BMW Serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey u tročetvrtinskom anfasu u hali

THE 6

BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO: MODELI I OPREMA

Dizajnirajte BMW Serije 6 Gran Turismo tako da odgovara vašim ličnim sklonostima. Za izbor je dostupan veliki broj atraktivnih dizajnerskih opcija, motora, elemenata dinamičnosti vožnje, sistema za asistenciju vozaču i digitalnih usluga.

Pročitajte više
THE 6BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO: MODELI I OPREMA

MODELI I OPREMA.

Karakteristične opcije modela i opreme za BMW Serije 6 Gran Turismo.

BMW Serije 6 Gran Turismo

U verziji sa osnovnom opremom, BMW Serije 6 Gran Turismo inspiriše svojom svestranošću i raznovrsnom ponudom funkcionalnih elemenata za pojačavanje komfora i bezbednosti.

BMW Serije 6 Gran Turismo G32 620d 2020 osnovna oprema Mineral White Metalizirana

U verziji sa osnovnom opremom, BMW Serije 6 Gran Turismo inspiriše svojom svestranošću i raznovrsnom ponudom funkcionalnih elemenata za pojačavanje komfora i bezbednosti.

 • Eksterijer

 • Enterijer

Luxury Line

Luxury Line pokazuje elegantnu stranu vozilae. Elegantni dizajnerski elementi od hroma u visokom sjaju daju eksterijeru ekskluzivan izgled. Stilski utisak je ujedno prisutan u enterijeru. Tu prvoklasne kožne presvlake i unutrašnje ukrasne lajsne visokog kvaliteta oličavaju luksuz.

BMW Serije 6 Gran Turismo G32 640d xDrive 2020 Luxury Line Dravit Grey tročetvrtinski anfas

Luxury Line pokazuje elegantnu stranu vozilae. Elegantni dizajnerski elementi od hroma u visokom sjaju daju eksterijeru ekskluzivan izgled. Stilski utisak je ujedno prisutan u enterijeru. Tu prvoklasne kožne presvlake i unutrašnje ukrasne lajsne visokog kvaliteta oličavaju luksuz.

 • Eksterijer

 • Enterijer

M Sport paket

M Sport paket daje vozilu posebno sportski karakter. Sa sportskim dizajnerskim elementima napred i pozadi, vozilo izgleda još jače. Dinamičan profil dopunjuju ekskluzivne farbe, sportski M aluminijumski točkovi i brojni detalji u enterijeru.

BMW Serije 6 Gran Turismo G32 640i xDrive 2020 M Sport paket Bernina Grey Amber Effect tročetvrtinski anfas

M Sport paket daje vozilu posebno sportski karakter. Sa sportskim dizajnerskim elementima napred i pozadi, vozilo izgleda još jače. Dinamičan profil dopunjuju ekskluzivne farbe, sportski M aluminijumski točkovi i brojni detalji u enterijeru.

 • Eksterijer

 • Enterijer

DIZAJN VOZILA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Impresivni elementi dizajna u eksterijeru i enterijeru.

Opremljen za izuzetno: BMW Serije 6 Gran Turismo nudi izvanredne kljujčne elemente dizajna kako bi se isticao u masi. Preoblikovana prednja rešetka i BMW Laserlight definišu dinamični dizajn prednjeg kraja. Opcije opreme kao što je M sportska kočnica sa tamno plavim ili crvenim kočionim čeljustima upadljivo privlače pogled u bočnom profilu dok obezbeđuju najbolje moguće vrednosti usporavanja. A trapezoidne ukrasne lajsne na izduvnim cevima naglašavaju sportski karakter pozadine svojom akcentovanom širinom. I u enterijeru, specijalni detalji kao što je keramički okvir za kontrolu i panoramski stakleni krov daju osećaj ekskluzivnog karaktera avozila.

BMW Serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey u tročetvrtinskom profilu
Prednja rešetka BMW Serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey

Ukrasne prednje rešetke

Velika jednodelna prednja ukrasna rešetka – poznata još kao BMW rešetka u obliku bubrega – karakteristični je dizajnerski element koji obezbeđuje veoma prisutnu i dinamičnu pojavu vašeg vozila. Boja vertikalnih letvica i okolnog prstena zavisi od linije opreme.
BMW Laserlight BMW Serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey

BMW Laserlight.

U modu laserskih dugih svetala, BMW Laserlight obasjava do 650 m, bezmalo dvaput dalje od konvencionalnih farova. Bolja vidljivost u mraku značajno poboljšava bezbednost. Plavi akcenti i natpis „BMW Laser“ u faru takođe naglašavaju tehnološke standarde i sportski izgled vozila.
M Sport kočnica BMW Serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 točak izbliza

M Sport kočnica.

