim nov BMW M135i xDrive u boji Black Sapphire metaliziranoj, tročetvrtinski bočni pogled u vožnji.
Cena od52.270 EUR
Motor i vrsta gorivaBenzin

THE 1

BMW M

POTPUNO NOVI BMW M135i xDRIVE: 306 KS, 225 KW, 450 NM

Cena od52.270 EUR
Motor i vrsta gorivaBenzin
THE 1POTPUNO NOVI BMW M135i xDRIVE: 306 KS, 225 KW, 450 NM

Nudeći više performansi, više stila i više zabave u vožnji, potpuno novi BMW M135i xDrive nije tu da bi se takmičio – već da bi postavio nove standarde. Njegov atletski eksterijer snažno pokazuje to upadljivim detaljima kao što je dvostruka prednja rešetka u mrežastoj izvedni specifična za model M135i xDrive, M zadnji spojler i dve izduvne cevi od 100 mm. Opet, i na putu, BMW M135i xDrive određuje ton: kombinacija standardnog M Sport diferencijala, BMW xDrive, Steptronic Sport menjača i M Sport upravljanja čini ga najboljim vozilom njegove klase u smislu agilnosti i skretanja za ugao. Pokretan visokoobrtnim M TwinPower Turbo 4-cilindarskim benzinskim BMW M135i motorom ovaj pouzdani M automobil BMW serije 1 nudi performanse i dinamičnost vožnje na novom nivou.

BMW M135i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,1–6,8
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 162–155

Pročitajte više

  SOPSTVENA KLASA.

  BMW M135i xDrive potvrđuje svoje sportsko poreklo.

  M TwinPower Turbo 4-cilindarski benzinski motor modela BMW M135i xDrive sa 225 kW (306 ks).

  MOĆAN MOTOR.

  Iz zapremine od samo 1,998 litara, BMW M135i xDrive razvija impresivnih 225 kW (306 ks) i visoki obrtni moment od 450 Nm. Za te impresivne performanse odgovorna je kombinacija uvećanog turbopunjača, optimalizovanih vodova za usis vazduha, paketa hlađenja visokih performansi i M izduvne jedinice sa kontrolom ventila za vazduh.

  Sasvim nov BMW M135i xDrive u boji Black Sapphire metaliziranoj, tročetvrtinski bočni pogled u parkiranju.

  VRHUNSKA DINAMIČNOST VOŽNJE.

  Kombinacija dvofazno punjenog M TwinPower Turbo motora, 8-stepenog Steptronic Sport menjača sa brzom promenom stepena prenosa, M Sport ogibljenja sa M Sport diferencijalom kao standard i BMW xDrive omogućavaju performanse dinamične vožnje na vrhunskom nivou.

  BMW M135i xDrive enterijer sa M kožnim volanom i M Sport sedištima.

  SPORTSKI ENTERIJER.

  U enterijeru modela BMW M135i xDrive putnici mogu da očekuju vrhunski ambijent sa sportskim karakterom. Zajedno sa čvrstim prianjanjem M kožnog volana, nova M Sport sedišta osnažuju dinamičnost doživljaja vožnje, savršeno propraćenu diskretnim sjajem osvetljenih završnih elemenata unutrašnji ukrasnih lajsni. Ključni činilac kokpita orijentisanog prema vozaču je BMW Live Cockpit Professional sa dva potpuno digitalna ekrana dijagonale 10,25" – što garantuje savršen pregled.

  BMW M135i xDrive u boji Black Sapphire metaliziranoj, tročetvrtinski pogled spreda u vožnji, sa ženom u prvom planu.

  ČISTA ATLETIČNOST.

  Upadljiv, sportski, autoritativan – od široke prednje strane sa velikim usisnicima za vazduh i za model M135i xDrive specifičnom dvostrukom prednjom rešetkom u dizajnu mreže, preko dinamično oborene siluete krova sa M zadnjim spojlerom do izražajnog zadnjeg dela sa izduvnim cevima od 100 mm. U interakciji sa upečatljivim opcijama opreme standardnog paketa M Aerodynamics, dizajn eksterijera modela BMW M135i xDrive otelotvoruje vrhunski nivo atrleticizma i čisto zadovoljstvo vožnje.

  Atletska M Sport sedišta sa integrisanim naslonom za glavu u enterijeru modela BMW M135i xDrive.

  ATHLETSKA M SPORT SEDIŠTA.

  Spremite se za ozbiljnu zabavu u vožnji: ubuduće, nijedan ugao neće biti previše oštar i nijedna vožnja neće biti previše dinamična zahvaljujući ergonomski usavršenim M Sport sedištima za vozača i suvozača. Sa integrisanim naslovom za glavu i M oznakom, ona daju moćan optički akcent u enterijeru modela BMW M135i xDrive. Istovremeno, M Sport sedišta nude različite opcije postavki, dopuštajući savršeno podešavanje za tip tela i namenu.

