Faza

HEROJSKI DINAMIČAN.

Dinamičnost vožnje i efikasnost BMW Serije 5 Sedan.

HEROJSKI DINAMIČAN.Dinamičnost vožnje i efikasnost BMW Serije 5 Sedan.

Što se tiče dinamičnosti, BMW Serije 5 pomera sve granice. Njegovi motori savršeno prenose svoju snagu na put. Ipak, BMW Serije 5 ne poseduje samo snagu, već i inteligenciju, zahvaljujući progresivnim tehnologijama sutrašnjice koje omogućavaju maksimalno iskorišćavanje dinamičnosti.

BMW 540i Sedan:
Potrošnja goriva u l/100km (kombinovano): 6.5 – 6.9
CO2 emisija u g/km (kombinovano): 149 - 159

Pročitajte više

KONTROLA VOZAČKOG ISKUSTVA SA ADAPTIVNIM REŽIMOM.

Kontrola vozačkog iskustva nudi vozaču izbor između standardnog COMFORT režima, ECO PRO režima, radi veće efikasnosti i SPORT režima koji omogućava dinamičniju vožnju. Nova interaktivna funkcija ADAPTIVE režim stalno podešava Dinamičnu kontrolu oslanjanja, upravljanje i Steptronic transmisiju u skladu sa trenutnom situacijom u vožnji.

Pročitajte više

DIZAJNIRAN DA BUDE BOLJI.

BMW Serije 5 se ne zadovoljava prosečnim. Stoga je logično da nastoji da postane vodeći u svojoj klasi u pogledu ubrzanja i emisije CO2.

Pročitajte više

DIZAJNIRAN DA BUDE BOLJI.

BMW 520D EFFICIENT DYNAMICS EDITION.

BMW 520d Efficient Dynamics Edition sa BMW TwinPower Turbo 2.0 litarskim 4-cilindričnim dizel motorom isporučuje impresivno malu potrošnju goriva i odlične performanse vožnje. Sa snagom od 140 kW (190 KS), i ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 7.5 sekundi.*

*Ove vrednosti su privremene i još nisu potvrđene. Vrednosti vezane za potrošnju goriva i CO2 emisiju još nisu dostupne.

SMANJITE TEŽINU. POVEĆAJTE DINAMIČNOST.

Zahvaljujući laganim materijalima kao što su aluminijum i ultra moderne aluminijumske legure, BMW Serije 5 sedme generacije je 100 kilograma lakši od svog prethodnika. Pored inteligentne lagane konstrukcije, automobil takođe poseduje izbalansiranu raspodelu težine između prednje i zadnje osovine, kao i niži centar gravitacije. Rezultati su veoma dinamične vozne krakteristike.

Pročitajte više

SMANJITE TEŽINU. POVEĆAJTE DINAMIČNOST.

PROTOK VAZDUHA. POVEĆAVANJE AGILNOSTI.

Kod BMW Serije 5, BMW Efficient Dynamics tehnologija je izražena na prednjoj masci. Kada je potreba za hlađenjem mala, vazdušni ventili unutar Active Air Stream prednje maske ostaju zatvoreni, što dovodi do idealnih Cd vrednosti u iznosu 0.22, što je jedinstveno za ovu klasu automobila.

Pročitajte više

PROTOK VAZDUHA. POVEĆAVANJE AGILNOSTI.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

  • Vrednosti vezane za potrošnju goriva, emisiju CO2 gasova i potrošnju električne energije zavise od veličine pneumatika. Podaci o potrošnji su određeni u skladu sa ECE ciklusom vožnje.

    Domet vozila zavisi od raznih faktora, naročito: ličnog stila vožnje, izabrane rute, vremenskih uslova, korišćenja grejanja/hlađenja i klimatizacije.

    Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva, emisiji CO2 gasova i potrošnji električne energije novih putničkih automobila se nalaze u sledećem uputstvu „Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za nova putnička vozila“, koje se mogu dobiti kod svih ovlašćenih zastupnika, kod Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.