BMW Serija 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina siva boja, čovek ispred BMW-a, tročetvrtinski prednji prikaz nepomičnog vozila
Cena od69.950 EUR
Potrošnja goriva, kombinovano8,4 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizel

THE 6

BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Cena od69.950 EUR
Potrošnja goriva, kombinovano8,4 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizel
THE 6BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

 

Sofisticiran u svakom pogledu: BMW Serije 6 Gran Turismo predstavlja elegantan i jedinstven dizajn, sveukupni komfor u vožnji i samouverenu dinamičnost vožnje. Eksterijer se ističe novim oblikom prednje rešetke i modifikovanim dizajnom farova koji je ključni element individualne optike vozila, tako da ono izgleda još progresivnije. Enterijer otkriva luksuzni utisak prostranosti, rafiniran materijalima visokog kvaliteta i inovativnim elementima. U kombinaciji sa savršeno podešenom dinamikom vožnje, svako putovanje vozilom BMW Serije 6 Gran Turismo jednostavno izgleda prekratko.

Pročitajte više

DIZAJN BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Jedinstveno elegantan: dizajn eksterijera vozila BMW Serije 6 Gran Turismo impresionira dinamičnim izgledom i izuzetnim karakterom. Uglastiji oblik prednje rešetke zajedno sa modifikovanim dizajnom farova daje vozilu spreda upadljivo lice i kristalno jasan fokus. Uprkos velikodušnim dimenzijama, tečna linija i moćan dizajnerski jezik otkrivaju sportske ambicije vozila BMW Serije 6 Gran Turismo, koje se nastavljaju preko krova u stilu kupea sve do naglašene širine pozadi sa izduvnim cevima u slobodnoj formi. Elegantan i prostran enterijer nudi vrhunski komfor i svojim detaljima visokog kvaliteta, poput kožnog sportskog volana ili kontrola u crnoj boji visokog sjaja, pruža dinamične i elegantne elemente.

Pročitajte više

IMPRESIVNE KARAKTERISTIKE DIZAJNA.

Panoramski stakleni krov BMW Serija 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 unutrašnjost

Panoramski stakleni krov.

Kada je otvoren, panoramski stakleni krov obezbeđuje puno svežeg vazduha. Zatvoren, stvara svetlu atmosferu u kabini. Otvara se i zatvara automatski klikom na dugme ili preko ključa vozila, te je opremljen sa kliznim i podiznim funkcijama i zaštitom od sunca i vetra.
M Sport kočnice BMW Serija 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 bliži prikaz točka

M Sport kočnice.

M sportska kočnica s višeklipnim kočionim kleštima tamno plave boje s M oznakom osigurava izuzetne performanse kočenja. Kočnice su prilagođene visokom dinamičkom potencijalu vozila, omogućavajući izraženi sportski stil vožnje uz odlične performanse na mokrim podlogama.
Keramički elementi oko komandi BMW Serija 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 unutrašnjost

Keramički završni elementi za komande.

Ekskluzivni keramički završni elementi za komande kao što su ručica menjača i točkići za temperaturu i jačinu zvuka, obezbeđuju posebno visokokvalitetan i luksuzan izgled.

DIGITALNE TEHNOLOGIJE MODELA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Funkcije za zabavu i poslovanje, digitalne usluge i inteligentni sistemi pomoći vozaču.

Informacioni displej BMW Serija 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost
Driving Assistant Professional BMW Serija 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional se tokom vožnje brine o vašem komforu i bezbednosti u svim kritičnim i monotonim situacijama. Pored funkcije asistencije u vožnji, uključuje i asistenciju upravljanja i kontrole trake sa proširenim funkcijama, asistenciju za hitno zaustavljanje i asistenciju za zadržavanje trake sa aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
Rikverc asistent BMW Serija 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost

Rikverc asistent.

Opcija rikverc asistent (Reversing Assistant) pamti poslednjih 50 m pređenog puta pri kretanju unapred do brzine 35 km/h, tako da vam po potrebi može pomoći za vožnju unazad. Ne morate upravljati i možete se usredsrediti na nadgledanje okoline vozila.
BMW Laserska svetla BMW Serija 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina sive boje

BMW Laserska svetla.

