LIČNA ODLUKA.

BMW Serije 6 Gran Turismo.

LIČNA ODLUKA.BMW Serije 6 Gran Turismo.

Snaga motora u kW (PS) na 1/min (BMW 640i xDrive Gran Turismo)

250 (340)/5,500–6,500

Obrtni moment (Nm) na 1/min (BMW 640i xDrive Gran Turismo)

450/1,380–5,200

Ubrzavanje 0-100 km/h u sekundama (BMW 640i xDrive Gran Turismo)

5.3

BMW Serije 6 Gran Turismo zadivljuje svojom jedinstvenom estetikom kao i luksuznim enterijerom velikodušnih proporcija. Njegove superiorne vozne karakteristike garantuju sportsku dinamičnost – i maksimalni komfor u vožnji na dugim putovanjima. Ovo vozilo je izražajni stav – modernog dizajna i radosti modela Gran Tour.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,7–8,2 
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 177–187

“BMW Serije 6 Gran Turismo namenjen je kupcu istančanog ukusa koji vrednuje individualnost, estetiku i izuzetni komfor u vožnji.”
ADRIJAN VAN HOJDONK, VIŠI POTPREDSEDNIK BMW GRUPE ZA DIZAJN

SAVRŠENO OBLIKOVAN.

Eksterijer modela BMW Serije 6 Gran Turismo.

SAVRŠENO OBLIKOVAN.

Eksterijer modela BMW Serije 6 Gran Turismo.

Izvajani oblici i izdužena silueta daju modelu BMW Serije 6 Gran Turismo njegovu zadivljujuću pojavu. Čvrsto modelirane površine u kontrastu su sa blago zakošenim krovom koji dočarava eleganciju i sportske odlike. Osobeni zadnji kraj naglašava dinamičnost ovog izuzetnog koncepta vozila.

Pročitajte više

SAPUTNIK, SA STILOM.

Komfor putovanja u modelu BMW Serije 6 Gran Turismo.

SAPUTNIK, SA STILOM.

Komfor putovanja u modelu BMW Serije 6 Gran Turismo.

Kombinacija estetike, prostranosti i komfora od modela BMW Serije 6 Gran Turismo čine pionira vožnje sa stilom preko velikih udaljenosti. Tehnologije aktivnog vešanja u potpunosti koriste superiorne vozne karakteristike – za impresivnu agilnost pri svim brzinama.

Pročitajte više
“BMW Serije 6 Gran Turismo demonstrira moderan, alternativni koncept vozila.”
MIHAEL MARKEFKA, DIREKTOR ZA DIZAJN EKSTERIJERA BMW AUTOMOBILA

BMW LIČNI KOPILOT.

Sistemi inteligentne pomoći za vozača iz kompanije BMW.

BMW LIČNI KOPILOT.

Sistemi inteligentne pomoći za vozača iz kompanije BMW.

Sve se vidi: sa sistemom Driving Assistant Plus iz paketa BMW Personal CoPilot, imate uvek ličnog pomoćnika u vozilu. Paket inteligentne pomoći za vozača daje vam podršku u monotonim i složenim saobraćajnim situacijama, povećavajući nivoe bezbednosti i komfora u vašem modelu BMW Serije 6 Gran Turismo.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 zavise od veličine odabranih točkova i guma. Podaci o potrošnji se određuju u sladu sa ECE ciklusom vožnje.

    Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u 'Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila”, dostupnim besplatno na svim prodajnim mestima, od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, and under http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.