Dizajn BMW Serije 6 Gran Coupe

PRETVARA SVAKI PUT U CRVENI TEPIH.

Dizajn BMW Serije 6 Gran Coupe.

PRETVARA SVAKI PUT U CRVENI TEPIH.

Dizajn BMW Serije 6 Gran Coupe.

Savršenstvo impresionira, suprotnosti fasciniraju – i kombinovano, oni proizvode specijalnu auru BMW Serije 6 Gran Coupe. Ovaj automobil uspeva da uspešno kombinuje sedan i sportski kupe, dva koncepta automobila koji su suprotni jedni od drugih. Luksuzna strana je podjednak dokaz o inovativnoj strani, i demonstrira efikasnost i dinamičnost u podjednakim merama. Rezultat je jedinstvena kombinacija dizajna, beskompromisnog sportskog duha i dinamične elegancije.

PRETVARA SVAKI PUT U CRVENI TEPIH.Dizajn BMW Serije 6 Gran Coupe.

Savršenstvo impresionira, suprotnosti fasciniraju – i kombinovano, oni proizvode specijalnu auru BMW Serije 6 Gran Coupe. Ovaj automobil uspeva da uspešno kombinuje sedan i sportski kupe, dva koncepta automobila koji su suprotni jedni od drugih. Luksuzna strana je podjednak dokaz o inovativnoj strani, i demonstrira efikasnost i dinamičnost u podjednakim merama. Rezultat je jedinstvena kombinacija dizajna, beskompromisnog sportskog duha i dinamične elegancije.

Pročitajte više

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Široka, karakteristična linija počinje na prednjem kraju, nastavlja se preko izdužene haube, podiže se na vetrobran staklu i potom se proteže krovom do snažnog zadnjeg kraja. Komplikovane linije preloma na bočnim stranama impresioniraju kombinacijom svetla i senki, što dodatno naglašava ekskluzivnost i dinamičnu eleganciju BMW Serije 6 Gran Coupe.

Hromirani ukrasni vrhovi izduvnog sistema, spoljašnji retrovizori i prednja maska pružaju elegantan sportski izged. Rebra prednje maske su naročito ekstravangantno oblikovana i ima ih manje, što, zajedno sa velikim usisnicima vazduha na redizajniranom braniku čine da prednji kraj izgleda veći. Fokusirana LED prednja svetla vozila su još svetla tačka automobila. Zajedno sa novim bojama karoserije, kao što je BMW Individual Frozen Brilliant White metalik boja, prikazana ovde, garantuje impresivnu pojavu u bilo kom trenutku. 

Elegancija koja impresionira.

Iskusite dizajn BMW Serije 6 Gran Coupe na filmu.

ADAPTIVNA LED PREDNJA SVETLA.

Adaptivna LED prednja svetla sa integrisanim kratkim i dugim svetlima automatski podešavaju distribuciju svetla u skladu sa brzinom vozila, na taj način dinamično osvetljavajući put ispred vas. Pored pokazivača pravca i svetala za vožnju po danu, sistem sadrži funkciju adaptivni prednjih svetala sa varijabilnom distribucijom svetla, svetlima za skretanje, kao i BMW Selective Beam sistem (protiv zaslepljivanja ostalih korisnika puta), koja automatski pali i gasi kratka i duga svetla. Na taj način sistem nudi optimalno osvetljenje puta pod svim uslovima.
Po mraku, pokretanje prednjih svetala omogućava vozaču da vidi duboko u krivinu čim okrene volan. Kako bi se poboljaša vidljivost na kraćoj udaljenosti, svetla za skretanje su aktivirana čim uključite pokazivač pravcca ili okrenete volan – čak i ako vozilo stoji u mestu. Adaptivna prednja svetla garantuju optimalnu osvetljenosti u svakoj situaciji na putu, značajno povećavajući aktivnu bezbednost.
BMW Selective Beam tehnologija (sistem dugih svetala protiv zaslepljivanja) automatski kontroliše duga svetla, u skladu sa okolnim osvetljenjem i situacijom u saobraćaju, garantujući odličnu vidljivosti prilikom vožnje po noći. Sistem prati prisustvo vozila koja se kreću ispred vas ili prema vama i konstantno podešava duga svetla kako ne bi zaslepio ostale korisnike puta.

