BMW Serija 5 Limuzina G30 Facelift 2020 Phytonic plave metalik boje, tročetvrtinski prednji prikaz vozila u pokretu
530e
Shop The Look
Cena od52.200 EUR
Potrošnja goriva, komb. *530e2.3 l/100 km*
Motor i vrsta gorivaBenzinDizelPlug-in Hibrid

THE 5

BMW SERIJE 5 SEDAN.

Cena od52.200 EUR
Potrošnja goriva, komb. *530e2.3 l/100 km*
Motor i vrsta gorivaBenzinDizelPlug-in Hibrid
THE 5BMW SERIJE 5 SEDAN.


BMW Serija 5 Sedan predstavlja oličenje sportskog poslovnog sedana. Na prvi pogled odaje utisak stilske atletičnosti koja se posebno izražava dinamičnom siluetom i diskretnim dizajnom. Jasne površine i precizne konture obezbeđuju elegantnoj spoljašnjosti modernu, tehničku atmosferu. Elegantna i funkcionalna unutrašnjost upotpunjuje inovativnu ambiciju vozila s tehnologijama usmerenim k budućnosti i sportskim karakteristikama. U kombinaciji s impresivnom voznom dinamikom i inovativnim tehnologijama, BMW Serije 5 Sedan nudi udobnost, samouverenost i iznad svega, vrhunsko zadovoljstvo tokom kratkih vožnji i dugih putovanja.

  DIZAJNIRAJTE VAŠ BMW SERIJE 5 SEDAN.

  Including of /content/bmw/marketB4R1/bmw_rs/sr_RS/all-models/5-series/sedan/2021/bmw-5-series-sedan-highlights/jcr:content/par/moodpreconfiguration/par/moodpreconfiguration_901046420 failed

  DIZAJN BMW SERIJE 5 SEDAN.

  BMW Serije 5 dovodi sportski duh i samouverenost na sledeću zajednički nivo - zahvaljujući, iznad svega, tipičnim BMW proporcijama kao što su dugi međuosovinski razmak, produženi poklopac motora i elegantna krovna linija. Precizne konture daju fascinantan kontrast pojednostavljenim i smanjenim površinama stvarajući moderan i puristički izgled. BMW prednja rešetka i BMW Laserlight naročito obezbeđuju prednjem delu dinamičan i inovativan karakter. Prednja svetla su neprimetno povezana s prednjom rešetkom što dodatno naglašava širinu vozila i stvara izuzetnu eleganciju i pojavu koja se reflektuje sve do izduvnih cevi slobodnog oblika na donjem delu zadnjeg branika. Rezultat je elegantan, ali i sportski sveukupni utisak.

  Pročitajte više

  BMW SERIJE 5 SEDAN PLUG-IN HIBRIDNI MODELI.

  BMW PHEV vozni park u pokretu, BMW 2er Active Tourer F45 LCI, BMW 3er Saloon G20, BMW 3er Touring G21, BMW 5er Saloon G30 LCI, BMW 5er Touring G31 LCI, BMW 7er Saloon G11/G12 LCI, BMW X1 LCI F48, BMW X2 F39, BMW X3 G01 LCI, BMW X5 G05 LCI

  GLAVNE ODLIKE BMW SERIJE 5 SEDAN PLUG-IN HIBRIDNIH MODELA.

  Otkrijte prednosti i tehničke karakteristike modela BMW Serije 5 Sedan 520e, 530e, 530e xDrive i 545e xDrive s inovativnim hibridnim pogonom.

  Najbolje iz oba sveta: s plug-in hibridnim modelima BMW Serije 5 Sedan BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** i BMW 545e xDrive**, moći ćete da iskusite održivu mobilnost i efikasnu dinamiku vožnje. Istražite brojne prednosti ovih inovativnih BMW hibridnih vozila i saznajte više o konceptu pogona, dinamici vožnje, BMW punjenju i praktičnim digitalnim uslugama BMW-a ConnectedDrive.
  BMW Serija 5 Limuzina Plug-in hibrid 2021 G30 bočni prikaz BMW Wallbox-a

  Plug-in hibridna tehnologija BMW Serije 5 Sedan.

