BMW Serije 6 Convertible

PRIVLAČI PAŽNJU.

BMW Serije 6 Convertible.

PRIVLAČI PAŽNJU.

BMW Serije 6 Convertible.

PRIVLAČI PAŽNJU.BMW Serije 6 Convertible.

Maksimalna snaga u kW (KS) u obr/min (650i)

330 (450)/5,500–6,000

Emisija CO2 gasova u g/km (650i)

213-208

Ubrzanje od 0 -100 km/h u sekundama (650i)

4.6

Maksimalni obrtni momenat u Nm pri obr/min (650i)

650/2,000–4,500

Na kratkim i dugim putovanjima, BMW Serije 6 COnvertible nudi najbolju udobnost, dinamičnost i efikasnost. Velikim delom to je posledica BMW TwinPower Turbo motora iz BMW EfficientDynamics. Paketi opreme, kao što su Desgn Pute Experience, Design Pute Excellence ili M Sport, vam omogućavaju da naglasite različite aspekte BMW Serije 6 Convertible, u skladu sa vašim željama. Automobil je takođe opremljen BMW ConnectedDrive inovacijama, kao što su BMW Head-Up ekran, Konsijerž usluge ili Driving Assistant Plus sistem. Sportski, elegantni ili ekstravangantni dodiri se mogu pogu dodati uz pomoć dostupnih felni, među kojima se nalaze i aluminijumske felne od 20“ sa kracima u stilu 616.

OTKRIJTE BMW SERIJE 6 CONVERTIBLE.

Dizajn

Dizajn.

Svako naličje BMW Serije 6 Convertible reflektuje agilnost, aerodinamičnost i kretanje ka napred. Zajedno sa standardnom opremom koja uključuje LED prednja svetla i svetla za vožnju po danu, koja se nalaze iznad usisnika vazduha, naglašena, napred nagnuta prednja BMW maska garantuje nezaboravan izgled. Elegantan, sportski dizajn spoljašnjosti se nastavlja unutar BMW Serije 6 Convertible. Sa paketom opreme Design Pure Experience, mekana, ekskluzivna 'Nappa' koža sa proširenim sadržajom u Cognac/Black, ukrasni detalji od drveta u 'Fineline' Brown boji i obimno dimenzionirane površine stvaraju harmoničnu i prostranu unutrašnjost.
Pročitajte više
Dinamičnost vožnje i efikasnost

Dinamičnost vožnje i efikasnost.

Motori visokog obrtnog momenta i sofisticirana tehnologija šasije su savršeno skrojeni jedno za drugo, na taj način garantujući superiorno iskustvo vožnje – upotpunjeno dinamičnim zvukom sportskog izduvnog sistema. Velik stepen dinamičnosti i agilnosti BMW Serije 6 Convertible je reflektovan u tehnologijama kao što su BMW EfficientDynamics i BWM TwinPower Turbo motorima visokih performansi i efikasnosti ili 8-stepenoj Steptronic Sport transmisiji.
Pročitajte više
Oprema

Oprema.

BMW Serije 6 Convertible je opremljen svim što vam može zatrebati kako bi se osećali fantastično u odličnog atmosferi. Takođe je dostupno nekoliko paketa dodatne opreme. Design Pure Experience, Design Pure Excellence i M Sport paketi vam omogućavaju da oblikujete karakter automobila u skladu sa vašim željama. BMW Individual ponuda omogućava dodatno personalizaciju i dodavanje ličnog dodira. Takođe je moguće dodatno povećati funkcionalnost putem orginalne BMW dodatne opreme.
Pročitajte više