MUNJEVITO-BRZ. I NABIJEN EMOCIJAMA.

Novi BMW i3s.

Ako sportska i emisija lišena vožnja predstavlja budućnost, onda je BMW i3s to postigao već odavno. I kreće odmah. Sa impresivnih 3,7 sekundi od 0 to 60 km/h, tipičnim osećajem jedne papučice, i progresivnim dizajnom, on oslobađa dinamičnost sportskog automobila. Emocije pod električnom strujom doživljavaju se sa svakim metrom.

Pročitajte više
MUNJEVITO-BRZ. I NABIJEN EMOCIJAMA.Novi BMW i3s.

SPORTSKE PREČICE.

Širi: prednji spojler, uključujući prekrivač branika u visokom sjaju. Više sportski: crna udubljenja za točkove i ekskluzivni 20" aluminijumski točkovi sa novim dizajnom felni. Karakterističniji: zadnji kraj, sa izoštrenim konturama i 40 milimetara širokim obrubom. Još brži i emocionalniji: vožnja u modelu BMW i3s.

Pročitajte više

SPORTSKE PREČICE.

FINANSIRANJE I KUPOVINA

Potrošnja goriva i emisije CO2

 • Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 16,3–15.2
  Električni domet u km (kombinovano): 310–285
  Električni domet prilagođen kupcu u km: do 260

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s (2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 17,2–16,1
  Električni domet u km (kombinovano): 285–270
  Električni domet prilagođen kupcu u km: do 260

  Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje en ergije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani domet uzima u obzir i dodatnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Vrednosti za vozila sa oznakom (2), preliminarne su.

  Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji goriva u skladu sa NEDC ciklusom radi klasifikacije.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije u novim putničkim vozilima“, dostupnom na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.