  Najbolje iz oba sveta u savršenoj harmoniji: plug-in hibridni modeli BMW Serije 5 Sedan BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** i BMW 545e xDrive** kombinuju tehnologiju električnog pogona BMW eDrive sa moćnim BMW motorom sa unutrašnjim sagorevanjem. Zajedno, ove dve pogonske jedinice proizvode iskustvo u vožnji koje povezuje maksimalnu efikasnost sa vrhunskim užitkom u vožnji-a, u zavisnosti od režima vožnje, bilo lokalno bez emisija i skoro tiho ili sa uzbudljivo visokim obrtnim momentom i dovoljnim rezervama za duža putovanja. U modelima BMW 530e xDrive** i BMW 545e xDrive**, pogon na sva četiri točka BMW xDrive je dodatna garancija optimalne dinamike i vučne sile. Takozvana rekuperacija, u kojoj se kinetička energija pretvara u električnu i prenosi u bateriju tokom kočenja, dodatno obezbeđuje važan doprinos efikasnom doživaljaju vožnje.

  BMW Serija 5 Limuzina Plug-in hibrid 2021 G30 tročetvrtinski prednji prikaz vozila tokom vožnje ulicom

  Režimi vožnje BMW Serije 5 Sedan plug-in hibrida.

  Isključivo na električni pogon i bez štetnih emisija na putu do posla, odnosno snažno i dinamično, s dovoljnim dometom za vikend izlet - hibridna vozila BMW Serije 5 Sedan 520e**, 530e**, 530e xDrive** i 545e xDrive** vam ostavljaju sve mogućnosti otvorenim. Iskoristite inteligentne režime vožnje koji osiguravaju optimalnu interakciju motora sa unutrašnjim sagorevanjem i elektromotora u svakoj situaciji - i doživite fascinaciju tehnologije okrenute k budućnosti, te jedinstveno iskustvo vožnje.

  BMW Serija 5 Limuzina Plug-in hibrid 2021 G30 tročetvrtinski prednji prikaz vozila tokom punjenja s modelom

  Punjenje BMW Serije 5 Sedan plug-in hibrida

  Bilo kod kuće ili na putu: BMW Charging nudi vam prilagođena rešenja za punjenje vašeg BMW-a Serije 5 Sedan sa hibridnim pogonom. Uz standardni kabl za punjenje (režim 2) za kučne utičnice koji se isporučuje kao standard, BMW Wallbox vam pruža izuzetno prikladan, siguran i brz način punjenja. Smart Wallbox našeg partnera nudi više dodatnih usluga za inteligentno punjenje. Usluga ugradnje osigurava jednostavnu i ispravnu montažu zidnih kutija za punjenje vapeg vozila. Flexible Fast Charger je dostupan za maksimalnu fleksibilnost tokom punjenja kod kuće i omogućava vam da svoj BMW plug-in hibrid punite iz svake kućne ili industrijske utičnice pomoću raznih adaptera. Pored standardnog kabla za punjenje (režim 2), uz plug-in hibride BMW Serije 5 Sedan se dobija i kabl za punjenje (režim rada 3) za javno punjenje, kao i BMW karticu za punjenje koje vam obezbeđuju atraktivne uslove prilikom javnog punjenja*. Vreme punjenja (0-100%) modela BMW Serije 5 Sedan BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** i BMW 545e xDrive** iznosi približno 3,6 sata pri kapacitetu punjenja 3,7 kWh (BMW Wallbox, fleksibilni brzi punjač, javne stanice za punjenje) i približno 6,0 sati s kapacitetom punjenja od 2,3 kWh (kućna utičnica). * ponuda specifična za tržište

  TEHNOLOGIJE BMW SERIJE 5 SEDAN.

  Informacioni displej BMW Serija 5 Limuzina G30 Facelift 2020 unutrašnjost kokpita
  Driving Assistant Professional BMW Serija 5 Limuzina G30 Facelift 2020 unutrašnjost kokpita

  Driving Assistant Professional.

  Driving Assistant Professional se tokom vožnje brine o vašem komforu i bezbednosti u svim kritičnim i monotonim situacijama. Pored funkcije asistencije u vožnji, uključuje i asistenciju upravljanja i kontrole trake sa proširenim funkcijama, asistenciju za hitno zaustavljanje i asistenciju za zadržavanje trake sa aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
  Rikverc assistent BMW Serija 5 Limuzina G30 Facelift 2020 unutrašnjost kokpita

  Rikverc asistent.

  Opcija rikverc asistent (Reversing Assistant) pamti poslednjih 50 m pređenog puta pri kretanju unapred do brzine 35 km/h, tako da vam po potrebi može pomoći za vožnju unazad. Ne morate upravljati i možete se usredsrediti na nadgledanje okoline vozila.
  BMW Laserlight BMW Serija 5 Limuzina G30 Facelift 2020 Phytonic plave boje prednji prikaz izbliza

  BMW Laserska svetla.