M Sport kočnica sa višeklipnim kočionim čeljustima u tamno plavoj boji i sa M oznakom daje izuzetne performanse u kočenju. Prilagođena veoma visokom dinamičkom potencijalu vozila, takođe dopušta izuzetno atletski stil vožnje i odlično kočenje na vlažnim površinama.
Izduvne cevi BMW Serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 izbliza otpozadi

Izduvna cev, trapezoidna.

Vidljiva trapezoidna izduvna cev u hormu, jedna s leve, a druga s desne strane.
Panoramski stakleni krov BMW Serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 enterijer

Panoramski stakleni krov.

Kada se otvori, panoramski stakleni krov daje mnogo svežeg vazduha. Zatvoren, on stvara jarku, svetlom preplavljenu atmosferu u enterijeru. Otvara se i zatvara sasvim automatski pritiskom na dugme ili ključem vozila, i opremljen je funkcijama klizanja i nagiba, rolo- štitnikom od sunca i štitnikom od vetra.
Keramički okvir za kontrole BMW Serije 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 enterijer

Keramički finiš za kontrole.

Ekskluzivni keramički finiši za kontrole kao što je ručica menjača i potenciometri za temperaturu i jačinu zvuka, kao i graničnik oko iDrive kontrolera, daju posebno kvalitetan i luksuzan izgled.

DINAMIČNOST VOŽNJE VOZILA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Efikasni motori, inteligentni pogon na sva četiri točka i komforne tehnologije ogibljenja na prvi pogled.

Izuzetno dinamičan i komforan: BMW Serije 6 Gran Turismo spaja savršeno podešene komponente ogibljenja u tehnologiju okrenutu prema budućnosti – Executive Drive. Sistem kontrole šasije sa integrisanom dvoosovinskom vazdušnom suspenzijom nudi izuzetan komfor u vožnji i odlična svojstva vozne dinamičnosti. Tokom brzog skretanja, aktivna anti-rol stabilizacija konpenzuje nagib vozila i tako povećava dinamičnost vožnje koja, u skladu sa Integralnim aktivnim upravljanjem, rezultira još većim nivoima samouverenosti i agilnosti. U kombinaciji sa efikasnim i balansiranim šestocilindarskim dizel motorom ili snažnim šestocilindarskim benzinskim motorom visokog obrtnog momenta, ovo eliminiše sve moguće prepreke za vaše čisto uživanje u vožnji na kratkim ili dugim putovanjima.

BMW TwinPower Turbo 6-cilindarski benzinski motor BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020

BMW TwinPower Turbo redni šestocilindarski benzinski motor.

Izuzetna snaga, rad gladak kao svila i uzbudljivi zvuk odlike su BMW TwinPower Turbo rednog 6-cilindarskog benzinskog motora iz nove generacije opsega motora BMW EfficientDynamics. Sa Double-VANOS, Valvetronic, High-Precision Injection i TwinScroll turbopunjačem, on generiše 245 kW (333 ks).
BMW TwinPower Turbo 6-cilindarski dizel motor BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020

BMW TwinPower Turbo redni 6-cilindarski dizel motor.

Nova generacija BMW TwinPower Turbo rednog 6-cilindarskog dizel motora nudi impresivnu isporuku snage kombinovanu sa izvrsnim vrednostima potrošnje, kao rezultatom kombinacije tehnologije turbopunjača sa varijabilnom turbinskom geometrijom i common rail direktnim ubrizgavanjem.
xDrive BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 izbliza

xDrive.

Inteligentan BMW xDrive sistem pogona na sva četiri točka glatko i varijabilno distribuira pogonsku snagu na prednjim i zadnjim točkovima radi dodatne vuče, dinamičnosti vožnje i bezbednosti u svakoj voznoj situaciji. Za još bolju agilnost, elektronski kontrolisana distribucija snage, na primer, nadoknađuje preupravljanje ili podupravljanje u krivinama.
Adaptivno dvoosovinsko vazdušno ogibljenje BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 izbliza, tročetvrtinski anfas

Adaptivno vazdušno ogibljenje.

Adaptivno dvoosovinsko vazdušno ogibljenje obezbeđuje ekstremno udobnu vožnju sa sjajnom voznom dinamikom. Za razliku od čeličnog ogibljenja, vazdušno ogibljenje se sastoji od gumenih uložaka ispunjenih vazduhom koji održavaju vozilo na ujednačenoj visini – bez obzira na režim vožnje i čak i kada nosi veliki teret – pošto se vazdušni pritisak u ulošcima neprestano podešava.
Integralno aktivno upravljanje BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 tročetvrtinski pogled otpozadi u vožnji

Integralno aktivno upravljanje.

Integralno aktivno upravljanje kombinuje podršku koja varira zavisno od ugla upravljanja na prednjoj osovini, a zadnji točkovi takođe doprinose upravljanju. Pri manjim brzinama, ono nudi bolje manevrisanje i agilnost tako što okreće zadnje točkove suprotno prednjim točkovima. Sa početkom oko 60 do 80 km/h, zadnji točkovi se okreću paralelno sa prednjim, kako bi povećali voznu stabilnost i komfor.
Executive Drive BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 tročetvrtinski anfas ogibljenje

Executive Drive.

