Ubrzavanje 0-100 km/h za s

4,4

Kombinovana potrošnja u l/100 km

2,1

Emisija CO2 u g/km

49

Električni domet u km

do 37

Sasvim nov koncept sportskog automobila. Efikasniji – na primer zahvaljujući inteligentnoj lakoj konstrukciji sa karbonom i aerodinamičnim dizajnom. Održiviji – sa veoma efikasnom tehnologijom BMW ePogona i materijalima u unutrašnjosti pogodnim za recikliranje. Bez odricanja od dinamike i sportskog izgleda. Bez kompromisa, umesto toga sa optimalnom kombinacijom uživanja i odgovornosti u vožnji. BMW i8 je plug-in hibrid koji spaja prednosti inovativnih tehnologija elektromotora i motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Rezultat je izvanredno vozačko iskustvo – sa izuzetno niskom potrošnjom i emisijama,

IZNOVA DEFINISANI SPORTSKI AUTOMOBIL: BMW i8

Progresivno uživanje u vožnji.

BMW i8 je spreman da iz korena promeni svoju klasu vozila kao prvi sportski automobil sa vrednostima potrošnje i emisija kompaktnih kola. Snaga plug-in hibrida se krije, između ostalog, u savršenoj sinhronizovanosti elektromotora i motora sa unutrašnjim sagorevanjem, koja se vidi po maksimalnoj efikasnosti i dinamici na putu. Prvi sportski auto koji ubrzava čak i duh vremena.

Read more
BMW i8 Design

Dizajn.

Sportski automobil na prvi pogled. Krajnje nizak i širok kad se gleda spreda, ravne siluete, moćno izvajanih površina i preciznih kontura. Kad se pogleda pobliže, domišljato nov koncept vozila. Sa dizajnom posvećenim jednoj svrsi. Održivost i efikasnost u sprezi sa dinamikom i sportskim izgledom. Na putu, BMW i8 pokazuje isprepletanost tih ideala: prianja uz tle bez premca, kao što i očekujete od BMW-a.
Read more
BMW i8 Drive

Vožnja.

Kombinacija elektromotora i moćnog benzinskog motora osnova je jednog od najinovativnijih sportskih automobila našeg doba – BMW i8. Sportski karakter vozila neprestano je očigledan. Precizno isprepletani rad motora s unutrašnjim sagorevanjem i električnog pogona obezbeđuje u podjednakoj meri efikasnost i dinamičnost.
Read more
LED light design

Dizajn LED lampe sa laserom.

Opcionalni dugi farovi sa laserskom tehnologijom povećavaju domet dugog svetla i jačaju im iluminaciju. Koriste tek delić energije konvencionalnih farova
Read more