Dizajn BMW Serije 6 Convertible.

STAVLJA TOK VAZDUHA U HLADOVINU.

Dizajn BMW Serije 6 Convertible.

STAVLJA TOK VAZDUHA U HLADOVINU.

Dizajn BMW Serije 6 Convertible.

Sa dizajnom inspirisanim sportskim čamcima, bez gornje granice u pogledu svežeg vazduha i u svom elementu na ravnom asfaltu: BMW Serije 6 Convertible predstavlja elegantni model sa dvoje vrata koji odiše svežinom morskog vazduha. Meki krov neprimetno nestaje u karoseriji i stvara ravnu, harmonizovanu liniju karoserije. Kabinom dominira sportska instrument tabla. Konture i linije se fokusiraju isključivo na aerodinamiku.  

STAVLJA TOK VAZDUHA U HLADOVINU.Dizajn BMW Serije 6 Convertible.

Sa dizajnom inspirisanim sportskim čamcima, bez gornje granice u pogledu svežeg vazduha i u svom elementu na ravnom asfaltu: BMW Serije 6 Convertible predstavlja elegantni model sa dvoje vrata koji odiše svežinom morskog vazduha. Meki krov neprimetno nestaje u karoseriji i stvara ravnu, harmonizovanu liniju karoserije. Kabinom dominira sportska instrument tabla. Konture i linije se fokusiraju isključivo na aerodinamiku.  

Pročitajte više

DIZAJN SPOLJŠANJOSTI.

Svako naličje BMW Serije 6 Convertible reflektuje agilnost, aerodinamičnost i kretanje ka napred. Zajedno sa standardnom opremom koja uključuje LED prednja svetla i svetla za vožnju po danu, koja se nalaze iznad usisnika vazduha, naglašena, napred nagnuta prednja BMW maska garantuje nezaboravan izgled.
Kada se vozilo posmatra iz profila, novi spoljašnji retrovizori sa pokazivačima prava i veliko međuosovinsko rastojanje odmah zapada za oko. Prelepe konturne linije koje teku prema prednjem kraju stvaraju utisak da kabriolet izranja iz asfalta. Sve konture vozila podsećaju na dizajn sportskog čamca.
Sa mišićavim blatobranima i snažnim stavom, zadnji kraj stvara kontrast u odnosu na dinamična prednji kraj. Pogled je primarno okarakterisan zadnjim svetlima u „L“ obliku, upečatljivim ukrasnim vrhovima izduvnog sistema i dodatnim horizontalnim ukrasnim lajsnama. Naročito kada je mekani krov spušten, poruka je jasna, čak i sa udaljenosti: Ovo je najekskluzivniji kabriolet od svih BMW modela.

ADAPTIVNA LED PREDNJA SVETLA.

Adaptivna LED prednja svetla sa integrisanim kratkim i dugim svetlima automatski podešavaju distribuciju svetla u skladu sa brzinom vozila, na taj način dinamično osvetljavajući put ispred vas. Pored pokazivača pravca i svetala za vožnju po danu, sistem sadrži funkciju adaptivni prednjih svetala sa varijabilnom distribucijom svetla, svetlima za skretanje, kao i BMW Selective Beam sistem (protiv zaslepljivanja ostalih korisnika puta), koja automatski pali i gasi kratka i duga svetla. Na taj način sistem nudi optimalno osvetljenje puta pod svim uslovima.
Po mraku, pokretanje prednjih svetala omogućava vozaču da vidi duboko u krivinu čim okrene volan. Kako bi se poboljaša vidljivost na kraćoj udaljenosti, svetla za skretanje su aktivirana čim uključite pokazivač pravcca ili okrenete volan – čak i ako vozilo stoji u mestu. Adaptivna prednja svetla garantuju optimalnu osvetljenosti u svakoj situaciji na putu, značajno povećavajući aktivnu bezbednost.
BMW Selective Beam tehnologija (sistem dugih svetala protiv zaslepljivanja) automatski kontroliše duga svetla, u skladu sa okolnim osvetljenjem i situacijom u saobraćaju, garantujući odličnu vidljivosti prilikom vožnje po noći. Sistem prati prisustvo vozila koja se kreću ispred vas ili prema vama i konstantno podešava duga svetla kako ne bi zaslepio ostale korisnike puta.