  U laserskom režimu dugih svetala, BMW Laserlight laserska svetla osvetljavaju do 650 m, gotovo dvostruko više od uobičajenih svetala. Bolja vidljivost u mraku značajno povećava bezbednost. Plavi akcenti i natpis „BMW Laser“ na prednjim svetlima takođe naglašavaju tehnološke standarde i sportski karakter vozila.
  BMW Serije 5 Sedan G30 Digitalni ključ

  BMW Digitalni ključ

  BMW digitalni ključ pretvara vaš kompatibilan pametni telefon* u ključ kojim otvarate vaše vozilo. Da biste otključali, jednostavno držite pametni telefon pored ručke na vratima; pre nego što pokrenete svoj BMW, postavite ga na ležište za pametni telefon. Pored toga, možete da podelite digitalni ključ sa još pet prijatelja, pa čak i da ograničite maksimalnu brzinu - što je idealno za neiskusne vozače.


  * BMW digitalni ključ je kompatibilan samo sa odabranim pametnim telefonima. Spisak kompatibilnih pametnih telefona dostupan je na bmw.com/digitalkey. Da biste koristili BMW digitalni ključ, potrebna je oprema za teleusluge.

  BMW Live Cockpit Professional BMW Serija 5 Limuzina G30 Facelift 2020 unutrašnjost kokpita

  BMW Live Cockpit Professional.

  The BMW Live Cockpit Professional sa funkcijom navigacije sačinjen je od dva veoma kvalitetna displeja visoke rezolucije, pri čemu je 12,3“ Kontrolni displej osetljiv na dodir, sa dijagonalom od 12,3“ potpuno digitalizovan. BMW Operativni sistem 7 može da se podesi preko iDrive kontrolera.

  Integracija pametnog telefona BMW Serija 5 Limuzina G30 Facelift 2020 unutrašnjost kokpita

  Integracija pametnog telefona.

  Zašto ne koristiti funkcije pametnog telefona u svom BMW-u i nastaviti sa uobičajenim aktivnostima? Funkcija integracije smart telefona u vašem vozilu podržava Apple CarPlay i Android Auto preko bežične veze vašeg smart telefona i vozila. Na taj način omogućuje se korišćenje poznatih funkcija i različitih aplikacija u vozilu.

  VOZNA DINAMIKA BMW SERIJE 5 SEDAN.

  Tehnologije pogona i šasije na prvi pogled.

  Više snage, više kontrole. Od posebno ekonomičnog 4-cilindričnog dizelskog motora do 6-cilindričnog benzinskog motora visokog broja obrtaja i impresivnog obrtnog momenta. BMW Serije 5 Sedan pruža sportske performanse tokom svakog putovanja. Sa savršeno usklađenim tehnologijama pogona i šasije, poput adaptivnog vešanja, Integralnog aktivnog upravljanja ili xDrive inteligentnog sistema pogona na sve točkove, zagarantovano je optimalno prianjanje i maksimalno zadovoljstvo tokom vožnje.
  Mild hibridna tehnologija BMW Serije 5 Limuzine G30 šasija.

  Mild hibridna tehnologija BMW Serije 5 Sedan.

  Mild hibridna tehnologija služi za rekuperaciju kinetičke energije tokom kočenja te podržava motor s unutrašnjim sagorevanjem tokom ubrzanja. To smanjuje potrošnju goriva i emisiju dok vam istovremeno obezbeđuje dinamičnost. Mild hibridna tehnologija čini automatsku Start/Stop funkciju puno bržom i ugodnijom.
  BMW Serija 5 Limuzina G30 Facelift 2020 Phytonic plave metalik boje, tročetvrtinski prednji prikaz vozila prilikom vožnje ulicom

  Adaptivno oslanjanje.

  Adaptivno oslanjanje omogućuje podešavanje karakteristika amortizera tako da odgovaraju svakoj voznoj situaciji, poboljšavajući udobnost guma i voznu dinamiku. Uz standardna COMFORT podešavanje za poboljšanje vozne udobnosti, program SPORT obezbeđuje sportsko podešavanje oslanjanja.
  Integrisano aktivno upravljanje BMW Serija 5 Limuzina G30 Facelift 2020 tročetvrtinski zadnji prikaz vozila tokom vožnje

  Integrisano aktivno upravljanje.

  Integrisano aktivno upravljanje kombinuje podršku, koja varira u zavisnosti od ugla upravljanja na prednjoj osovini, pri čemu zadnji točkovi takođe doprinose upravljanju. Pri nižim brzinama nudi veću upravljivost i agilnost okretanjem zadnjih točkova nasuprot prednjih točkova. Počevši od 60 do 80 km/h, zadnji točkovi se okreću paralelno sa prednjim točkovima, kako bi se povećala stabilnost i udobnost u vožnji.
  BMW xDrive BMW Serija 5 Limuzina G30 Facelift 2020

  BMW xDrive.

