BMW i

VIŠE OD SAMO JEDNOG PARTNERA.

Mnogi putevi vode do BMW-a i.

Način na koji ljudi definišu ličnu mobilnost trenutno prolazi kroz radikalnu promenu. Proizvodi i usluge BMW i omogućavaju vizionarskim rešenjima da reagujemo na te nove izazove i zahteve. Takvo rešenje je i nova, fleksibilno projektovana prodajna mreža za vozila BMW i, koja vam daje individualnu i prikladnu podršku kao korisniku kad kupite BMW i.

Ako imate pitanja pre, za vreme ili posle kupovine vozila, nije važno da li koristite celodnevnu službu za korisnike ili savet radije tražite od posebno obučenog BMW i Partnera: centralna zamisao iza tog koncepta orijentisanog prema budućnosti jeste da vam on omogući kontakt sa BMW-om i sa ma kog mesta i u ma koje vreme.

BMW i Sales Hotline

VRUĆA LINIJA ZA PRODAJU BMW i.

Danas život više nije vezan fiksnim radnim vremenom. Sada se traži maksimalna fleksibilnost. BMW i kol-centar je savršeno pripremljen da zadovolji potrebe i želje inovativnog korisnika BMW i. Specijalno obučeni stručnjaci za proizvod na raspolaganju su 24 sata dnevno kako bi vam ponudili savete preko telefona. Štaviše, prvi put u istoriji BMW-a, sada možete da i ugovor o kupovini zaključite direktno preko telefona. Kad god poželite i gde god da ste.

Online Purchasing Request

ZAHTEV ZA KUPOVINU PREKO INTERNETA.

Pored BMW i kol-centra, celodnevni BMW i korisnički servis nudi i mogućnost slanja narudžbina preko interneta. Konfigurišite svoje BMW i vozilo iz snova preko interneta i onda pošaljite sve relevantne podatke direktno BMW-u i. Jedan od naših stručnjaka za proizvod pozvaće vas potom kako bi razjasnio sva otvorena pitanja.

Selected Partner Network

MREŽA ODABRANIH PARTNERA.

Sva BMW i vozila se prodaju preko odabranih BMW i Partnera koji se nalaze prvenstveno u oblastima velikih gradova. Ti specijalno obučeni partneri vaš su kontakt za sve usluge u vezi sa vozilima BMW i, usluge mobilnosti i BMW i ConnectedDrive usluge. Oni vam daju kompetentnu i iscrpnu podršku za sva pitanja o vozilu BMW i iz jednog izvora.

BMW Financial Services Electrify Program

BMW PROGRAM FINANSIJSKIH USLUGA ELECTRIFY.

Ovaj program se sastoji od privlačnih paketa za finasiranje, lizing, osiguranje, usluge u vezi sa vozilom i usluge mobilnosti.

BMW eLease odnosi se na individualno prilagođene ponude za lizing od za vaš BMW i8.

BMW eSelect vam nudi ponude finansiranja sa privlačnim uslovima.

Možete dopuniti svoj finansijski ili lizing ugovor sa iscrpnim BMW eCare servisnim paketom za vozila što vam omogućava da uživate u sveukupnoj zaštiti koja vas pouzdano brani od svih eventualnih događaja.

Tu je i BMW eCover, koji kombinuje individualne ponude za finansiranje i lizing sa iscrpnim servisiranjem vozila i zaštitom kroz osiguranje, optimalno prilagođen električnim vozilima.

BMW eComfort je kompletna ponuda savršeno prilagođena e-mobilnosti. Ona upotpunjuje vaš ugovor o finansiranju i lizingu dodatnim uslugama za vozilo, osiguranjem i uslugama mobilnosti.

Više informacija i individualnih ponuda možete dobiti od vašeg BMW i Partnera.*

*Molimo da imate u vidu to da ponude za BMW finansijske usluge i BMW Add-on mobilnost variraju od zemlje do zemlje. Za informacije specifične za vašu zemlju, molimo da posetite vašu lokalnu BMW internet stranicu.