ALUMINIJUMSKE FELNE OD 20“ SA KRACIMA U STILU 616.

Aluminijumske felne od 20“ sa kracima u stilu 616

ALUMINIJUMSKE FELNE OD 20“ SA KRACIMA U STILU 616.

20" aluminijumski točkovi u Multi-spoke stilu 616 sa mešanim gumama i „runflat“ svojstvima čine naglašen sportski element. I to ne samo optički – zahvaljujući njihovoj odličnoj stabilnosti i maloj težini, oni obezbeđuju primetno poboljšano upravljanje. Složena šara koja se sastoji od debelih i tankih paoka takođe garantuje optimalni priliv vazduha do kočionog sistema.

MEKANI KROV.

Potpuno automatski mekani krov karakteriše odlična zvučna i toplotna izolacija. On kabrioletu daje siluetu kupe modela a mogućnost spuštanja zadnjeg prozora omogućava odličan tok vazduha kroz unutrašnjost automobila.
Radi još svežeg vazduha, mekani krov se sklapa pritiskom na taster, u kutiju u prtljažniku. Čak i tokom vožnje pri brzinama manjim od 40 km/h on se može otvoriti za 19 sekundi i zatvoriti za 24 sekundi.
Čak i kada je mekani krov zatvoren, putnici unutar kabrioleta mogu uživati u osvežavajućem iskustvo vožnje: svih pet prozora se može spustiti u isto vreme dok mekani krov ostaje zatvoren, kako bi štitio od direktne sunčeve svetlosti.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Elegantni, sportski dizajn spoljašnjosti se savršeno nastavlja unutar BMW Serije 6 Convertible. Sa paketom opreme Design Pure Experience, mekana, ekskluzivna 'Nappa' koža sa proširenim sadržajem u Cognac/Black, ukrasni delovi od 'Fineline' Brown drveta i velikodušno dimenizonirane površine stvaraju prostranu unutrašnjost.
Informacije važne za vožnju su predstavljene u visokoj rezoluciji na kontrolnom ekranu sa staklenim kućištem i galvanizovanim okvirom. Centralna konzola sa Black Panel izgledom i keramički okviri iDrive Touch kontrolera i selektor ručice stvaraju premijum izgled unutrašnjosti. Funkcionalne pregrade i držači pića na prednjem delu i u centralnom naslonu na zadnjem delu nude dosta mogućnosti za odlaganje stvari.

BOJE I MATERIJALI.

Kvalitet materijala sa odličnom završnom obradom je ono sto daje BMW Serijei 6 Convertible ekskluzivan karakter. Boje takođe doprinose odličnom kvalitetu svakog automobila. Jedanaest različitihh boja je dostupno za spoljašnjost – ood klasične i elegantne Cashmere Silver do sportske Mediterranean Blue. Savršeno uklopljena elegnantnost unutrašnjosti, gde mekana, ekskluzivna 'Nappa' koža u Cognac/Black ili Ivory White/Black boji prekriva sedišta dok ukrasne lajsne kao što je 'Fineline' Brown naglašavaju strukturu površina.
BMW Individual ponuda ispunjava potrebu za izvrsnim luksuzom. Elementi opreme kao što su ukrasne lajsne od finog drveta BMW Individual ili BMW Individual ukrasna lajsna od pune kože „Merino“ dodaju prefinjenost enterijeru. BMW Individual nudi jedanaest dodatnih završnih farbi u mat ili metalik verziji za upadljiv spoljni izgled.

BANG & OLUFSEN SURROUND SOUND AUDIO SISTEM.

Zahvaljujući novom Dirac Dimensions sistemu za procesiranje signala, Bang & Olufsen surround sound audio sistem stvara otvorenu i zivopisnu atmosferu sa odličnom akustikom. Neverovatan zvuk se stvara putem 16 zvučnika sa ukupnom snagom od 1,200 W, uključujući centralni zvučnik koji se automatski podiže iz kontrolne trable. Centralni zvučnik je srednjetonac i opremljen je Acoustic Lens tehnologijom, što garantuje odličan kvalitet zvuka na svim sedištima. Sistem nudi izbor dva podešavanja zvuka: „Studio“ radi savršenog zvuka i „Expanded“ koji stvara utisak većeg akustičnog prostora. Audio vizuelno iskustvo je upotpunjeno osvetljenjem individualnih zvučnika.