U IZVANREDNOJ FORMI.

Dizajn BMW Serije 5 Sedan.

Sportski i stilizovan za svaku priliku: BMW Serije 5 Sedan je uvek ispred konkurencije zahvaljujući sportskom izgledu. Ipak, uspeh nije stvar slučajnosti. Nakon svega, uspeh nije samo u genima – već je izraz posvećenosti detaljima.

BMW 540i Sedan
Potrošnja goriva u l/100km (kombinovano): 6.5 – 6.9
CO2 emisija u g/km (kombinovano): 149 - 259

U IZVANREDNOJ FORMI.Dizajn BMW Serije 5 Sedan.

Sportski i stilizovan za svaku priliku: BMW Serije 5 Sedan je uvek ispred konkurencije zahvaljujući sportskom izgledu. Ipak, uspeh nije stvar slučajnosti. Nakon svega, uspeh nije samo u genima – već je izraz posvećenosti detaljima.

BMW 540i Sedan
Potrošnja goriva u l/100km (kombinovano): 6.5 – 6.9
CO2 emisija u g/km (kombinovano): 149 - 259

Pročitajte više

SPOLJAŠNJOST.

Čak i kada stoji u mestu, BMW Serije 5 ostavlja dobar utisak. Kod sedme generacije ove sportske poslovne limuzine, prednja maska i svetla su po prvi put direktno povezana. Niska linija krova se spušta prema zadnjem kraju i daje mišićavoj karoseriji siluetu kupe modela. Širok zadnji kraj naglašava odlične performanse BMW Serije 5.

1
2
3
4

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND AUDIO SISTEM.

Bowers & Wilkins Diamond surround zvučni sistem sa dva dijamantna tvitera donosi izvanredan zvuk studijskog kvaliteta svakom sedištu u automobilu. 16 pomno raspoređenih zvučnika obezbeđuje hipnotični doživljaj zvuka. Zvučnici su osvetljeni, vizuelno naglašavaju izvanredan kvalitet zvuka ovog sistema.

VIŠE JE UVEK MOGUĆE.

Izaberite više dinamičnosti, ekskluzivnosti i individualnosti. Atraktivne linije i oprema vam omogućavaju da zauzmete svoje mesto među prvima.

Pročitajte više

VIŠE JE UVEK MOGUĆE.

SPORT LINE.

Zahvaljujući elementima dizajna u crnoj boji visokog sjaja i ekskluzivnim felnama, Sport Line paket opreme pruža snažnu dozu dinamičnosti. Detalji kao što su osvetljen natpis „Sport Line“ i ekskluzivna sedišta poboljšavaju osećaj koji unutrašnjost ostavlja na putnike.

LUXURY LINE.

Luxury Line paket opreme daje BMW Seriji 5 elegantnost putem rafiniranih elemenata dizajna od hroma i odgovarajućim felnama. Unutar vozila, detalji kao što su ekskluzivne presvlake sa kontrastnim šavovima i ukrasni detalji od drveta stvaraju veoma stilizovanu atmosferu. Instrument tabla presvučena veštačkom kožom daje finalni dodir izgledu unutrašnjosti.

M SPORT PAKET OPREME.

Sa M Sport paketom, strast za dinamičnom vožnjom je očigledna. Snažni usisnici vazduha, na primer, daju prednjem braniku upečatljivo prisustvo. Ekskluzivna Aluminium Rhombicle unutrašnje ukrasne lajsne i BMW Individual presvučen krov u Anthracite boji daju dodatno sportski izgled unutrašnjosti.

BMW INDIVIDUAL KOLEKCIJA.

BMW Individual kolekcija nudi velik izbor opreme za probirljive korisnike: Ukrasne lajsne od drveta, izabranog širom sveta. Besprekorna i mekana koža iz najboljih štavionica. Boje koje fasciniraju u pogledu brilijantnosti, jačine boje i efekta. U ponudi su nijanse koje definišu duh vremena umesto da ga prate. Svi ovi elementi se kombinuju kako bi vaš BMW postao deo vaše ličnosti.

ORGINALNI BMW DODACI.

Pripremite se za sve što se isplanirali. Sa orginalnim BMW dodacima možete opremiti vaš BMW Serije 5 kako bi odgovarao vašim željama. Otkrijte svet orginalnih BMW dodataka.

 • Transport

  Moderni krovni kofer sa Titanium Silver bočnim panelima ima zapreminu od 520 litara i kompatibilan je sa svim BMW krovnim sistemima. Zahvaljujući dva sistema bočnog otvaranja sa trostrukim, centralnim uređajem za zaključavanje na obe strane, utovar i bezbedan prevoz stvari je veoma lak i jednostavan.

  Vodootporne i dugotrajne patosnice sa izdiguntim ivicama pružaju zaštitu prtljažnika. Savršenog oblika i crne boje, one se idealno uklapaju sa BMW osnovnom opremom i takođe poseduju metalnu pločicu sa brojem „5“.

 • Dodaci za unutrašnjost i spoljašnjost

  BMW alumijumske felne od 19 i 20 inča ne samo da se savršeno uklapaju sa dizajnom vozila, već takođe ispunjavaju najstrožije standarde kvaliteta. One su razvijene specijalno za „runflat“ pneumatike i imaju izraženu ivicu koja sprečava da prazan pneumatik sklizne sa felne prilikom skretanja.

  Efikasno pomoćno grejanje stvara prijatnu temperaturu unutrašnjosti bez zaleđenog i zamagljenog vetrobran stakla. Može se programirati putem iDrive sistema ili koristiti direktno. U zavisnosti od opreme, može se takođe aktivirati putem dostupno BMW ključa ili iPhone aplikacije.

 • Informacije i komunkacija

  Praktični unverzalni držač je podesiv i postavlja se putem zasebno dostupnog nosača iz Travel & Comfort sistema. On omogućava bezbedno korišćenje velikog broja Apple i Samsung tabletasa Travel & Comfrot Tablet Safety Case sa dijagonalom od 7 do 11 inča. Zahvaljujući ramu koji se može rotirati za 360° i podešavanjem ugla, može se pričvrstiti u bilo koji položaj.

Potrošnja goriva i CO2 emisija.

 • Vrednosti vezane za potrošnju goriva, emisiju CO2 gasova i potrošnju električne energije zavise od veličine pneumatika. Podaci o potrošnji su određeni u skladu sa ECE ciklusom vožnje.

  Domet vozila zavisi od raznih faktora, naročito: ličnog stila vožnje, izabrane rute, vremenskih uslova, korišćenja grejanja/hlađenja i klimatizacije.

  Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva, emisiji CO2 gasova i potrošnji električne energije novih putničkih automobila se nalaze u sledećem uputstvu „Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za nova putnička vozila“, koje se mogu dobiti kod svih ovlašćenih zastupnika, kod Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.