Udobnost BMW Serije 6 Gran Coupe

OSEĆAJ POTPUNOSTI.

Udobnost BMW Serije 6 Gran Coupe.

OSEĆAJ POTPUNOSTI.

Udobnost BMW Serije 6 Gran Coupe.

Dok se sistematična orijentacija kabine prema vozaču omogućava fokusiranje na put isped vas, pustnici na zadnjem delu se mogu opustiti u sportskim, individualno oblikovanim sedištima. Vrhunskim materijali i odličan audio sistem pozivaju sve putnike da sednu i opuste se. Brojne mogućnosti za odlaganje pića ili malih stvari vam omogućavaju da uživate u prvoklasnoj vožnji.

OSEĆAJ POTPUNOSTI.Udobnost BMW Serije 6 Gran Coupe.

Dok se sistematična orijentacija kabine prema vozaču omogućava fokusiranje na put isped vas, pustnici na zadnjem delu se mogu opustiti u sportskim, individualno oblikovanim sedištima. Vrhunskim materijali i odličan audio sistem pozivaju sve putnike da sednu i opuste se. Brojne mogućnosti za odlaganje pića ili malih stvari vam omogućavaju da uživate u prvoklasnoj vožnji.

Pročitajte više

MULTIFUNKCIONALNI INSTRUMENT EKRAN.

Multifunkcionalni instrument ekran

MULTIFUNKCIONALNI INSTRUMENT EKRAN.

Multifunkcionalni instrument ekran u Black Panel tehnologiji i dijagonalom ekrana od 10.2“ nudi impresivnu vizuelnu prezentaciju iskustvao u vožnji. U isto vreme, pomaže vozaču da se koncentriše na put tako što prikazuje relevantne informacije.
Tri različita režima i njihove karakteristike – od koji svaki ima sopstvenu šemu boja i grafički stil – se mogu prikazati na instrument tabli: COMFORT, ECO PRO i SPORT režimi. Dok COMFORT režim uglavnom zadržava izgled koji je postojao do sada, plavi tonovi dominiraju ekranom u ECO PRO režimu, na kom novi EfficientDynamics i Bonus Range ekranu pomažu vozaču da postigne što ekonomičniji stil vožnje. U SPORT režimu, poznatom po crvenim bojama, instrument tabla prikazuje i trenutno snagu motora.
Multifunkcionalni ekran na instrument tabli takođe omogućava prikaz navigacionih informacija, uključujući savete iz sistema za predviđanje rute, kao i listu funkcija zabave i telefona.

ORIJENTACIJA VOZAČA.

Luksuznost konstantne bezbednosti: Svaki prekidač, svaki indikator i svaka kontrola u BMW Serije 6 Gran Coupe je tačno tamo gde očekujete da će biti.
Sa leve strane volana možete pronaći prekidač za sisteme za pomoć vozaču i svetla, dok direktno ispred vas se nalazi instrument tabla sa svim informacijama relevantnim za vožnju i bezbednost – koje se mogu projektovati direktno u vaše vidno polje putem opcionalnog BMW Head-Up ekrana.

Sa desne strane vozača se nalazi mesto za opcinalni ekranu u boji sa dijagonalom od 10.25“. Direknto ispod su često korišćeni tasteri, čija funkcija se može definisati i podešavanja kojima se direktno pristupa. Malo ispod se nalaze kontrole klima uređaja.
Selektor ručica menjača sa kontrolom iskustva u vožnji se nalazi na centralnoj konzoli – odmah pored i na dohvat vozaču. Pored toga – podjednako dostupno suvozaču – se nalazi iDrive Touch kontroler.

PROSTRANOST.

Svaki detalj BMW Serije 6 Gran Coupe ima za cilj maksimalnu udobnost. Dok su vozač i suvozač okruženi sportskom kabinom, gosti na zadnjem sedištu uživaju u ergonomski oblikovanim sedištima sa dosta prostora.
Centralni naslon za ruke nudi bezbedno mesto za vaše piće. Male stvari se lako mogu odložiti dok automatski klima uređaj sa 4 zone omogućava putnicima da pojedinačno podese temperaturu na svakom sedištu. Električni suncobrani na zadnjem i bočnim prozorima pomaže u očivanju vaše privatnosti i pružaju dodatnu zaštitu od sunca tokom vrućih letnjih dana. Na kratkim putovanjima, treće sedište znači da možete povesti i petog putnika.
Ako imate puno stvari za transport, sistem lakog utovara i funkcija podele naslona zadnjeg sedišta u odnosu 40:60 omogućava povećanje zapremina prtljažnika sa 460 litara na maksimalnih 1,265 litara.

COMFIRT ACCESS SISTEM.

Comfirt access sistem

COMFIRT ACCESS SISTEM.

Inovatnivan i lak za rukovanje – comfort access sistem omogućava otvaranje vrata vozila i startovanje motora bez korišćenja ključa. Ključ koji se može nalaziti u džepuz pantalona ili tašni, se automatski prepoznaje nakon približavanja vozilu. Kada se vrata automatski otključaju, vozač može ući u vozilo i startovati motor pritiskom na taster Start/Stop. Funkcionalna pouzdanost je zagarantovana zahvaljujući autentifikaciji ključa.

POMOĆNO GREJANJE.

Pomoćno grejanje

POMOĆNO GREJANJE.

Kada je spoljašnja temperatura niska, vozač i dalje može započeti put u prijatno ugrejanom vozilu, jer se temperatura unutrašnjosti može podesiti bez obzira na rad motora putem sistema pomoćnog grejanja, uključujući i funkciju sa tajmerom. Sistem takođe sprečava zamagljivanje vetrobran stakla. Pomočno grejanje se aktivira i rukuje putem daljinske kontrole, uz pomoć My BMW Remote aplikacije ili iDrive kontrolera.
Uređaj za grejanje vode služi kao izvor toplote. Dobija energiju iz sistema za snabdevanje gorivom. Hladan motor se takođe zagreje putem ovog uređaja. Ovo dodatno smanjuje potrošnju goriva tokom faze zagrevanja motora. Pomoćno grejanje se može automatski aktivirati u unapred izabranom trenutku kada spoljašnja temperatura padne ispod 15°C ili ručno aktivirati bez obzira na spoljašnju temperaturu.