BMW i

ODRŽIVA SVEOBUHVATNA PODRŠKA.

Dodaci i servisi za BMW i3.

BMW i je razvio održivi koncept servisa koji garantuje pouzdanu sveobuhvatnu podršku pre, za vreme i posle kupovine modela BMW i3. Ono na šta još možete da se oslonite: održivo proizvedeni dodaci sa inteligentnim funkcijama u dizajnu BMW i.

Read more

Originalni BMW i dodaci.

Rešenja sa inteligentnim dodacima razvijena su za BMW i3 koji primenjuje filozofiju „manje je više“ i koristi visokokvalitetne, održive materijale. Doživite uzbuđenje funkcionalnosti i dizajnerskog jezika modela BMW i.

 • BMW i Wallbox i BMW i Wallbox Pro

  Avangardni i ergonomski dizajnirani BMW i Wallbox i BMW i Wallbox Pro jesu kućne stanice za punjenje za BMW i3 koje omogućuju naročito brzo i zgodno punjenje. U poređenju sa standardno isporučivanim kablom za punjenje, postupak punjenja modela BMW i3 ponovo se smanjuje za oko 30%. Funkcija i rad oba zidna punjača BMW i Wallbox u potpunosti su u skladu sa vozilima BMW i. Pored standardne verzije BMW i Wallbox, BMW i Wallbox Pro nudi brojne funkcije udobnosti, među kojima i punjenje samogenerisanom solarnom energijom.

  Instalacija uređaja BMW i Wallbox ili BMW i Wallbox Pro se obavlja, ako to želite, posle iscrpne konsultacije i individualne provere na licu mesta pri čemu se kućni električni sistem može proširiti, ako je to neophodno. Ovo vam omogućava da primate kompletan servis iz jednog izvora. Zgodno je to što je BMW i ujedno odgovoran za servisiranje posle prodaje.

  Sa prethodnom onlajn proverom, možete proveriti da li su zahtevi za ugradnju uređaja BMW i Wallbox ili BMW i Wallbox Pro prikladni.

 • AC kabl za brzo punjenje (Javno punjenje)

  AC kabl za brzo punjenje pomaže da se baterija na javnim stanicama za punjenje puni i do tri puta brže – u zavisnosti od lokalne električne infrastrukture – i, zahvaljujući njegovoj dobroj spiralizaciji, posebno je lak za rukovanje.

 • Patosnica za sve vremenske prilike

  Precizno dimenzionirana patosnica za sve vremenske prilike u 3D izvedbi skladno se uklapa u inovativni dizajn prostora za noge i savršeno odgovara unutrašnjosti modela BMW i. Materijal otporan na prljavštinu i vodu nudi sigurno držanje zahvaljujući sistemu zadržavanja testiranom u BMW-u i sastoji se od novorazvijene i održive kombinacije plastičnih materijala koji se 100% mogu reciklirati. A otpad koji nastane za vreme proizvodnje takođe se 100% reciklira.

 • Zaštitna torba

  Atraktivna zaštitna torba u dizajnu BMW i savršena je za čuvanje kabla, alata i proizvoda za negu automobila. Otporna torba lepo staje u odeljak prtljažnika ispod prednje haube modela BMW i3 tako da ju je izuzetno lako, čisto i zgodno vaditi i vraćati na mesto. I kabl za punjenje i konektori efikasno su zaštićeni od prašine i prskanja vode. Uz zaštitnu torbu idu i zasebni organizator i originalne BMW radne rukavice.

 • Kutija na sklapanje

  Praktična kutija na sklapanje u dizajnu BMW i napravljena je od visokokvalitetne tekstilne tkanine proizvedene od recikliranih polietilenskih boca i savršeno staje u prtljažnik modela BMW i3, olakšavajući smeštaj predmeta zaštićenih od klizanja. Prtljažnik je ujedno efikasno zaštićen od prljavštine. Jednostavni i inteligentni mehanizam rasklapanja štedi prostor kada je kutija rasklopljena; kada se sklopi, staje u sva kolica za kupovinu i pomaže da vam predmeti ostanu organizovani pomoću dva velika odeljka i dva mala odeljka za ključeve.

Wallbox Installation Service

Servisi povezani sa uređajima BMW i Wallbox i BMW i Wallbox Pro.

Služba za ugradnju uređaja Wallbox postaraće se za kompletnu ugradnju uređaja BMW i Wallbox ili BMW i Wallbox Pro kod vaše kuće posle besplatne prethodne onlajn provere vašeg električnog sistema. Zahvaljujući našoj prethodnoj onlajn proveri, možete sasvim lako da sami proverite da li je vaš kućni električni sistem pogodan za ugradnju uređaja BMW i Wallbox ili BMW i Wallbox Pro.

 • Usluga ugradnje uređaja BMW i Wallbox

  BMW i nudi atraktivnu sveobuhvatnu uslugu ugradnje uređaja BMW i Wallbox ili BMW i Wallbox Pro: sa prethodnom onaljn proverom, možete brzo videti da li je ugradnja moguća. Vaš BMW i Partner može da obavi taj brzi test, ako je neophodno. Provera za ugradnju uređaja BMW i Wallbox, koju možete naručiti od svog BMW i Partnera, osiguraće da vaša električna instalacija i situacija primene omoguće ugradnju. Poslednji korak u ugradnji uređaja BMW i Wallbox ili BMW i Wallbox Pro preko službe za ugradnju uređaja Wallbox možete naručiti od svog BMW i Partnera, i taj korak obavlja odabrani vrhunski partner. Ukoliko želite, kao dodatak tom zgodnom rešenju, možete zaključiti i ugovor o isporuci električne energije sa isporučiocem održive energije kako biste omogućili da se vaš BMW i3 puni ekološki generisanom električnom energijom.

