VOZITE DALJE, BRŽE. SA ZADOVOLJSTVOM I NULTIM EMISIJAMA.

Domet, punjenje i efikasnost novog BMW i3 i novog BMW i3s.

BMW i3 ima sve što vam je potrebno za borbu protiv izazova moderne mobilnosti – i za to da ih savladate u tišini. On se puni do 80 procenata visokonaponske baterije na stanici za brzo punjenje za oko 45 minuta. Njegovo inteligentno upravljanje energijom čini ga fleksibilnim i veoma efikasnim, kako u gradskom saobraćaju, tako i na dužim putovanjima.

Pročitajte više
VOZITE DALJE, BRŽE. SA ZADOVOLJSTVOM I NULTIM EMISIJAMA.Domet, punjenje i efikasnost novog BMW i3 i novog BMW i3s.

SNAŽNIJE. DUŽE. DALJE.

Nikad nije bilo toliko lako dospeti hitati napred: BMW i3 može pokriti 260 kilometara dnevno sa svojim proširenim dometom. Nova baterija visokih performansi sada snabdeva elektromotor sa još više energije – i dobićete još više zadovoljstva u električnoj vožnji.

PUNITE BRZO I LAKO, SVUGDE.

Punjenje nikad ranije nije bilo ovako jednostavno: Opcije inteligentnog punjenja modela BMW i3 dopuštaju fleksibilnost i pogodnost na najvišem nivou. Sa digitalnim servisima možete planirati proces punjenja jasnije nego ikad pre – bez obzira na to da li ste kod kuće ili napolju u pokretu.

 • Kućno punjenje
 • BMW Digitalni servis punjenja: inteligentno punjenje
 • Javno punjenje

KONEKTIVNOST I ASISTENCIJA ZA VOZAČA.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 16,3–15.2
  Električni domet u km (kombinovano): 310–285
  Električni domet prilagođen kupcu u km: do 260


  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s (2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 17,2–16,1
  Električni domet u km (kombinovano): 285–270
  Električni domet prilagođen kupcu u km: do 260


  Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje en ergije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani domet uzima u obzir i dodatnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Vrednosti za vozila sa oznakom (2), preliminarne su.

  Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji goriva u skladu sa NEDC ciklusom radi klasifikacije.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije u novim putničkim vozilima“, dostupnom na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.