VOZITE DALJE, BRŽE. SA ZADOVOLJSTVOM I NULTIM EMISIJAMA.

Domet, punjenje i efikasnost novog BMW i3 i novog BMW i3s.

BMW i3 ima sve što vam je potrebno za borbu protiv izazova moderne mobilnosti – i za to da ih savladate u tišini. On se puni do 80 procenata visokonaponske baterije na stanici za brzo punjenje za oko 45 minuta. Njegovo inteligentno upravljanje energijom čini ga fleksibilnim i veoma efikasnim, kako u gradskom saobraćaju, tako i na dužim putovanjima.

Pročitajte više
VOZITE DALJE, BRŽE. SA ZADOVOLJSTVOM I NULTIM EMISIJAMA.Domet, punjenje i efikasnost novog BMW i3 i novog BMW i3s.

SNAŽNIJE. DUŽE. DALJE.

Nikad nije bilo toliko lako dospeti hitati napred: BMW i3 može pokriti 260 kilometara dnevno sa svojim proširenim dometom. Nova baterija visokih performansi sada snabdeva elektromotor sa još više energije – i dobićete još više zadovoljstva u električnoj vožnji.

PUNITE BRZO I LAKO, SVUGDE.

Punjenje nikad ranije nije bilo ovako jednostavno: Opcije inteligentnog punjenja modela BMW i3 dopuštaju fleksibilnost i pogodnost na najvišem nivou. Sa digitalnim servisima možete planirati proces punjenja jasnije nego ikad pre – bez obzira na to da li ste kod kuće ili napolju u pokretu.

 • Kućno punjenje

  Sa zidnim punjačima BMW i Wallbox, BMW i Wallbox Plus i BMW i Wallbox Connect možete puniti svoj BMW i3 kod kuće bezbedno, brzo i komforno. Za oko tri sata, baterija će biti dopunjena do 80% kapaciteta. Ovo je moguće zahvaljujući trofaznoj struji punjenja iz novog zidnog punjača BMW i Wallbox do 11 kW* za BMW i3. Sa službom ugradnje BMW i, ugradnju vašeg zidnog punjača BMW i Wallbox obaviće kvalifikovani stručnjaci.

  Za još veću održivost, imate opciju korišćenja zelene energije i solarne energije koju ste sami proizveli.

  * Wallbox ima kapacitet punjenja do 22 kW.

 • BMW Digitalni servis punjenja: inteligentno punjenje

  Punjenje može biti veoma zgodno i prilagođeno vama: Sa BMW Digitalnim servisom punjenja (DCS), možete automatski puniti u vreme niske tarife zasnovane na cenama vaše energije. Ovo smanjuje troškove punjenja i dopušta vam da podržavate upotrebu obnovljive energije. DCS kontroliše proces punjenja nezavisno i obezbeđuje da vaše vozilo bude potpuno napunjeno u željeno vreme polaska. Još održivije, možete puniti ako tako više želite energijom koju ste proizveli iz sopstvenih solarni panela i BMW i Wallbox Connect. DCS olakšava održivu upotrebu obnovljivih energija potpuno transparentno.BMW Charging Portal vam pruža uvid u trenutni plan punjenja i utrošenu energiju, tako da komforno možete učitati istorijat svog punjenja.

 • Javno punjenje

  Postoje mnogi razlozi za vašu vožnju unaokolo u svom modelu BMW i3 – i jednako mnogo prilika da ga punite tamo gde se nalazite. Najpre, ono prakitčno: sa vozilom BMW i3, možete koristit javne stanice za punjenje sa bilo naizmeničnom (AC), bilo jednosmernom strujom (DC). To vam daje više elastičnosti i omogućava da punite vozilo što je moguće brže. Ovo je zato što na javnim DC stanicama za punjenje, energija se prenosi direktno u visokonaponsko skladište baterije vozila konstantnim protokom struje. To omogućava da se BMW i3 puni do 80% za oko 45 minuta. Alternativno, možete puniti svoj BMW i3 i na AC stanici za punjenje do 80% za oko tri sata. Tako, javne AC stanice za punjenje posebno su pogodne tokom dugih perioda parkiranja vozila, na primer tokom vašeg odlaska u kupovinu.

KONEKTIVNOST I ASISTENCIJA ZA VOZAČA.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 16,3–15.2
  Električni domet u km (kombinovano): 310–285
  Električni domet prilagođen kupcu u km: do 260


  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s (2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 17,2–16,1
  Električni domet u km (kombinovano): 285–270
  Električni domet prilagođen kupcu u km: do 260


  Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje en ergije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani domet uzima u obzir i dodatnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Vrednosti za vozila sa oznakom (2), preliminarne su.

  Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji goriva u skladu sa NEDC ciklusom radi klasifikacije.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije u novim putničkim vozilima“, dostupnom na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.