Kontrolni sistem ogibljenja Executive Drive obezbeđuje izuzetan komfor u vožnji i izvanrednu dinamičnost vožnje istovremeno. Sistem je zasnovan na aktivnim stabilizatorima koji elektromehanički regulišu ogibljenje trajno tokom putovanja, te tako minimalizuju kretanje karoserije automobila.
BMW Individual završna farba Tansanite plava metalizirana BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 tročetvrtinski anfas dok stoji
BMW Individual završna farba Alvit Grey metalizirana BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 tročetvrtinski anfas dok stoji
BMW Individual završna farba Dravit Grey metalizirana BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 tročetvrtinski anfas dok stoji
BMW Individual puna koža BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 enterijer kabina
BMW Individual puna koža BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 enterijer kabina
BMW Individual puna koža BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 enterijer kabina

BMW INDIVIDUAL ELEMENTI VOZILA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Individualnost je njegova strast. Zbog toga se BMW Serije 6 Gran Turismo prvi put pojavljuje sa ekskluzivnim i kvalitetnim elementima opreme iz BMW Individual. Fascinantne BMW Individual završne farbe Tanzanite Blue metalizirana, Dravit Grey metalizirana i Avit Grey metalizirana dopuštaju vam da postavite izuzetan akcent. U kombinaciji sa impresivnim točkovima od 20” BMW Individual u stilu 649 I, vozilo ima savršeno jedinstven karakter. Možete takođe da adaptirate enterijer u skladu sa svojim sklonosima: BMW Individual unutrašnje ukrasne lajsne visokog kvaliteta daju akcente bogate karakterom za elegantan enterijer.

DIGITALNE TEHNOLOGIJE VOZILA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Elementi zabave i poslovanja, digitalne usluge i inteligenti sistemi asistencije vozaču.

Sve je savršeno usklađeno sa vama: najsavremeniji sistemi asistencije i konektivnosti garantuju maksimalni nivo bezbednosti i komfora dok inovatinve funkcije biznisa i zabave fasciniraju i informiušu. A zahvaljujući pametnim digitalnim uslugama, ostajete idealno povezani tokom čitavog putovanja – za bezbrižnu i opuštenu mobilnost.

Ekran sa informacijama BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 enterijer
BMW Live Cockpit Professional BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 enzerijer

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional sa navigacionom funkcijom obuhvata dva veoma kvalitetna ekrana i to Kontrolnog ekrana dijagonale 12,3" i visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom, i potpuno digitalnog ekrana s instrumentima dijagonale 12,3". BMW Operativnim sistemom 7 može se upravljati i preko iDrive Touch kontrolera.
Integrisanje smartfona BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 enterijer

Integrisanje smartfona.

Zašto biste se lišavali usluga svog smartfona u vašem BMW vozilu kad on može nastaviti da radi kao i obično? Sa integrisanjem smartfona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay® i Android Auto® preko bežične veze između vašeg smartfona i vozila. Ovo vam dopušta da zgodno koristite poznate funkcije i različite aplikacije u vozilu.
Driving Assistant Professional BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 enterijer

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalni komfor i bezbednost za vreme kritičnih ili monotonih saobraćajnih situacija. Pored sadržine sistema Driving Assistant, on sadrži i asistenta za upravljanje i kontrolu kolovozne trake sa proširenim funkcijama, asistenta za promenu kolovozne trake i hitno zaustavljanje kao i asistenta za ostanak u kolovoznoj traci sa aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
Asistent za vožnju unazad BMW Serije 6 Gran Turismo G32 2020 enterijer

Asistent za vožnju unazad.

Asistent za vožnju unazad ćuva poslednjih 50 m prevezene staze napred brzinom do 35 km/h, tako da se po potrebi njom može vratiti. Oslobođeni ste upravljanja i možete da se koncentrišete na praćenje okruženja vozila.

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 7.4–7.2
CO2 emissions in g/km (combined): 170–166


BMW 620d Gran Turismo:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 4.6–4.4
CO2 emissions in g/km (combined): 120–116


BMW 640d xDrive Gran Turismo:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 5.6–5.4
CO2 emissions in g/km (combined): 147–141


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

 

Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2

 

The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW 640i xDrive Gran Turismo:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,4–7,2
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 170–166

  BMW 620d Gran Turismo:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 4,6–4,4
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 120–116

  BMW 640d xDrive Gran Turismo:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 5,6–5.4
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 147–141

  *The BMW Digital Key is only compatible with selected iPhones. A list of compatible iPhones is available at bmw.com/digitalkey

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Više informacija o potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany te na adresi https://www.dat.de/co2

  Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. Za poreze i druge dažbine zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.