U laserskom režimu dugih svetala, BMW Laserlight laserska svetla osvetljavaju do 650 m, gotovo dvostruko više od uobičajenih svetala. Bolja vidljivost u mraku značajno povećava bezbednost. Plavi akcenti i natpis „BMW Laser“ na prednjim svetlima takođe naglašavaju tehnološke standarde i sportski karakter vozila.
BMW Live Cockpit Professional BMW Serija 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost

BMW Live Cockpit Professional.

The BMW Live Cockpit Professional sa funkcijom navigacije sačinjen je od dva veoma kvalitetna displeja visoke rezolucije, pri čemu je 12,3-inčni Kontrolni displej osetljiv na dodir, a instrument tabla sa dijagonalom od 12,3-inča je potpuno digitalizovana. BMW Operativni sistem 7 može da se podesi preko iDrive kontrolera[1].

Integracija pametnog telefona BMW Serija 6 Gran Turismo G32 2020 unutrašnjost

Integracija pametnog telefona.

Zašto ostati bez karakteristika pametnog telefona u svom BMW-u kada možete nastavite sve kao i obično? Integraciju vašeg pametnog telefona u vozilo podržava Apple CarPlai® i Android Auto® putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vozila. Ovo vam omogućava udobno korišćenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.
BMW Serije 6 Gran Turismo G32 Digitalni ključ

BMW Digitalni ključ

BMW digitalni ključ pretvara vaš kompatibilan pametni telefon[2] u ključ kojim otvarate vaše vozilo. Da biste otključali, jednostavno držite pametni telefon pored ručke na vratima; pre nego što pokrenete svoj BMW, postavite ga na ležište za pametni telefon. Pored toga, možete da podelite digitalni ključ sa još pet prijatelja, pa čak i da ograničite maksimalnu brzinu - što je idealno za neiskusne vozače.

VOZNA DINAMIKA SERIJE 6 GRAND TURISMO.

Efikasni motori, inteligentni pogon na sva četiri točka i tehnologije vešanja koje obezbeđuju udobnost, kratak pregled.

Izuzetno dinamičan i udoban: BMW Serija 6 Gran Turismo objedinjuje savršeno podešene komponente vešanja u tehnologiju orijentisanu k budućnosti. U kombinaciji sa efikasnim i uravnoteženim 6-cilindričnim dizel motorom ili 6-cilindričnim benzinskim motorom sa slobodnim brojem obrtaja i velikim obrtnim momentom, eliminišu se sve moguće prepreke kada je reč o vašem potpunom užitku tokom kratkih i dužih putovanja.
Integrisano aktivno upravljanje BMW 6er Gran Turismo G32 2020 tročetvrtinski prednji prikaz vozila

Integrisano aktivno upravljanje.

Integrisano aktivno upravljanje kombinuje podršku, koja varira u zavisnosti od ugla upravljanja na prednjoj osovini, pri čemu zadnji točkovi takođe doprinose upravljanju. Pri nižim brzinama nudi veću upravljivost i agilnost okretanjem zadnjih točkova nasuprot prednjih točkova. Počevši od 60 do 80 km/h, zadnji točkovi se okreću paralelno sa prednjim točkovima, kako bi se povećala stabilnost i udobnost u vožnji.
xDrive BMW Serija 6 Gran Turismo G32 2020 bliži prikaz

BMW xDrive.

Inteligentni sistem pogona BMW xDrive glatko i promenljivo raspoređuje pogonsku snagu na prednje i zadnje točkove i obezbeđuje dodatno prianjanje, dinamičnost i sigurnost u svakoj situaciji. Za još bolju okretnost, elektronska kontrola distribucije snage, vodi računa da u krivini ne dođe do pre ili podupravljanja.

MODELI BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO:

BMW Serija 6 Gran Turismo.