20“ ALUMINIJUMSKE FELNE SA KRACIMA U STILU 616.

20“ aluminijumske felne sa kracima u stilu 616

20“ ALUMINIJUMSKE FELNE SA KRACIMA U STILU 616.

Nove aluminijumske felne od 20“ sa kracima u stilu 616 sa pneumaticima za sve sezone i „run-flat“ karakteristikama poboljšavaju sportski izgled automobila. Ne samo vizuelno – zahvaljujući njihovoj odličnoj stabilnost i maloj težini, oni garantuju primetno bolje upravljanje. Komplikovan šablon koji se sastoji od tankih i debelih žica garantuje optimalnu ventilaciju kočionog sistema.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

BMW Serije 6 Gran Coupe ima jedan cilj: Postizanje još ekskluzivnije interpretacije sportske elegancije. Ovo je očigledno unutar automobila. Dugačke linije i površine stvaraju izvanredan osećaj prostranosti. Opcionalne karakteristike kao što je BMW Individual fino drvo Ash Grain White ili BMW Individual Amaro Brown koža upotpunjuju ekskluzivni karakter.
Bitne informacije vezane za vožnju su predstavljene u visokoj rezoluciji na kontrolnom ekranu sa staklenim kućištem i galvanizovanim okvirom. Granica između ekrana i rama stvara premijum izgled i osećaj. Na centralnoj konzoli, površine ofarbane u Black Panel boju visokog sjaja odmah zapadaju za oko. Selektor ručica transmisije i iDrive Touch kontroler poseduju keramičke ukrasne detalje.
Na zadnjem delu automobila, zadnja klupa za dva pojedinačno oblikovana sedšta vam jednostavno mami da se opustite. Kada je centralni naslon za ruke podignut ima čak dovoljno mesta za petog putnika na kratkim putovanjima. Ostale funkcije uključuju Design Pure Experience i Design Pure Excellence pakete opreme. Sa novom ekskluzivnom 'Nappa' kožim sa proširenim sadržajem Cognac/Black ili Ivory White/Black kao i bezbroj drugih detalja, dodatno naglašavaju sportski ili elegantan karakter vozila.

BOJE I MATERIJALI.

Dok metalik završne boje Glacier Silver i Jatoba obezbeđuju klasičniju pojavu, metalik završne boje Melbourne Red i novi Sonic Speed Blue metalik naglašavaju sportski karakter modela BMW 6 Series Gran Coupé.
 

Unutar vozila, nove ekskluzivne „Nappa“ kože sa priširenom sadržinom u bojama Ivory White/Black ili Cognac/Black privlače pogled. Sa kontrastnim štepovima kao i crnim aplikacijama na naslonima i sedištima, one kombinuju sportsku eleganciju sa luksuznom estetikom. Posebno ekskluzivan aksesoar je BMW Individual unutrašnja ukrasna lajsna u boji Piano Black.
 

Još bolji izbor – koji kulminira sasvim jedinstvenim izgledom – obezbeđuju dodatne selekcije dostupne iz BMW Individual. Na primer, pored BMW Individual Frozen Brilliant White metalik boje koja je ovde prikazana, dostupno je još deset završnih boja – uključujući pet metalik varijanti. A možete dodati i sofisticirani utisak enterijeru modela BMW 6 Series Gran Coupé najekskluzivnijom kožom koju BMW ima da ponudi: BMW Individual koža „Merino“.

BANG & OLUFSEN SURROUND SOUND AUDIO SISTEM.

Zahvaljujući novom Dirac Dimensions sistemu za procesiranje signala, Bang & Olufsen surround sound audio sistem stvara otvorenu i živopisnu atmosferu sa odličnom akustikom. Neverovatan zvuk se stvara putem 16 zvučnika sa ukupnom snagom od 1,200 W, uključujući centralni zvučnik koji se automatski podiže iz kontrolne trable. Centralni zvučnik je srednjetonac i opremljen je Acoustic Lens tehnologijom, što garantuje odličan kvalitet zvuka na svim sedištima. Sistem nudi izbor dva podešavanja zvuka: „Studio“ radi savršenog zvuka i „Expanded“ koji stvara utisak većeg akustičnog prostora. Audio vizuelno iskustvo je upotpunjeno osvetljenjem individualnih zvučnika.