  Inteligentni sistem pogona BMW xDrive glatko i promenljivo raspoređuje pogonsku snagu na prednje i zadnje točkove i obezbeđuje dodatno prianjanje, dinamičnost i sigurnost u svakoj situaciji. Za još bolju okretnost, elektronska kontrola distribucije snage, vodi računa da u krivini ne dođe do pre ili podupravljanja.

  BMW SERIJE 5 SEDAN.

  BMW Serije 5 Sedan.

  • 17" alu felne V-spoke 618
  • LED farovi
  • Steptronic menjač
  • BMW Live Cockpit Professional sa 12,3" instrument tablom i 12,3" kontrolnim ekranom
  • Sportski kožni volan
  BMW Serija 5 Limuzina 540i G30 2020 Osnovna oprema u Sophisto sivoj boji tročetvrtinski prednji prikaz

  Luxury Line.

  • 18" alu felne V-spoke stil 632 u Reflex Silver
  • Završne obloge pragova vrata od aluminijuma sa natpisom „Luxury line“.
  • Sedišta od kože 'Dakota' sa specifičnim šavovima
  • Instrument tabla u Sensatec crnoj boji
  • Unutrašnje ukrasne obloge od finog drveta 'Fineline' Ridge sa glatkim ukrasnim elementima u Pearl Chrome-u
  BMW Serija 5 Limuzina 520d xDrive G30 2020 Luxury Line u Bernina sivoj boji tročetvrtinski prednji prikaz

  M Sport paket.

  • M Aerodinamički paket sa difuzorom u Dark Shadow metalik
  • 18" M alu felne sa duplim kracima 662 M
  • M Sport vešanje
  • Sportska sedišta za vozača i suvozača u kombinaciji tkanina/alkantara u ekskluzivnom M izgledu
  • M završne obloge unutrašnjosti u aluminijumskoj sivoj boji sa bisernim hromiranim ukrasima
  BMW Serija 5 Limuzina 520d xDrive G30 2020 M Sport paket u Alpine beloj boji, tročetvrtinski prednji prikaz
  • BMW Serije 5 Sedan.
  • Luxury Line.
  • M Sport paket.

  ORIGINALNI BMW DODACI I BMW M PERFORMANCE DELOVI ZA BMW SERIJE 5 SEDAN.

  Dobar osećaj, poznat osećaj.

  Svi BMW-ovi vozači uživaju u vožnji kao standard. Originalna BMV dodatna oprema postoji kako bi udovoljila vašim posebnim željama. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka koji su po kvaliteti, dizajnu i performansama savršeno prikladni za vaš model BMW Serije 5 Sedan., nudeći vam maksimalnu dodatu vrednost - što god imali na umu.
  BMW Serija 5 Limuzina G30 sa BMW krovnom kutijom 520

  BMW Krovna kutija 520.

  Moderna krovna kutija crne boje s bočnim panelima u titanijum sivoj boji ima kapacitet od 520 litara i kompatibilna je sa svim BMW sistemima krovnih nošača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obe strane i što ima trostruko centralno zaključavanje s svake strane, prikladna je za utovar i može da se zaključa u svrhe zaštite od krađe.
  Pogledajte proizvod
  BMW prostirka prtljažnika BMW Serija 5 Limuzina G30

  BMW prostirka prtljažnika.

  Izdržljiva, protivklizna, vodootporna podloga sa podignutim ivicama sa svih strana i oblikovanim dizajnom štiti prtljažnik od prljavštine i vlage. Dizajnirana u crnoj boji sa umetkom od nerđajućeg čelika, savršeno se uklapa u unutrašnjost.
  Pogledajte proizvod
  BMW univerzalni nosač za sigurnosno kućište, Travel & Comfort sistem BMW Serija 5 Limuzina G30

  BMW univerzalni nosač za sigurnosno kućište, Travel & Comfort sistem.

  Univerzalni nosač podesiv je u smislu veličine i postavlja se na zasebno dostupan osnovni nosač ili na opcionu opremu „Travel & Comfort“. Pruža sigurni oslonac širokom spektru Apple ili Samsung tableta s BMW sigurnosnom futrolom od 7 do 11 inči. Može se okrenuti za 360 stepeni i zaključati u bilo kom željenom uglu.
  Pogledajte proizvod
  Prednji spliter M Performance od ugljeničnih vlakana BMW Serija 5 Limuzina G30

  Prednji spliter M Performance od ugljeničnih vlakana.