BMW i ServiceInclusive

BMW i Service Inclusive.

BMW i Service Inclusive produžava BMW i servise za pomoć radi bezbrižne vožnje tako što obuhvata i iscrpni paket održavanja i popravki. Jednim plaćanjem obezbeđujete brojne BMW i usluge uključujući originalne BMW i delove – kod svih uključenih BMW i Partnera širom sveta. To vam daje potpunu transparentnost troškova i štiti vas od povećanja cena ili neočekivanih izdataka u čitavom periodu vašeg ugovora. Svaki paket BMW i Service Inclusive validan je od dana prve registracije vozila i završava se čim istekne važenje vašeg ugovora ili se dosegne ugovorena kilometraža.

Gotovo da se ne mora ni pominjati da je proširenje kilometraže, trajanja i sadržine vašeg portfelja proizvoda moguće u svakom trenutku. A ako prodate svoje vozilo, vaš paket BMW i Service Inclusive se prenosi na novog vlasnika. Vaš BMW i Partner će vam rado dati više informacija o obimu pruženih usluga.

 • Paket BMW i Service Inclusive

  Sa proverom vozila prema servisnoj evidenciji kao i zamenom mikro filtera i tečnosti za kočnice, BMW i Service Inclusive pokriva sve osnovne servisne i radove održavanja. Ako je vaš BMW i3 opremljen produživačem dometa, paket pokriva i servisiranje motornog ulja (uklj. dopune) kao i servisiranje filtera za gorivo, filtera za vazduh i svećica – što je prvi korak prema neograničenom uživanju u vožnji.

 • Paket BMW i Service Inclusive Plus

  Paket BMW i Service Inclusive Plus garantuje beskrajno uživanje u vožnji. On nudi sadržinu paketa BMW i Service Inclusive plus popravke od habanja za kočione pločice i kočione diskove, kao i godišnju zamenu metlica brisača.

BMW Ad-On Mobility

BMW ADD-ON MOBILNOST.

BMW Add-on mobilnost daje vam slobodu kretanja koja vam je potrebna. Za svakodnevne aktivnosti, možete uživati u svojoj gradskoj mobilnosti u njenom najinovativnijem obliku za volanom svog modela BMW i3. Ako želite da prevaljujete veće udaljenosti ili vam je potrebno više prostora za određena putovanja, jednostavno pređite na konvencionalni BMW model.

BMW i Assistance services

Pomoćni servisi BMW i.

Pomoćni servisi BMW i obezbeđuju širok raspon usluga koje su specifično razvijene za sasvim električna vozila i omogućavaju vam da uživate u svakom putovanju čak i pre nego što sednete u BMW i3. Servisna podrška BMW i ConnectedDrive omogućava vam ne samo da pratite nivo punjenja baterije i sam proces punjenja, već je primenjena i u BMW i Navigaciji za nadziranje i uzimanje u obzir dometa i spoljnih činilaca poput saobraćaja na trenutno odabranoj trasi. A ukoliko vam ikad usput zatreba pomoć, mobilni servisi mogu čak i da vam pruže uslugu mobilnog punjenja za slučaj ispražnjene visokonaponske baterije.

 • BMW Teleservisi

  BMW Teleservisi su iscrpni paket usluga za korisnika pomoću kojeg je BMW i3 u mogućnosti da komunicira sa vozačem ili sa BMW i Partnerom direktno kako bi ga obavestio o predstojećem održavanju ili neophodnom servisiranju i neposredno preneo relevantne podatke. Vozač je automatski obavešten kada postane neophodno zakazati servis i on je u mogućnosti da stupi u kontakt sa BMW i Partnerom u svakom trenutku i manuelno prenese podatke o vozilu. To omogućava da svi eventualni problemi budu ili brzo rešeni direktno preko telefonskog poziva, ili kod BMW i Partnera.

 • Pomoćnik za mobilnost

  Ostanite mobilni u svakoj situaciji sa BMW i. Čak i u slučaju servisa ili popravke, obezbeđena je zamena za mobilnost,odn. karte za javni prevoz, kuponi za taksi, šatl usluge ili zamenska vozila. Sa uslugom preuzimanja i isporuke, možete imati koristi i ukoliko sledeći BMW i Partner nije toliko blizu.

  Kupovinom modela BMW i3, automatski imate na raspolaganju iscrpni paket BMW i Mobile Care. On obezbeđuje da vam kompetentna pomoć bude na raspolaganju preko telefona za svaki nepredviđeni događaj koji bi mogao da utiče na vozilo ili infrastrukturu za punjenje i pruža brzu pomoć na vašoj lokaciji, ako je potrebno. U slučaju hitnosti, vozilo se ponovo puni direktno na licu mesta i prevozi do sledeće stanice za punjenje ili, ako je to neophodno ili tako želite, direktno do BMW i Partnera. Zahvaljujući iscrpnoj ponudi za zamensku mobilnost, ostaćete isto tako mobilni bez ograničenja u takvom slučaju.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (60 Ah):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 12,9

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (94 Ah):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (60 Ah) sa produživačem dometa:
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 13
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinovano): 13,5
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0,6

  Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (94 Ah) sa produživačem dometa:
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 12* / 13**
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinovano): 11,3* / 11,9**
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0,6

  * Skup točkova 1: točkovi 19‘‘
  ** Skup točkova 2: točkovi 20“ zimske gume

  Vrednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije zavise od izabrane veličine točkova i guma.

  Domet vožnje zavisi od različitih činilaca, pogotovo: od ličnog ponašanja u vožnji, odabrane trase, vremenskih prilika, upotrebe grejanja/hlađenja i prethodne klimatizacije.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Novim smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 putničkih automobila“, koje se besplatno mogu dobiti na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.