PRILAGOĐENE FINANSIJSKE USLUGE.

Za individualnu elektromobilnost.

BMW Finansijske usluge nude iscrpan izbor finansijskih usluga za BMW i3 koje idealno kompletiraju koncept BMW i mobilnosti. BMW Financial Services Electrify Programme obuhvata atraktivne kompletne pakete finansiranja, lizinga, osiguranja, usluga povezanih sa vozilom i usluga mobilnosti. BMW Add-on Mobility je optimalno rešenje za potrebe proširene mobilnosti i čini čitavu BMW flotu dostupno kada treba prevaljivati veće udaljenosti.

Pročitajte više
PRILAGOĐENE FINANSIJSKE USLUGE.Za individualnu elektromobilnost.

  BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAMME.

  BMW Financial Services Electrify Programme je skrojen za BMW i kupce i njihove potrebe mobilnosti. Obuhvata atraktivan paket za finansiranje, lizing, osiguranje i usluge vezane za vozilo i mobilnost. Molimo da imate u vidu to da ponude za BMW Financial Services i BMW Add-on Mobility mogu varirati od zemlje do zemlje.

  BMW I DILER U TRGOVAČKOM SEKTORU.

  BMW i DIler je kičma prodaje za BMW i: prodajna mreža se zasniva na odabranim dilerima sa iscrpnim poznavanjem stvari u vezi sa električnom mobilnošću i BMW i. Da li vas zanima da saznate nešto o našim proizvodima? Ili ste se već odlučili za kupovinu? Naši stručnjaci su tu da vam pomognu i rado će vas posavetovati.

   

  Dodatni sastavni delovi BMW i mreže jesu naše prodavnice BMW i Brenda u velikim svetskim gradovima kao što su Tokio, Pariz i Brisel, gde ćete pronaći naše najnovije modele.

  BMW I INTERAKTIVNI CENTAR ZA KUPCE (CIC)*.

  Moderan svakodnevni život više neće biti ograničen na fiksne lokacije. Maksimalna fleksibilnost je traženija nego ikada ranije. Interaktivni centar za kupce jedan je od prodajnih kanala sutrašnjice koji već danas ispunjavaju to očekivanje. On je savršeno opremljen za to da odgovori potrebama savremenog BMW i kupca. Obučeni stručnjaci za proizvode pri ruci su kako bi davali savete telefonom, imejlom, pa čak i četom uživo.

  * Nije dostupno u svim zemljama. Molimo da posetite BMW vebsajt u svojoj zemlji za više informacija ili pitajte najbližeg BMW dilera.

  BMW I ONLAJN PRODAVNICA*.

  BMW i nudi i mogućnost korišćenja naše Onlajn prodavnice tako da možete kupiti svoj lični BMW i sa samo nekoliko klikova. Konfigurišite vozilo svojih snova – kad god i gde god želite i pošaljite podatke direktno svom sledećem BMW i dileru. Naša Onlajn prodavnica otvorena je za vas po ceo dan. Pošto primimo vašu individualnu konfiguraciju, jedan od naših stručnjaka za proizvode stupiće sa vama u kontakt kako bi vam dao dodatne savete i razjasnio sva preostala pitanja.

   

  * Nije dostupno u svim zemljama. Molimo da posetite BMW vebsajt u vašoj zemlji za više informacija ili pitajte svog najbližeg BMW prodavca.

  Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (2):
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
   Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
   Potrošnja energije u kWh/100 km: 16,3–15.2
   Električni domet u km (kombinovano): 310–285
   Električni domet prilagođen kupcu u km: do 260

   Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s (2):
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
   Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
   Potrošnja energije u kWh/100 km: 17,2–16,1
   Električni domet u km (kombinovano): 285–270
   Električni domet prilagođen kupcu u km: do 260

   Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje en ergije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani domet uzima u obzir i dodatnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

   Vrednosti za vozila sa oznakom (2), preliminarne su.

   Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji goriva u skladu sa NEDC ciklusom radi klasifikacije.

   Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije u novim putničkim vozilima“, dostupnom na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.