PODRŠKA VAŠOJ MOBILNOSTI. NOVIM NAČINIMA, NA SVIM KANALIMA.

Sistemi konektivnosti i asistencije za vozača u novom BMW i3.

Nemojte propustiti ništa dok ste na putu. Uvek ostanite u toku sa najnovijim dešavanjima. To je upravo ono što BMW i3 nudi u svojim brojnim sistemima digitalnim servisa i asistencije za vozača. Nije nikakvo čudo da je to i dalje najbolje konektovano vozilo u svom segmentu tržišta. I zbog toga, ono asocira na opuštenu mobinost, komfor i bezbednost kao nijedno drugo vozilo.

Pročitajte više
PODRŠKA VAŠOJ MOBILNOSTI. NOVIM NAČINIMA, NA SVIM KANALIMA.Sistemi konektivnosti i asistencije za vozača u novom BMW i3.

INTEGRISANJE AMAZON ALEKSE S AUTOMOBILOM.

'Aleksa*, dodaj čaj u kesicama my spisku za kupovinu.' ili 'Aleksa, pusti neku pesmu Pink.' Sa integrisanjem the Amazon Alekse s automobilom, korišćenje glasovnog asistenta u vašem automobilu je lako, baš kao što ste navikli kod kuće. Aleksini odgovori se takođe prikazuju kao vizuelna reakcija na kontrolnom ekranu vašeg vozila.

Glasovni asistent je dostupan na odabranim tržištima. Ovaj servis uskoro stiže.

*Amazon, Alexa i svi povezani logotipi trgovčke su marke kompanije Amazon.com, Inc. Ili njenih podružnica.

KONTROLIŠI MOJ DOM.

„Da li sam isključio svetla i klimu?“ Sa servisom Kontroliši moj dom ne morate brinuti zbog takvih stvari, pošto najvažnije elemente svoje pametne kuće možete kontrolisati preko ekrana u svojim kolima. Pored toga, možete videti pregled najvažnijih informacija o svom konektovanom domu jednim pogledom. Termin je tri godine.

ČISTO ZADOVOLJSTVO PUNJENJA.

Punjenje može biti veoma zgodno i prilagođeno vama: Sa BMW Digitalnim servisom punjenja (DCS), možete automatski puniti u vreme niske tarife zasnovane na cenama vaše energije. Ovo smanjuje troškove punjenja i dopušta vam da kpodržavate upotrebu obnovljive energije.

ASISTENCIJA ZA VELIKI KOMFOR VOZAČA.

Možete se u svakom trenutku osloniti na sisteme asistencije vozaču u automobilu BMW i3. Oni vladaju situacijama kao što su saobraćajne gužve, gust saobraćaj, ili parkiranje na automatski i pouzdan način. Bezbednost i pogodnost sa najsavremenijom tehnologijom – tako da možete potpuno da se usredsredite na vožnju.

 • Driving Assistant Plus
 • Asistent za parkiranje

VAŠA DODATNA MOBILNOST.

CHARGENOW.

ChargeNow – koji vodi podružnica BMW-a sasvim u njegovom vlasništvu, „Digital Charging Solutions GmbH“ – nudi iscrpan servis za punjenje u stalno rastućoj i trenutno najvećoj svetskoj mreži javnih stanica za punjenje. Promena stanica ChargeNow mreže prikazana je u navigacionom sistemu, preko aplikacije i onlajn.

Pročitajte više

PARKNOW.

ParkNow je inovativni digitalni servis za parkiranje iz BMW Grupe koji omogućava parkiranje bez tiketa i gotovine pored puta i na parkinzima preko aplikacije. Zgodna kreni-stani funkcija sa naplaćivanjem do-u-minut znači da više nećete biti finansijski kažnjavani niti previše plaćati.

Pročitajte više

REACHNOW.

ReachNow nudi proširena OnDemand rešenja mobilnosti za BMW Grupu u SAD i Kini.

Pročitajte više

DRIVENOW.

DriveNow je fleksibilno deljenje automobila iz BMW Grupe. Kupci mogu spontano rezervisati i iznajmljivati vozila kada i gde su im ona potrebna. Dostupna vozila mogu se pronaći preko aplikacije DriveNow, vebsajta, ili direktno na ulici. Naplaćivanje vožnje uvek je zasnovana na minutima.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2

 • Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 16,3–15.2
  Električni domet u km (kombinovano): 310–285
  Električni domet prilagođen kupcu u km: do 260

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s (2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 17,2–16,1
  Električni domet u km (kombinovano): 285–270
  Električni domet prilagođen kupcu u km: do 260

  Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje en ergije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani domet uzima u obzir i dodatnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Vrednosti za vozila sa oznakom (2), preliminarne su.

  Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji goriva u skladu sa NEDC ciklusom radi klasifikacije.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije u novim putničkim vozilima“, dostupnom na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.