The all-electric BMW i3

NOVI OBLIK ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI.

BMW i

Sasvim električni BMW i3.

NOVI OBLIK ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI.

Sasvim električni BMW i3.

NOVI OBLIK ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI.Sasvim električni BMW i3.

Svet je u pokretu, baš kao i mi. Kretanje podrazumeva promenu, a promena je uzbudljiva. Sve više i više ljudi širom planete dovodi u pitanje svoje vrednosti i razmišlja o tome kako bi mogli da žive osvešćeniji.

Kod modela BMW i, ova promena u načinu razmišljanja dovela je do novog doba u kojem se vozila, prvi put u istoriji, razvijaju od samog početka sa ekološki održivom mobilnošću na umu. U tom kontekstu, BMW i3 je više od automobila. On je dokaz da se odgovornost i zadovoljstvo u vožnji uzajamno nadopunjuju do savršenstva. Vreme je da predvodimo primerom. I da doživimo novi oblik zadovoljstva u vožnji.

Read more
BMW i

KAKAV JE OSEĆAJ VOZITI BMW i3?

Da li ste se oduvek pitali kakav je osećaj voziti BMW i3? Otkrijte to sami pomoću BMW i3 Experience. Pogledajte video snimke iz Milana, Londona, Berlina i Osla.

Read more

DA BISTE KRČILI NOVE STAZE MORATE SE USUDITI DA MISLITE DRUGAČIJE.

U skladu sa pionirskim duhom BMW Grupe, brend BMW ima dugu tradiciju razvoja koji krči put za sve. Ali sa brendom BMW i, BMW Grupa je načinila naročito odlučan korak u budućnost. BMW i može da prati svoje korene natrag do 2007. godine i „projekta i“ – projekta koji je doveo u pitanje same temelje decenija proizvodnje automobila kao i osnovni koncept samog automobila, kako bi utro put progresu u novim pravcima i definisao koncept mobilnosti otporan na budućnost.

Razvoj BMW i3.

Praktični test.

The Born Electrics

ROĐENI ELEKTRIČNI.

BMW i

ROĐENI ELEKTRIČNI.

Otkad je BMW i nastao 2013. godine, električni pioniri širom sveta vozili su, živeli i delili našu viziju buduće mobilnosti. Na platformama društvenih medija oni otvaraju svoj lični prostor, pričaju nam svoje električne priče i dele trenutke svakodnevnog života sa automobilima BMW i3.

Read more
Innovation and the city

INOVACIJE I GRAD.

INOVACIJE I GRAD.

Sasvim električni BMW i3 je najbolji prvi model serijske proizvodnje na svetu dizajniran za ekološku održivost u svakoj fazi, od razvoja automobila pa do njegove proizvodnje i svakodnevne upotrebe. Kao sasvim električni automobil, on uopšte ne proizvodi štetne emisije i ne generiše nikakve mirise na mestu korišćenja – zbog čega je savršeni saputnik po gradu.

Ali BMW i3 nije samo zeleni automobil. Sa ovakvom agilnošću i ubrzanjem – potrebno je samo 7,3 sekunde za njegov sprint od 0-100 km/h – on ponajpre pruža izuzetno uživanje u vožnji. Za kretanje iz nepomičnog položaja, samo blago pritisnite akcelerator i BMW i3 će ubrzati snažno i gotovo bešumno.

Read more

ROĐEN ELEKTRIČAN.

Saznajte više o vizionarskom konceptu mobilnosti vozila BMW i.

BMW ePogon.

Doživite čisto uživanje u električnoj vožnji: inovativni BMW ePogon dovodi vas do odredišta dinamično i bez štetnih emisija.

Domet.

BMW i3 (94 Ah) ima praktičan električni domet do 200 km.

Održivost.

Potpuno ubedljiv: čitava proizvodnja i životni ciklus modela BMW i3 u potpunosti su zamišljeni tako da budu ekološki održivi.

Punjenje.

I kod kuće i na putu: zahvaljujući inovativnom konceptu punjenja, možete „dopuniti“ BMW i3 za samo nekoliko sati.

VODIČ ZA BRZI POLAZAK.

Otkrijte novi oblik uživanja u vožnji: Vodič za brzi polazak daje vam obilje informacija o sasvim električnom modelu BMW i3.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (60 Ah):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 12,9

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (94 Ah):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (60 Ah) sa produživačem dometa:
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 13
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinovano): 13,5
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0,6

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (94 Ah) sa produživačem dometa:
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 12* / 13**
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinovano): 11,3* / 11,9**
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0,6

  * Skup točkova 1: točkovi 19‘‘
  ** Skup točkova 2: točkovi 20“ zimske gume

  Vrednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije zavise od izabrane veličine točkova i guma.

  Domet vožnje zavisi od različitih činilaca, pogotovo: od ličnog ponašanja u vožnji, odabrane trase, vremenskih prilika, upotrebe grejanja/hlađenja i prethodne klimatizacije.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Novim smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 putničkih automobila“, koje se besplatno mogu dobiti na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.