BMW Serije 4 Coupe G22 2020 Arctic Race Blue metalik

THE 4

BMW SERIJE 4 COUPE: PONUDE I USLUGE

Prilagođeni proizvodi originalne BMW opreme omogućavaju vam da individualizirate svoj BMW Serije 4 Coupe, tako da savršeno odgovara vašim ličnim preferencijama, dok prepoznatljivi BMW M Performance delovi ističu dinamičnu stranu ovog fascinantnog coupe-a. Atraktivna ponuda BMW servisa garantuje vam svestranu zaštitu u slučaju najgoreg, kao i za servisiranje i održavanje - za beskrajne količine bezbrižnog užitka u vožnji u vašem BMW Serije 4 Coupe.

Pročitajte više
THE 4BMW SERIJE 4 COUPE: PONUDE I USLUGE

  ORIGINALNI BMW AKSESOARI ZA BMW SERIJE 4 COUPE.

  Specijalna oprema i opcije dizajna za BMW Serije 4 Coupe.

  Sa BMW Serije 4 Coupe sportsko uživanje i zadovoljstvo u vožnji su standard. Originalna BMW dodatna oprema postoji kako bi udovoljila vašim posebnim željama. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka i aksesoara koji savršeno odgovaraju vašem BMW Serije 4 Coupe u pogledu kvaliteta, dizajna i performansi, nudeći vam maksimalnu dodatnu vrednost - šta god da imate na umu.

  BMW držač za skije i snowboard, koji se može podići bočno - izbliza - BMW serije 4 Coupe G22 2020

  BMW držač skija i snowboard-a, mehanizam za izvlačenje sa strane.

  BMW nosač skija i snowboard-a koji se može zaključati i koji se može produžiti sa bočnih strana obezbeđuje sigurno mesto za do pet pari skija ili snowboard-a i olakšava utovar na višim vozilima. Može se kombinovati sa bilo kojim BMW krovnim nosačem, a takođe sadrži i štapove za skijanje.
  BMW krovni nosač bicikla - BMW Serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

  BMW krovni nosač bicikla.

  BMW krovni nosač bicikla je bezbedno transportno rešenje za trkačke, turističke ili dečije bicikle, kao i za brdske bicikle do maksimalno 20 kg. Njegovi operativni elementi su pogodno smešteni u visini krovnog nosača. Ako je potrebno, utovarna strana se može prebaciti s desna na levo.
  BMW zadnji nosač za bicikle Pro 2.0 - BMW serije 4 Coupe G22 2020 izbliza

  BMW zadnji nosač za bicikle Pro 2.0.

  BMW zadnji nosač za bicikle Pro 2.0 je lagan, ali čvrst i može nositi do 60 kg. Izuzetno jednostavan za rukovanje, može prevoziti dva bicikla ili e-bicikle (može se proširiti za smeštaj tri bicikla). Njegova funkcija naginjanja omogućava lak pristup prtljažnom prostoru u bilo kom trenutku.
  BMW LED projektori za vrata za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 - izbliza

  BMW LED projektori za vrata.

  Novi BMW LED projektori za vrata sa poboljšanim kvalitetom projekcije i natprosečnim životnim vekom čine ulazak i izlazak iz vozila jedinstvenim iskustvom. Oni se automatski aktiviraju kada se vrata otvore i osvetljuju ulazni prostor na potpuno individualan način projektujući sliku pored vozila. Vozač može lično da odabere sliku koja se projektuje pomoću zamenljivih slajdova i može da bira između BMW logotipa i BMW M logotipa.
  18“ M Performance točkovi od lakih legura sa dvostrukim krakovima, 796 M Jet Black mat, jedan točak bez gume, napred za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 - izbliza

  18“ M Performance točkovi sa dvostrukim krakovima, 796 M Jet Black mat.

  Kvalitetni 18-inčni točak od lakih legura M Performance sa dvostrukim krakovima u stilu 796 M dizajniran je u mat crnoj boji i sadrži logotip M. Pojedinačni prednji točak, veličina točka 7,5J x 18, bez gume.
  20“ kovani točak M Performance, sa unakrsnim krakovima, 794 M dvobojni, jedan točak bez gume, napred za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 - izbliza

  20“ M Performance točakovi sa unakrsnim krakovima, 794 M dvobojni.

  Kvalitetni 20-inčni kovani točak M Performance sa unakrsnim krakovima 794 M dizajniran je u crnoj boji Bicolor Jet i sadrži logotip M u boji. Pojedinačni prednji točak, veličina točka 8J x 20, bez gume.
  Kovani točak od 20“ M Performance u Y-kraku u stilu 795 M dvobojno (Ferric Grei mat), pojedinačni točak bez gume, napred za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 - izbliza

  20“ M Performance točkovi u stilu Y-kraka 795 M Bicolor (Ferric Grei mat).

  Kvalitetni 20“ kovani točak u obliku Y-kraka 795 M, dizajniran je u dvobojnoj sivoj mat boji i sadrži obojeni M logotip i brušena slova M Performance. Pojedinačni prednji točak, veličina točka 8J x 20, bez gume.
  BMW prostirka prtljažnika za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 - izbliza

  BMW prostirka prtljažnika.

  Izdržljiva, protivklizna, vodootporna podloga sa podignutim ivicama sa svih strana i oblikovanim dizajnom štiti prtljažnik od prljavštine i vlage. Dizajnirana u crnoj boji i opremljena visokokvalitetnim umetkom od nerđajućeg čelika, ugrađena prostirka savršeno se uklapa u unutrašnjost prtljažnika.
  Prednja patosnica BMW za BMW Serije 4 Coupe G22 2020

  Prednja patosnica BMW.