U verziji sa osnovnom opremom, BMW Serija 6 Gran Turismo inspiriše svojom svestranošću i raznolikim spektrom funkcionalnih karakteristika za poboljšanje udobnosti i bezbednosti.
 • Prilagodljivi LED farovi
 • Sportski kožni upravljač
 • Automatska klima, 2-zonska kontrola.
 • Automatsko upravljanje vratima prtljažnika
 • Parking Udaljenost Kontrola (Park Distance Control - PDC)
BMW Serija 6 Gran Turismo 620d 2020 osnovna oprema Mineralno bela metalik boja

Luxury Line.

Luxury Line prikazuje elegantnu stranu vozila. Elegantni dizajnerski elementi izrađeni od hroma visokog sjaja daju eksterijeru ekskluzivan izgled. Moderan utisak prisuran je i u enterijeru. U ovom slučaju, prvoklasne kožne presvlake i visokokvalitetni ukrasni elementi odišu luksuzom.
 • 19-inčni višekraki točkovi od lakih legura 644, Ferric sive boje, visokog sjaja
 • Hromirani elementi dizajna visokog sjaja
 • Sedišta od kože 'Dakota' sa šavovima specifičnim za liniju i kožnim šavovima; druge presvlake su dostupne
 • Unutrašnji ukrasni elementi, ukrasne lajsne od finog drveta 'Fineline' Ridge sa naglašenim ukrasnim lajsnama u boji Pearl Chrome; drugi ukrasni elementi su dostupni
 • Promenljivo ambijentalno osvetljenje u šest boja uključujući funkciju svetlosnog tepiha dobrodošlice
BMW Serija 6 Gran Turismo G32 640d xDrive 2020 Luxury Line Dravit sive boje tročetvrtinski prednji prikaz

M Sport paket.

M Sport paket obezbeđuje vozilu sportski karakter. Svojim sportskim elementima dizajna napred i pozadi, vozilo deluje još moćnije. Dinamičan profil zaokružuju ekskluzivna boja karoserije, sportski M točkovi od lakih legura i brojni detalji u enterijeru.
 • 19-inčni M dvokrati točkovi od lakih legura 647 M sa različitim gumama
 • M Aerodynamics paket sa prednjim donjim delom branika, bočnim pragovima i donjim delom zadnjeg branika s umetkom difuzora u Dark Shadow metalik boji.
 • Sportska sedišta za vozača i suvozača, u crnoj „Dakota“ koži, s ekskluzivnim M izgledom i plavim kontrastnim šavovima; dostupne su i druge presvlake
 • M kožni volan s multifunkcionalnim tasterima
 • M unutrašnji ukrasni elementi u Alumijum Rhombicle Smoke sivoj boji s naglašenim Pearl Chrome ukrasnim lajsnama; dostupni su i drugi ukrasni elementi
BMW Serija 6 Gran Turismo G32 640i xDrive 2020 M Sport paket Bernina sive boje Efekat ćilibara tročetvrtinski prednji prikaz
 • BMW Serija 6 Gran Turismo.
 • Luxury Line.
 • M Sport paket.

ORIGINALNI BMW DODACI I BMW M PERFORMANCE DELOVI ZA BMW SERIJU 6 GRAN TURISMO.

Dobar osećaj, poznat osećaj.

BMW M Performance delovi vam omogućuju da svom BMW Seriji 6 Gran Turismo obezbedite maksimalne karakteristike moto trka. Izaberite između vizualno unapređenih dizajnerskih detalja za eksterijer, kao i atraktivnih kovanih i lakometalnih točkova. S originalnim BMW dodacima prilagođavate svoj BMW svojim ličnim željama: proizvodi se savršeno uklapaju u model BMW Serija 6 Gran Turismo u pogledu kvaliteta, dizajna i performansi.
BMW zadnji nosač za bicikle Pro 2.0. BMW Serija 6 Gran Turismo G32 2020 izbliza

BMW zadnji nosač za bicikle Pro 2.0.