  U SKLADU SA NJEGOVOM JAKOM STRANOM.

  Pojedinosti dizajna modela BMW M135i xDrive na eksterijeru i u enterijeru.

  Za njim se zaista svi okreću: sportski i progresivni dizajn novog modela BMW M135i xDrive mogao je gotovo da bude stvoren kako bi privlačio poglede pune divljenja rekordno brzo. Ekstremno upadljiv prednji deo sa velikim usisnicima za vazduh, istaknutom dvostrukom rešetkom u dizajnu mreže i zakošenim Adaptivnim LED farovima garantuje nezaboravan prvi utisak. Iimpresivni aluminijumski točkovi od19'' zajedno sa dinamičnim konturama naglašavaju atletski karakter vozila. Pozadi dominiraju široki zadnji panel sa difuznim izgledom i dve velike izduvne cevi od 100 mm u boji Cerium Grey. Enterijer modela BMW M135i xDrive inspiriše podjednako brzo: M Sport sedišta, osvetljeni završni elementi unutrašnjih ukrasnih lajsni i veliki Panorama stakleni krov stvaraju posebno dinamičan i velikodušan vrhunski ambijent.
  BMW M135i xDrive u boji Black Sapphire metaliziranoj, tročetvrtinski pogled spreda u vožnji, sa ženom u prvom planu.
  BMW M135i xDrive u boji Black Sapphire metaliziranoj u parkiranju, pogfled sa strane iz ptičje perspektive.
  BMW M135i xDrive u boji Black Sapphire metaliziranoj, pogled otpozadi u parkiranju.
  Vrhunski enterijer modela BMW M135i xDrive sa osvetljenim zvršnim elementima unutrašnjih ukrasnih lajsni.
  Sasvim nov BMW M135i xDrive na videu.
  BMW M135i xDrive u boji Black Sapphire metaliziranoj, tročetvrtinski pogled spreda u vožnji, sa ženom u prvom planu.

  ATLETSKI SPEKTAKL.

  Uski, precizno ocrtani Adaptivni LED farovi, upečatljiv dizajn za M specifične dvostruke prednje rešetke u dizajnu mreže i boji Cerium Grey i upadljiv za M specifičan prednji panel sa velikim usosnicima za vazduh definišu izvanredno sportski prednji deo modela BMW M135i xDrive.

  BMW M135i xDrive u boji Black Sapphire metaliziranoj u parkiranju, pogfled sa strane iz ptičje perspektive.

  DOTERANI OBLIK.

  Bočni pogled na BMW M135i xDrive odlikuje se niskim položajem na putu, moćnim oblicima i jasno definisanim vodoravnim linijama. Dodavanje tečne linije krova i izražajnih aluminijumskih točkova od 19'' proizvodi sveukupnu sliku čiste dinamičnosti.

  BMW M135i xDrive u boji Black Sapphire metaliziranoj, pogled otpozadi u parkiranju.

  SMEO FINIŠ.

  Osobeno oblikovan zadnji panel difuznog izgleda u interakciji je sa dve velike izduvne cevi od 100 mm u boji Cerium Grey, uskim LED zadnjim svetlima i zadnjim M spojlerom tako da proizvodi upečatljiv zadnji deo sa impresivno samouverenim karakterom.

  Vrhunski enterijer modela BMW M135i xDrive sa osvetljenim zvršnim elementima unutrašnjih ukrasnih lajsni.

  VRHUNSKI AMBIJENT.

  Enterijer modela BMW M135i xDrive velikodušnih proporcija ističe se svojim vrhunskim karakterom i sistematskom orijentacijom prema vozaču. Istovremeno, visokokvalitetna oprema kao što su M Sport sedišta, osvetljeni završni elementi unutrašnjih ukrasnih lajsni ili veliki Panorama stakleni krov stvaraju otvorenu, sportsku i ekskluzivnu atmosferu. Poseban doživljaj enterijera kompletiraju inovativne tehnologije kao BMW Live Cockpit Professional ili BMW Intelligent Personal Assistant.

  Sasvim nov BMW M135i xDrive na videu.

  Potrošnja goriva i emisije CO2 modela BMW M135i xDrive.

  • BMW M135i xDrive:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,1–6,8
   Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 162–155

   Na slikama se vidi opcionalna oprema, ekrani i prikazi zavise od opcija opreme.

   Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose navozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

   Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile može se naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany te na adresi https://www.dat.de/co2

   Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene natrag u vrednosti ekvivalentne sa NEDC da bi se obezbedilo poređenje između vozila. Za poreze na vozila i druge dažbine zasnovane na (makar između ostalog) emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.