BMW SERIJE 5 SEDAN.

BUSINESS ATHLETE.

BMW SERIJE 5 SEDAN.BUSINESS ATHLETE.

Ubrzanje 0 – 100 km/h u sekundama (BMW 540i Sedan)

5.1

Kombinovana potrošnja u l/100 km (BMW 540i Sedan)

6.5–6.9

CO2 emisija u g/km (BMW 540i Sedan)

149-159

BMW Serije 5 je oličenje moderne poslovne limuzine. Zahvaljujući svojoj dinamičnosti i elegantnom izgledu ispunjava sve što se od njega očekuje: estetski je privlačan i nudi užitak u vožnji uz vrhunsku tehnologiju.

DINAMIČNOST NA NAJVIŠEM NIVOU.

DINAMIČNOST NA NAJVIŠEM NIVOU.

Snažni BMW TwinPower Turbo motori, inteligentna lagana konstrukcija, Integrisano Aktivno Upravljanje radi vrhunske upravljivosti i agilnosti kao i Adaptivni režim. BMW Serije 5 je dizajniran radi nezaboravnog sportskog iskustva u vožnji – kako bismo uvek bili jedan korak ispred konkurencije.

Pročitajte više
„BMW Serije 5 ispoljava savršenu kombinaciju dinamičnosti i elegancije tako da predstavlja idealnu poslovnu limuzinu“.
Adrian van Hooydonk, Viši potpredsednik Dizajnerskog odseka BMW grupacije
„Izabrani materijali, visok nivo udobnosti i intuitivno korišćenje garantuju opuštenu vožnju“.
Karim Habib, Direktor Design BMW Automobiles

ASISTENCIJA U VOŽNJI.

ASISTENCIJA U VOŽNJI.

Najboljeg asistenta ćete pronaći u Driving Assistant Plus sistemu. Možete mu poveriti važne i monotone zadatke. Sistem omogućava autonomnu vožnju u situacijama kao što su saobraćajne gužve ili dugačka putovanja. Čak i prilikom promene traka uvek ste u dobrim rukama.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova.

  • Vrednosti vezane za potrošnju goriva, emisiju CO2 gasova i potrošnju električne energije zavise od veličine pneumatika. Podaci o potrošnji su određeni u skladu sa ECE ciklusom vožnje.

    Domet vozila zavisi od raznih faktora, naročito: ličnog stila vožnje, izabrane rute, vremenskih uslova, korišćenja grejanja/hlađenja i klimatizacije.

    Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva, emisiji CO2 gasova i potrošnji električne energije novih putničkih automobila se nalaze u sledećem uputstvu „Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za nova putnička vozila“, koje se mogu dobiti kod svih ovlašćenih zastupnika, kod Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.