  Pouzdana funkcionalnost u kombinaciji sa atletskom elegancijom: Protivklizajuća, vodootporna i izdržljiva patosnica BMW sa svestrano podignutom ivicom štiti prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. U crnoj boji sa umetkom od nerđajućeg čelika. Specijalni 3D format koji savršeno se savršeno uklapa i izgleda.
  BMW unutrašnji retrovizor sa integrisanim otvaračem za garažna vrata za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 izbliza

  BMW unutrašnji retrovizor sa integrisanim otvaračem za garažna vrata.

  Unutrašnji retrovizor bez okvira sa automatskom funkcijom protiv zaslepljivanja takođe je prilagodljivi univerzalni daljinski upravljač za garažna vrata i kapije. Menja do tri daljinska upravljača i kompatibilan je sa gotovo svim garažnim vratima i spoljnim kapijama. Integrisanim daljinskim upravljačima možete upravljati pomoću tri dugmeta na glavi ogledala.
  BMW bežična stanica za punjenje za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 izbliza

  BMW bežična stanica za punjenje.

  Bežično punjenje, bilo kada i bilo gde: Zahvaljujući BMW univerzalnoj bežičnoj stanici za punjenje, pametni telefon se može napuniti lako i efikasno bez kabla u vozilu. Mobilni telefon se čuva na stabilan i siguran način. Posebno pametan: Integrisani bežični punjač se može ukloniti i omogućava bežično punjenje izvan vozila.

  Otkrijte više BMW dodataka za BMW Serije 4 Coupe po kategorijama.

  BMW usluge za BMW Serije 4 Coupe

  Servisne ponude i paketi za BMW Serije 4 Coupe

  BMW M PERFORMANCE DELOVI ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

  Sportska oprema za BMW Serije 4 Coupe

  BMW Serije 4 Coupe odiše sportskim i nezavisnim jezikom dizajna: visokokvalitetna dodatna oprema BMW M Performance Parts podvlače dinamičan karakter ovog upečatljivog sportskog kupea.

  BMW M Performance delovi za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 aksesoari
  Prednji spliter M Performance, ugljenična vlakna za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 izbliza

  Prednji spliter M Performance, ugljenična vlakna.

  Izrazite jak stav: prednji spliter M Performance od ugljeničnih vlakana naglašava jak izgled vozila na izuzetno ekskluzivan način. Jedinstveni motosport izgled za svakoga ko odbija da napravi kompromis.
  M Performance spojleri za prednji deo desni, levi za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 izbliza

  M Performance spojleri za prednji deo desni, levi

  Čista motorsport atmosfera: Visokokvalitetni spojleri M Performance za prednji deo prilagođeni su vozilu u vazdušnom tunelu i omogućavaju još sportskije upravljanje. Izrađeni su od poliuretana visoke čvrstoće i daju vozilu upečatljiv izgled trkačkog automobila sa crnim bojama visokog sjaja.
  Kovani točak od 20’’ M Performance u obliku Y-kraka 795 M Jet Black mat, kompletan letnji komplet točkova za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 izbliza

  Kovani točak od 20’’ M Performance u obliku Y-kraka 795 M Jet Black mat, kompletan letnji komplet točkova.

  Kvalitetni 20-inčni kovani točkovi M Performance u stilu Y-kraka 795 M dizajnirani su u mat crnoj boji sa M logotipom u boji i slovima M Performance. Komplet letnjih kompleta točkova TPMS sa run-flat gumama, dimenzija točkova 8J x 20 sa dimenzijama guma 225/35 R20 90I KSL RSC spreda i 8,5J x 20 sa gumama veličine 255/30 R20 92I KSL RSC pozadi.
  M obloga izduvne cevi u crnoj boji visokog sjaja, levo za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 izbliza

  M obloga izduvne cevi u crnoj boji visokog sjaja, levo.

  Detalji koji prave razliku: sa svojim karakterističnim izgledom od 8 cilindara i ostalim istaknutim dizajnerskim karakteristikama, M obloga izduvne cevi čini zadnji deo vozila još atraktivnijim. Izrađen od visokokvalitetnog, crnog hromiranog nerđajućeg čelika.
  M Performance volan za BMW Serije 4 Coupe G22 2020 izbliza

  M Performance volan.

  Zanimljive činjenice: Zahvaljujući svom delu obloženom alkantarom, M Performance volan pruža odličan osećaj i prianjanje - za sportskiji osećaj upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka od crvene kože podvlače njegov stil moto sporta.

  POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

  BMW M440i xDrive Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 7.1–6.8
  Emisija CO2 u g/km (kombinovana): 163-155


  Informacije o potrošnji goriva i energije i emisiji CO2 utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je važila u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani opseg uzima u obzir opcionu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.


  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“ koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka te na adresi://www.dat.de/co2


  Vrednosti su već zasnovane na novom WLTP propisu i prevedene su u ekvivalentne NEDC vrednosti kako bi se omogućilo poređenje različitih modela. Što se poreza i drugih nameta tiče, zasnovanim (između ostalog) na emisiji CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od vrednosti koje su ovde navedene.

  Pročitajte više

  Potrošnja goriva i emisija CO2 za BMW Serije 4 Coupe.

  • BMW M440i xDrive kupe:
   Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 7.1–6.8
   Emisija CO2 u g/km (prosečno): 163–155

   Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji goriva utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani opseg obuhvata i opcionalnu opremu i različitu veličinu točkova i guma dostupnih za odabrani model.

   Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u "Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 u novim putničkim vozilima", koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, kao i na adresi https://www.dat.de/co2.

   Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima prema NEDC-ekvivalentu kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. Za poreze i dažbine zasnovane na emisiji CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.