SNAGA+

Dinamika i efikasnost vožnje BMW-a serije 4 Coupé.

Možete videti eleganciju novog BMW-a serije 4 Gran Coupé – i osetiti njegovu dinamiku. Opipljivo jedinstvo motora, šasije i aerodinamičnog dizajna. Divan način na koji se snaga prevodi u okretnost. Pogon sa izborom visokih performansi motora, bilo s pogonom na zadnjim točkovima ili s pogonom na sva četiri točka, te sa savršenom raspodelom osovinskog opterećenja. Za uživanje u vožnji najvišeg ranga.

 

BMW 440i Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.7–7.4
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 179–172


Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva zavise od odabranog formata guma. Ilustrirovani modeli uključuju dodatnu opremu.

Pročitajte više
SNAGA+Dinamika i efikasnost vožnje BMW-a serije 4 Coupé.

IMPRESIVNA DINAMIKA.

Od samog početka, BMW serija 4 Gran Coupé omogućava jasno izražavanje njegovih ambicija: uzbudljiv sportski karakter, rukovanje visoke preciznosti i optimalna udobnost vožnje se spajaju kako bi proizveli iskustvo uzbudljivih performansi za vozača – sa savršenim ponašanjem na putu i krivinama. U kombinaciji s inteligentnom tehnikom lagane konstrukcije, konačni rezultat je maksimalni stepen dinamike i agilnosti u sportskom elegantnom vozilu sa četvora vrata.

MOĆNI MOTORI.

BMW TwinPower Turbo redni šestocilindarski benzinski motor.

Dominantna snaga, neometan rad i uzbudljiv zvuk su obeležja BMW TwinPower Turbo rednog šesterocilindarskog benzinskog motora s najnovijom generacijom modela motora BMW EfficientDynamics. Sa dva VANOS-a, Valvetronicom, visokopreciznim ubrizgavanjem i TwinScroll turbopunjačem, on generiše 240 kW (326 KS) i ima prosječnu kombiniranu stopu potrošnje goriva od 7.4 do 6.6 litara na 100 km.
Pročitajte više

BMW TwinPower Turbo četvorocilindarski benzinski motor.

Najnovija generacija BMW TwinPower Turbo 2,0-litarskog četvorocilindarskog benzinskog motora jamči maksimalno zadovoljstvo u vožnji. Poznat je po svojoj agilnoj isporuci snage, kao i po izuzetnim reakcijama čak i pri malom broju obrtaja, a takođe je izuzetno štedljiv uz niske emisije.
Pročitajte više

BMW TwinPower Turbo redni šestocilindarski dizelski motor.

Nova generacija BMW TwinPower Turbo rednog šesterocilindarskog diesel motora nudi impresivnu isporuku snage u kombinaciji s izvrsnim podacima o potrošnji, kao rezultat visoko inovativne tehnologije poput turbopunjača s promenljivom geometrijom turbine i direktnim ubrizgavanjem goriva zajedničkim vodom (CommonRail) od. Motor isporučuje 190 kW (258 KS) do 230 kW (313 KS) i impresivan maksimalan obrtni moment od 560 do 630 Nm.
Pročitajte više

BMW TwinPower Turbo četvorocilindarski dizel motor.

BMW TwinPower Turbo 2,0-litarski četvorocilindarski dizel motori najnovije generacije pokazuju agilnu isporuku snage, kao i odličan odaziv, čak i pri niskim okretajima. Tehnologija turbo punjača s promenljivom geometrijom turbine i direktnim ubrizgavanjem goriva zajedničkim vodom (CommonRail) osiguravaju izuzetnu štedljivost i niske emisije ovih motora.
Pročitajte više

8-BRZINSKI MENJAČ STEPTRONIC.

Opcioni 8-brzinski sportski automatski mjenjač osigurava maksimalni nivo dinamike, efikasnosti i udobnosti vožnje. Kratko vreme prenosa poboljšava vrednost ubrzanja, dok fino stepenovanje zupčanika omogućava jedva primjetno menjanje stepena prijenosa. Istovremeno, motor se održava na idealnom broju obrtaja za optimalan razvoj snage dok je nivo buke smanjen. Osmi stepan prenosa smanjuje obrtaje motora pri visokim brzinama i time potrošnju goriva i emisije CO2.

SPORTSKE VOZNE KARAKTERISTIKE.

Postoji samo jedan opis za vozna svojstva BMW-a serije 4 Gran Coupé: Oduzimaju dah. Uostalom, tipični zadnji pogon BMW-a, nisko težište i savršena raspodela opterećenja osovine su apsolutna garancija čistog uživanja u vožnji. Podrška za ovaj osećaj dolazi iz standardne ponude promenljivog sportskog upravljača sa Servotronicom i opcionim prilagodljivim M vešanjem. On pokazuje odlično ponašanje na putu posebno kada je usvojen sportski stil vožnje i na krivudavim putevima.

  • Raspodela opterećenja osovine 50:50
  • Prilagodljivo M vešanje
  • Promenljivi sportski upravljač

DINAMIKA MODELA PORODICE BMW-A SERIJE 4.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manja potrošnja goriva, više zadovoljstva u vožnji: To je BMW-ov sIstem Efficient Dynamics. On obuhvata niz različitih tehnologija koje utiču na pogonski sistem, upravljanje energijom i koncept vozila. Rezultat je manja potrošnja goriva i manje emisije CO2 uz više dinamike i zabave u vožnji u isto vrijeme. Standardni element u svakom BMW-u i, naravno, u BMW-u serije 4 Gran Coupé takođe.

Pročitajte više

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva zavise od odabranog formata guma. Ilustrovani modeli uključuju dodatnu opremu.

    Daljnje informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko linka www.dat.de/co2

    Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu deo ponude; oni su namenjeni samo kao osnova za upoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tijekom proizvodnje i pružanja goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.