BMW zadnji nosač za bicikle Pro 2.0 je lagan, ali čvrst i može nositi do 60 kg. Izuzetno jednostavan za rukovanje, može prevoziti dva bicikla ili e-bicikle (može se proširiti za smeštaj tri bicikla). Njegova funkcija naginjanja omogućava lak pristup prtljažnom prostoru u bilo kom trenutku.
Pogledajte proizvod
BMW vešalica za odeću crne boje Travel & Comfort BMW Serija 6 Gran Turismo G32 2020 izbliza

BMW vešalica za odeću crne boje, „Travel & Comfort“ sistem.

BMW vešalica za odeću omogućuje vešanje odeće na zadnjoj strani naslona. Zahvaljujući spojnici, može se lagano postaviti na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu „Travel & Comfort“ Zahvaljujući hotelskoj funkciji (standardna vešalica za odeću), vešalica se takođe može koristiti izvan vozila.
Pogledajte proizvod
Futrola za bežično punjenje BMW Serija 6 Gran Turismo G32 2020 bliži prikaz

Futrola za bežično punjenje.

Futrola za bežično punjenje omogućava induktivno punjenje Apple iPhone™ 5/5s/SE modela. Ova inovativna futrola za mobilni telefon kompatibilna je sa svim Qi sertifikovanim punjačima i takođe služi kao zaštitni poklopac.
Pogledajte proizvod
M Performance volan BMW Serija 6 Gran Turismo G32 2020 izbliza

M Performance volan.

Činjenice o priajanju: Zahvaljujući području hvata koji je obložen alkantarom, M Performance volan pruža odličan osećaj i prianjanje - što doprinosi direktnijem i odzivnijem iskustvu upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka od crvene kože naglašavaju njegov sportski stil.
Pogledajte proizvod
M Performance poklopci spoljnih retrovizora od ugljeničnih vlakana BMW Serija 6 Gran Turismo G32 2020 izbliza

M Performance poklopci spoljnih retrovizora od ugljeničnih vlakana.

Detaljno ručno rađeni od karbonskih vlakana, upečatljivi M Performance poklopci spoljnih retrovizora podvlače visokotehnološki pedigre vozila. Njihov dinamičan dizajn osigurava privlačan premium izgled i dodaje individualne sportske karakteristike.
Pogledajte proizvod
M Performance bočne nalepnice u frozen crnoj boji BMW Serija 6 Gran Turismo G32 2020 izbliza

M Performance bočne nalepnice u frozen crnoj boji.

Atlecizam širom sveta: M Performance adhezivni film u crnoj/mat srebrnoj boji daje vozilu vrlo individualan i dinamičan izgled. Položaj nalepnice iznad bočne strane naglašava karakteristične dizajnerske odlike i proporcije vozila.
Pogledajte proizvod

TEHNIČKI PODACI ZA BMW SERIJU 6 GRAN TURISMO.

BMW BMW 640i xDrive Gran Turismo.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

245 (333)*

Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

5.4

Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

8.8-8.2

Emisija CO2 u g/km (kombinovana): 

201-187

BMW Serija 6 Gran Turismo (G32), tehnički podaci
BMW CONNECTED DRIVE.

BMW CONNECTED DRIVE.

Pretvorite svoje putovanje u zaista impresivno iskustvo.

BMW USLUGE.

USLUGE I PODRŠKA ZA BMW SERIJU 6 GRAN TURISMO.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#štagoddasedesi: Sveobuhvatno bezbrižno putovanje kada su u pitanju električna vozila: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine kao korisnik lizinga. Sadržaj paketa usluga:
 • Usluga provere vozila
 • Zamena polen filtera
 • Zamena kočione tečnosti
Saznajte više o BMW Service Inclusive.
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim vozačima BMW-a non-stop, 365 dana u godini. Jedan poziv - i naši stručnjaci su vam na usluzi, bilo telefonom ili na licu mesta, ako je potrebno.
Saznajte više o BMW Roadside Assistance.
Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW Seriju 6 Gran Turizmo, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

BMW 640i xDrive:

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,8-8,2
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 201-187

 

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s Izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW 640i xDrive Gran Turismo:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8.8–8.2
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 201–187

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Više informacija o potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany te na adresi https://www.dat.de/co2

  Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. Za poreze i druge dažbine zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

 • Disclaimer reference invalid