  Moćan izgled: M Performance prednji spliter od ugljeničnih vlakana proizvodi optimizovane aerodinamične vrednosti i naglašava moćan izgled vozila na posebno ekskluzivan način. Individualni motosport izgled za najzahtevnije vozače.
  Pogledajte proizvod
  20-inčni M Performance dvokraki naplatci od lakih legura 669 M BMW Serija 5 Limuzina G30

  20-inčni M Performance dvokraki točkovi od lakih legura 669 M.

  Visokokvalitetni 20-inčni M Performance naplatci od lakih legura, dvobojni Orbit sive boje, ekskluzivna su kombinacija glodanoog i lakiranog dizajna na vidljivoj strani gde je i M logotip. Komplet guma sa sistemom sa run-flat mešovitim gumama. Veličina prednjih točkova je 8J x 20, s gumama 245/35 R20 95Y XL RSC, dok su zadnji točkovi 9J x 20, s gumama 275/30 R20 97Y XL RSC.
  Pogledajte proizvod
  M Performance volan za BMW Serije 5 Limuzinu G30

  M Performance volan.

  Uverljivi argumenti pri ruci: zahvaljujući području hvata koji je obložen alkantarom, M Performance upravljač je posebno ugodan i čvrst za držanje - za izravniji osećaj upravljanja. Njegove prepoznatljive konture i središnja oznaka od crvene koće dodatno pojačavaju individualni motorsport izgled.
  Pogledajte proizvod

  TEHNIČKI PODACI ZA BMW SERIJE 5 SEDAN.

  BMW 530e Sedan.

  Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

  135 (184)/5.000-6.500

  Ubrzanje  0–100 km/h

  5.9

  Potrošnja goriva, kominovano, u l/100 km

  1.7-1.3

  Emisija CO2 u g/km (kombinovana):

  39-30

  BMW Serija 5 Limuzina G30 tehnički podaci

  BMW USLUGE.

  SERVIS I PODRŠKA ZA BMW SERIJE 5 SEDAN.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  #štagoddasedesi: Sveobuhvatno bezbrižno putovanje kada su u pitanju električna vozila: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine kao korisnik lizinga. Sadržaj paketa usluga:
  • Usluga provere vozila
  • Zamena polen filtera
  • Zamena kočione tečnosti
  Saznajte više o BMW Service Inclusive.
  BMW Roadside Assistance

  BMW Roadside Assistance.

  Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim vozačima BMW-a non-stop, 365 dana u godini. Jedan poziv - i naši stručnjaci su vam na usluzi, bilo telefonom ili na licu mesta, ako je potrebno.
  Saznajte više o BMW Roadside Assistance.
  Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

  ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

  Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW Seriju 5 limuzinu, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

  Potrošnja goriva CO2 emisija.

  • BMW 530e**:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 1.8-1.3
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 42-30

   Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s Izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

   ** Na temperaturama ispod 0 stepeni Celzijusa, čisto električni režim vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija ne zagreje do radnog stanja nakon što vozilo pređe nekoliko kilometara.

  Potrošnja goriva CO2 emisija.

   

  BMW 530e**:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 1.7-1.3
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 39-30


  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s Izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp


  ** Na temperaturama ispod 0 stepeni Celzijusa, čisto električni režim vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija ne zagreje do radnog stanja nakon što vozilo pređe nekoliko kilometara.

   

   

  Pročitajte više

  Potrošnja goriva CO2 emisija.

  • BMW 530e Sedan:
   Potrošnja goriva u l/100km (kombinovano): 1.8-1.3
   CO2 emisija u g/km (kombinovano): 42-30

   Informacije o potrošnji goriva, CO2 emisiji i potrošnji energije su utvrđeni u skladu sa definisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je bila aktuelna prilikom izdavanja homologacije. Rezultati se odnose na vozilo koje ima standardnu opremu za Nemačko tržište, a navedena autonomija uzima u obzir dodatnu opremu i različite veličine felni i guma koje su raspoložive za dati model.

   Dalje informacije o zvaničnim podacima o potrošnji i CO2 emisiji se mogu naći u 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines' koji su besplatno na raspolaganju u svim prodajnim objektima i u DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany i na https://www.dat.de/co2

   Vrednosti su već zasnovane na WLTP propisima i prekalkulisane su u NEDC – ekvivalentne vrednostki kako bi omogućili poređenje između vozila. Vrednosti po kojima se računaju takse i drugi troškovi koji između ostalog uključuju CO2 emisiju mogu biti drugačije.